Naturiste si homeopate (6)

Bine ati venit!
Discutii despre tratamente naturiste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44713&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49534&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50454&whichpage=1" target="_blank">(4)
Naturiste si homeopate www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51774&whichpage=1" target="_blank">(5)
Fetele "naturale" :www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=adimercedes" target="_blank">adimercedes; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Andrusha" target="_blank">Andrusha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=asi" target="_blank">asi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=auricass" target="_blank">auricass; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Costi" target="_blank">Costi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danabadiu" target="_blank">danabadiu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=elenya_m" target="_blank">elenya_m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=iepurila" target="_blank">iepurila; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=jubica" target="_blank">jubica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilicica" target="_blank">lilicica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=marcr" target="_blank">marcr; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marunzika" target="_blank">Marunzika; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mcbeal" target="_blank">mcbeal; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mihaipopescu" target="_blank">mihaipopescu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mioritaus" target="_blank">mioritaus; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mishulina" target="_blank">Mishulina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirga" target="_blank">Mirga; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirona" target="_blank">Mirona; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=motzunica" target="_blank">motzunica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=natalia26" target="_blank">natalia26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=pacienta" target="_blank">pacienta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=roua1" target="_blank">roua1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Serj" target="_blank">Serj; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Sole" target="_blank">Sole; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Speranta" target="_blank">Speranta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Stepha" target="_blank">Stepha;
Fetele "homeopate" :www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Costi" target="_blank">Costi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Irina71" target="_blank">Irina71; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lumit" target="_blank">lumit; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mioritaus" target="_blank">mioritaus; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mi-Ka" target="_blank">Mi-Ka; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirona" target="_blank">Mirona; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=MRL" target="_blank">MRL; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=OnutzaB" target="_blank">OnutzaB; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=steliana04" target="_blank">steliana04;
Modelele noastre sunt : www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ada77" target="_blank">ada77; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmi" target="_blank">Carmi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=crangutalil" target="_blank">crangutalil; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danais" target="_blank">danais; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mishka" target="_blank">Mishka; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=pisoi3" target="_blank">pisoi3;
Miro
My ticker
Raspunsuri
jubica spune:
Fetele va sarut,
Ce mai faceti?
Irina,Jane,Serj cum va simtiti?Cind va fi prima eco?
Salut noile venite.
Pupici.
natalia26 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista naturalelor, am inceput tratamentul Liviei de la 5 iunie. Si eu am ciclu neregulat(35,36...) si ovare micropolichistice. Sper sa ma ajute acest tratament, macar in normalizarea ciclului. Am avut ovulatie in ziua 24 si de atunci am dureri usoare de burta iar temperatura se mentine din ziua 25 la 37.01. Azi, in ziua 29 e 37.02. Oare mai sint valabile temperaturile daca am luat naprasnic?
Va sarut
Natalia

Mishulina spune:
Bine v-am gasit la capitol nou! 
Natalia,bine ai venit! Sper sa iti fie de folos sederea pe aici ca e un sezon bun!
Miro deci ti s-a intamplat si tie,nu-i o coincidenta! Ce frumos...Sper sa mai avem si alte surprize placute,ca aseara imi zicea ca vrea sa continue sa ia cat mai mult....
Fetelor
-ute,ce mai faceti?
Ina
steliana04 spune:
Bună! Mă puteți inscrie si pe mine pe lista fetelor ce fac tratament homeopatic. Am inceput tratamentul la sf. lunii ianuarie 2005 pana in aprilie 05. În mai am făcut FIV nereusit si acum am reluat tratamentul homeopat. Am un medic foarte drăgut, imi da incredere si ma face tot timpul sa zambesc.
Am insa o problema, cafeaua!! Mi-a fost greu sa ma las dar am facu-o insă uneori, poate odata la 2 saptamani, mai trag cate un paharut de capucino cu cafea (dar nu in preajma zilelor in care iau granule). Voi ce ziceti, gresesc mult? La dr. nu am curajul sa-i spun.
Va doresc numai bine tuturor fetelor si sa nu ne pierdem speranta ca intr-o zi dorința noastra se va indeplini: vom fi mămici.
Cu drag, S.
adimercedes spune:
Mirona, ma astepti tu cu testul. Si am facut azi unul asa cum am zis ca o sa fac, dar e negativ. Deci...
Altul e motivul pentru care eu sunt in ziua 50! Astept sa vad ce imi zice Livia.
Va doresc sa aveti un weekend placut. Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Serj spune:
'neata fetelor!!!!!!!!!
eu sunt bine, dar ma preocupa absenta semnelor![]()
ieri ma durut putin ovarul stang, oare de ce???
adi buna scumpa mea, cum se paote sa ai intarziere de atatea zile si nimic???? mai bine ia-ti programare la gine, sau fa analize beta HCG, poate testul nu este bun![]()
spun si eu bun venit la fetele noi si sa stea cat mai putin, ca mie mi-au purtat noroc
miro m-ai facut sa rad cand am citit mesajul tau
este adevarat ca maca intareste imunitatea? atunci pot sa-i recomand cumnatei mele, ca are imunitatea saczuta?! de unde se cumpara: in farmacie sau la plafar?
jubica tu ce faci? ne ajungi din urma???
fetelor va pup si va urez o zi buna
Mirona spune:
Fetelor ... vorba Irinei ... Aura ne-a sedus si abandonat ... ca mai inainte am incercat sa-i scriu un mail ... si a venit inapoi mesaj ca nu mai e valabil mail-ul.
Am trimis o frumoasa prezentare pe mail la cate mailuri am avut in agenda. Mi-au dat lacrimile citind-o. Daca mai doreste careva ... adresa va rog, pe Pm daca nu vreti aici.
Natalia si Steliana sunteti binevenite, apartineti deja
ului si va rog eu nu stati prea mult pe aici, ok?
Serj Maca se gaseste si la farmacie si la Plafare. Scrie pe cutie cate se administreaza. Pe a mea scrie 2cap/2x/zi timp de 20 de zile. Flacon de 40 de buc. deci iti ajunge pe o luna. Tratamente de 3 pana la 6 luni si apoi o pauza de minim o luna.
Adi pui ... cat de rau imi pare. Stii parerea mea, nu? Eu nu as mai sta, daca as fi in locul tau (cum am si facut-o - de altfel la a 54 zi), ceva tre sa faci. Sa ne tii la curent, ok?
Pup fete naturale si homeopate.
Miro
My ticker
Irina71 spune:
Fetelor noi : BINE ATI VENIT ! 

Miro, vreau si io meil d'ala ! ![]()
Serj ... ai primit mailul meu pe Yahoo ?
Eu, in continuare, n-am nici un simptom. 
Irina. 
Multe poze cu mine