Aspirante Optimiste 142

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Sal'tare, gagici !
Anca Wish, balaceala placuta la Costinesti, sa ai vreme buna
Dana p., este cea mai buna decizie pe care ai luat-o la acest moment. Ia o pauza, du-te in concediu, deconecteaza-te, si apoi mai gandeste-te la solutii. Cand Dumnezeu iti inchide o fereastra, iti deschide o usa.
Luna asta fac iar inseminare, azi z. 1, peste cateva zile incep stimularea cu puregon (cica sunt mai multe sanse). Ma ingrijoreaza nr. de leucocite din spermograma, nu am putut face spermocultura cu antibiograma, asa ca riscam putin, pentru ca totusi a luat antibiotic.
Sunt de un optimism aproape bolnav, nush ce e cu mine, dar ma simt ca un alergator pe linia de start !
Va pupa pe toate
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aysha, multumesc frumos!

Bafta la inseminare. Sa ai foliculi babani si sa fie un succes.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor,
MirelaV, Motzunica, Costi, Danap , va multumesc frumos pentru informatii si sprijin.
asteryaro cum te simti?
Va pup si va doresc sa fiti mamici cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

...si pe mine m-ati uitat, vreau si eu pe listuta, Mirela, pleeaasssee!

Si as avea o intrebare fetelor, care stiti: ce recuperare necesita o interventie laparo, cam cat timp voi sta "pe bara" dupa operatie? ca ma bate gandul sa fac laparo, la sfatul dr., poate in august sau septembrie. Multam'
pe toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Amely, eu am avut interdictie 30 de zile pentru ca a gasit ceva nereguli acolo.
Dar nu e universal valabil. Daca o sa fii ok, poti sa faci sex din a 3-a zi.
E bine ca te gandesti la varianta asta.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mercic fain, Ancuta

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele

la mine tot naspa la servici dar.. am o veste buna, mica dar buna: cumnata mea se simte un picutz mai bine

in rest.. e tare misto vara, cum vine vara m-as transforma in copilul strazii, numai afara as sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna la toata lumea!

sa nu ma bateti dar intreb si aici ca sunteti mai active

pt insemniare se face pregnyl in ACEEASI ZI? si unde se face recoltarea la giulesti? ca al meu e tare simtitor

pup pe toata lumea, eu in galeata rau de tot, arata bine foliculii, endometru cam slabut, 7.5 dar mai creste, doctorita voia inseminare maine la un folicul de 19,3 si m-a luat pe nepregatite ca eu nu am cu cine maine asa ca ramane pe luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Buna, fetele optimiste!!

Eu am fost azi (ziua a saptea) la monitorizare (sunt la ultimul clomifen) si am 2 foliculi de 12 mm. E bine pt ziua a saptea? Cam cit ar trebui sa fie endometrul la ovulatie?

Pup fetele toate si multumesc!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

dandanuta acum 2 ani se facea intr-o camera cu cheie, oricum al meu a fost streasat, dar a prestat ce sa faca...

dana p mama, imi pare tare rau de veste, stiu prin ce treci, cand am auzit si eu la HSG acum cativa ani ca FIV, mi s-a pus pe invers aveam lacrimile in gat, dar sa stii inca sunt foarte hotarata sa am bb-ul meu, tu te-ai gandit la un credit?

Mergi la inceput