Aspirante Optimiste 142

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Da, Anca, imi amintesc de foliculul ala, discutau fetele despre el, era gigantic!! Antologic!!

Multumesc de raspuns, o sa va scriu ce mi-a spus luni. Un weekend frumos la toata lumea!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele,nu am mai avut rabdare si....daca tot am asigurare medicala m-am infintat la o clinica si am facut n test de sange......si ...SUNT INSARCINATA.....nu mai am cuvinte si plang de fericire.Sunt atat de fericita.Va pupicesc pe toate si promit sa va iau pe rand la mamicute de 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Delia felicitari din suflet si sarcina usoara...Multa sanatate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Delia, felicitari, sarcina usoara si bebel cumintel in burtica!
te trec pe listuta?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Amely, te trec acusica pe listuta. sa imi spui si numele tau de botez.
eu dupa laparo nu am avut interdictii la prestat. am facaut noi o pauza cam lunga..din alte motive.
depinde de ce gaseste pe acolo. te pregatesti de laparo?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Delia, felicitari!!!!!!!!! Ce de gravidute in ultima vreme!!!!! V-am spus eu ca luna iunie e cea mai fertila luna din an!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

delia felicitari pui

atzi vazut mai fetele ca daca bb e hotarat se prinde acolo cu dintisorii!!!!

andicule simptomele de sarcina nu tin mai mult de o luna dupa SE, oricum chestia cu tzatele poti s-o ai si fara sarcina, eu am avut surpriza asta de 2 ori in ultimul an, odata in sept-oct, o data acum o luna, stai cumitica, dormi pe spate si nu te lovi ca doare al dreaku

dandanuta uite asa-mi descretesti tu fruntea intotdeauna..

dana p nu poti sa maresti plafonul de creditare? eu am avut noroc acum 2 ani ca 1000 dolari mi i-a dat soacra mea, restul e adevarat ca am strans din greu, si.. stiti fetele ca ma gandeam sa fac in toamna fiv, cred ca aman, o data ca cheltuielile mele au fost mult mai mari decat in alti ani si asta nu am prevazut-o cand mi-am facut planul de atac asta toamna, in al doilea rand, nu cred ca e bine sa ma duc acasa dupa et si sa incep sa o ridic pe mama in brate, ma mai gandesc oricum daca sa fac la toamna sau nu

mirela sa faci si glicemia pui, cum e cu gaurelele? poti sa incerci si cu bioxiteracor sau oximed, ambele sunt spray pentru arsuri, trust me ca functioneaza, mama avea escara care stii ce greu trece, am incercat cu n'spe mii de leacuri luni de zile, credeam ca nu mai trece, era carne vie, reuseam doar sa nu se infecteze, si cu sprayurile astea imediat a trecut!

fetele sa avetzi un we fain

Mergi la inceput

uffff..cred k de frica a inceput sa se inchida. apa si sapunul sunt sfinte..am mai zis asta. si la mine era carne vie si mi-era teama sa ma spal acolo...cand nu m-am mai ferit..si am incept sa si spal locul..nu numai dezinfectat..a inceput sa se inchida.
se pare k o sa am o luna plina . oricum, sarumana de sfaturi ardit

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc fetele.Inca nu-mi vine sa cred.Sunt ca Toma necredinciosul.Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si la anu pe timpu asta sa fiu inj vizita in tara cu bebita mea.

Mirela,de care listuta e vorba?Aia cu burtici?Atunci,da,sigur ca da....

Mergi la inceput

Delia, ma conformasem inainte sa imi raspunzi.
de ce nu esti pe ym? l-ai anuntat? da-ne amanunte

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput