Aspirante Optimiste 142
Raspunsuri - Pagina 14
dana p. spune:
Pai cand am fost sa-mi fac laparoscopia si histeroscopia m-am pregatit de acasa( a se intelege m-am ras singurica )si m-am dus acolo bella, bella
s-au uitat si sefi de clinica la mine si doctorii care trebuiau sa-mi fac interventiile respective , ba am mai facut inante de histeroscopie si o colposcopie si , ce sa zic mi-am aratat-o la toti asa cum era
. Ce sa fac sa ma fi lasat pe mana infirmierelor sa ma aranjeze ele pentru interventii , mai bine nu, si nu mai mi-a fost rusine deloc, ca vai ce or zice cand m-or vedea asa. Doi bani n-am dat pe ei, m-am suit pe masa mi-au facut controlul si gata.
Relya 

fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
dana p. spune:
Si eu am mers as putea spune cu o singura execeptie in toti ani astia numai la medici barbati. Nu stiu de ce dar chiar imi place mai mult decat la femei
si eu vorbesc la greu cand sunt pe masa
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Leditia spune:
hihi ce haioase sunteti..
Si mie imi era jena la inceput si poate si acum imi e..da cand ajung acolo,dupa ce ma pun pe masa sunt ok.Eu am emotii si sunt stresata sa nu-mi zica ceva de rau,nu ca imi vede freza ori mai stiu io
.Dar stiu pe cineva care din cauza jenei si-a rusinii, si-a ales dr.femeie,pt ca zicea ea,ca nu poate sa mearga la un barbat de jena.
Ei..fiecare cu piticutii lui,important e sa te duci..ca nu conteaza,ca-i femeie,ca-i barbat..conteaza altele aici,sa fie buni profesionisti,sa aiba suflet si sa te ajute.
Eu ieri am aflat ca am colesterolul mare..asa ca trec pe dieta.Vai si ce-mi plac mie regimurile..legumele..
nu mai pot..eu mai mult cu carnea,prajita normal,cartofii..ei,stiti voi..
M-am pus si pe sucuri naturale,pe salate..deh..poate mai si slabesc cu ocazia asta.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Din pacate si eu sunt foarte rusinoasa cand merg la ginecolog. O inteleg si pe Betty. Desi merg deja de vreo trei ani pe la dr. tot nu m-am obisnuit.
Eu i-am spus la dr. ca imi e rusine si nu mai vreau sa fie nimeni de fata (urmeaza sa fac si FIV). Si am sa-i mai spun, nu cumva sa uite. Sper sa respecte ce ii spun. Tot incerc sa ma educ si eu, dar nu reusesc. Din cauza aceasta ma streseaza foarte mult orice vizita la dr.. Sper sa scap o data de toate consultatiile astea.
Va pup pe toate

utocatalina spune:
Teo eu am inteles ca este plecata sapt. 18-25 luna asta...poate cineva sa-mi confirme daca este asa???
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
M Oana spune:
Crinuta, si ce spui tu e adevarat! Chestia asta cu rodajul nu merge la toti, in toate privintele. Depinde si de cum suntem setati.
Prin vointa si autoeducatie mai putem umbla la butoane/pitici(mininm/maxim), dar in limita unor parametrii si parametrii astia difera in functie de atatea criterii... N-am zis nimic de rau, sa nu dati cu paru' in mine, ca sunt fire sensibila!!!
Are tata o vorba: nu cerceta aceste legi, caci esti nebun de le-ntelegi!
Eu nu sunt la fel de desteapta ca Teo Trandafir (desi imi propun in fiecare zi), insa conduc masina excelent si ea nu, chiar daca a exersat la greu.
Deci, fiecare cu calitati si defecte, avem loc toti sub soare!
crinuta71 spune:
M Oana scuze, nu am vrut sa zic ceva care sa supere pe cineva. Sa stii ca mie imi e ciuda pe mine ca sunt asa. Si ar trebui ca dr. sa ceara acordul pacientei cand aduc pe altii de fata, eu asa cred. Poate cu timpul ma autoeduc si eu, probabil ca merge mai greu la mine.![]()

M Oana spune:
Crinuto, parol, pe onoarea mea, daca nu sunt de acord cu tine.
A fost vorba mai devreme de niste pitici in palavragelile noastre si-am zis sa fac si eu o legatura. Ti-am zis ca la capitolul desteptaciune inca mai lucrez.
Nu supara-si, soro, pe nimeni, ce-ti veni!
Nici nu trebuie sa te simti prost, cu toate ca si eu ma simt prost pt multe lucruri pe care as vrea sa le fac, dar nu pot, ca nu m-a facut mama destul de desteapta. Nu m-a setat bine si-acu', indiferent cat ma chinui, nu prea imi iese decat pe ici, pe colo.
Eu incercai sa psiholologesc, ca ma gandeam ca poate ajut, si na, ca bagai omu' in ceata!
Zau c-am vrut sa fiu optimista, aspiranta d-asta optimista!
thea_m spune:
Catalina multumesc pentru informatie. Stiam ca este plecata in iulie, dar credeam ca si in august.
Cat despre rusinea pe care o resimtim sau nu cand mergem la , eu n-as putea spune ca sunt foarte rusinata, dupa toate prin care am trecut, dar inca tot mai sunt crispata cand ma urc pe "calul balan". Am fost si la medici barbati, dar acum am ales, bineinteles tinand cont si de profesionalism, o femeie si totusi, nu sunt chiar atat de degajata cand merg la un control, mai ales cand acesta are loc la spital si nu la cabinetul particular si cand nici nu apuci bine sa te dai jos de pe masa ca a si intrat altcineva, nemaivorbind de asistentele, studentii si alti medici care se perinda pe acolo in timp ce tu stai rastignita acolo. Nici la barbati nu e tocmai simplu cand fac un control andrologic, mai ales daca dr. este femeie, insa sunt de putini care sunt nevoiti sa faca un astfel de control, pe cand noi, noi suntem vioara intai! Dar cate nu induram noi cand e vorba de un copil! In toata lupta pe care o ducem cred ca acest disconfort psihic este cel mai mic neajuns.
Teodora
M Oana spune:
Si Crinuto, e dreptul tau 100%.
Daca se mai intampla,ia-ma si pe mine cu tine si sa vezi ce bani scoatem pe daune morale!
Pentru ca ei sunt setati pe nici un fel de simtire si noi pe prea multa simtire, se ajunge la conflicte d-astea. Sau noi suferim, ca ei nu simt nimic...
Si uite cum ne facem noi cu bani grei pe daune morale.
Glumesc, ca asa ii sta bine unei optimiste.