Aspirante Optimiste 142

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ardit , da o afacere proprie probabil ca o sa-mi fac dar peste vreo 5 ani , asa ca sa mai prind experienta de pe la alti.Eu tot sper sa-i mearga sotului meu bine si sa ne putem extinde si noi ,atunci ar fi bine , m-as ocupa de asta ca-mi si place.

Andicu nu lucreaza cu Sabyc ca eu asa stiam? Mie frica si ca nu se va prinde si ca o sa se opreasca din evolutie . Si la cati bani costa si la faptul ca nu-i am si ar trebui sa ma imprumut pentru ei stau inca si ma gandesc ce sa fac la toamna.
Decat sa-ti faci o echografie aici unde astia, unii din ei, nu-ti gasesc ovarele, vad fibroame acolo unde nu sunt, iti spun ca ai uterul retrovers si tu il ai super normal sau nu iti spun nici cati foliculi ai, nici pe ce parte, nici cat este endometrul, mai bine faci un drum prin gropi pana la Bucuresti dar esti sigur ca echografia este facuta cum trebuie.Cu sarcina nici nu-mi fac probleme ca o sa trebuiasca sa vin la Bucuresti sau sa nasc , macar sa ajung eu acolo si o sa vad atunci ce o sa fac,ma duc si stau cu chirie cateva luni, stau la prieteni, la hotel gasesc eu o solutie.

M Oana bine ca macar tu esti bine , acum ramane sa-ti tratezi sotul. Am vazut la fete ca tratamentele naturiste au avut mare efect.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dana, eu am sunat-o acum o saptamana,dupa ultima"patanie" si mi-a spus ca lucreaza cu Medsana, probabil ca s-o fi schimbat. Iar in privinta echo-ului, ai dreptate, eu una in ea am incredere,dar ce te faci cand nu e, cum am patit acum ?! Cred ca tot la hotel in Bucuresti ajung .
M Oana, da-i sotului tinctura de Branca Ursului,ca am vazut rezultate foarte bune la mai multi soti ale fetelor de pe forum sau mai apropiate mie !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dana P. de 2 luni stau pe tusa si chitai dintr-o prostie. Am descoperit in martie stafilococul alb in spermocultura, Sfanta Moisica i-a prescris sotului zanocin (antibiotic), farmacista mi l-a vandut si mi-a mai vandut si niste mici bidonase bune la gust ca sa nu faca convivuletul meu candida.Am asteptat cumintica perioda fierbinte din luna mai si m-am aruncat optimista pe caile procreari.
Si? Si,... m-am trezit cu candida, tocmai cand numaram zilele!
Cu optimism fac tratament cu gynozol ovule 6 zile. Trece armata rosie, intru in perioada optimista si... Si revine candida!
Fac tratament 12 zile cu Macmiror mai bun si mai complex, dar 2 luni am chitait si am privit copiii altora cum cresc. Intre timp, toata lumea intreaba cand se intampla minunea...
Cand alege Cel de sus, ca doar n-o fi dupa capul meu!Eu astept, ei ce sunt atat de nerabdatori!?
Acum luptam de zor sa scadem prolactina, ca sunt cotele de 6 ori umflate si prolactina-hipofiza asta e regina hormonilor si Muma Stresului. Si cand se umfla stresul in jumatatea mea, arunc cu dostinex peste el. Cam in zece zile ar trebui sa scada cotele si sa intram in normalitate.
Daca nu apar alte probleme!
Iar daca apar, o sa am ce povesti,nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andicu, foarte bine ca doctorita ta colaboreaza cu Medsana desi dupa parerea mea asta nu are nici o importanta, un medic nu-ti poate spune cu cine sa faci fertilizarea, ca n-o face el ci tu o faci, deci tu hotarasti unde si cu cine o faci. Asa ca nu mai spera sa colaboreze cu protopopescu, ca tu vei fi cea care alege cu cine face. Si pe mine, m-a trimis ginecologul meu la Laura Dracea la Giulesti, unde am fost pentru fooooarte putin timp, dupa care am tuns-o rapid din proprie initiativa la Medsana, initial la Ancar, pentru ca se ajungea mai repede la el, dupa care m-am mutat la denisa si la ea raman. Tu esti inca putin bulversata emotional de la ceea ce ai patit si de aceea probabil si putin vulnerabila. TU hotarasti unde si cu ce medic faci. Si vei face cu cel care va stii sa-ti inspire incredere si siguranta. Crede-ma. Este foarte bine ce ai hotarat sa stai la hotel dupa et. eu in locul tau as sta chiar 2 saptamani. Sunt hoteluri si mai ieftine in Bucuresti, nu trebuie sa stai la unul scump. (ex. ibis de langa gara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci mult, lachi, ai dreptate,si chiar la Ibis ma gandeam,ca stiu ca arata foarte bine si nu e scump tare(bine,eu ca fecioara de zodie ce sunt,deja fac planuri mai inaintate decat e cazul). Iar in privinta doctorului, pe zi ce trece sunt mai sigura ca o sa fac tot posibilul sa ajung la Denisa Protopopescu !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachioaneo,nu te speria ca esti singura,si eu experimentai foarte multe sentimente nu tocmai placute pe perioada injectiilor.Ca dovada a ajuns consortul la limita rabdarilor si a plecat azinoapte de acasa.Asta asa ca sa fiu draguta si...sa dau vina pe mine deinfantilismul lui.Spune-i la Anca sa nu fie cuminte la mare !M Oana deci ne-ai spionat?Si nu ai zis nimic>Pai e corect?Bine ai venit la aspirante.

Mergi la inceput

Delia 21,recunosc, m-am relaxat in fata monitorului, fara pic de nerusinare. Dar asta pt ca erau emisiunile bune si multe teme preferate. Acum am devenit si eu o extrovertita, ca introvertita am fost destul.Sau poate tot introvertita am ramas ca psiholologii din lumea toata afirma ca cei care doar scriu pe tastaturi au probleme de comunicare verbala.Eu va asigur ca infirm regula, doar ca vorbesc si scriu atunci cand vrea sufletul meu. Ceea ce sunt convinsa ca si voi faceti. Doar nu suntem la TV sa prestam pe bani, la ore fixe! Prestam cand simtim (unii mai la 11 luni, asa ca mine, ca-s mai cu mot)! Bine ca traim in societatea NET-ului!
Desi tare m-as teleporta intr-un castel medieval! Dar cu NET cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Delia, io i-am spus Ancai sa nu fie cuminte dar din moment ce i-a venit ciclul nu vad ce rost ar mai avea sa nu fie cuminte! Sper oricum sa se simta bine! tu cate zile de stimulare ai facut? eu incep injectiile pe 8 vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

M-Oana, bine ai venit, inteleg prin ce treci, am patzit si io. Nu te da batuta. Tine-ne la curent cu povestile!!!!!!!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Catrinel, plecaciuni si multumiri. Fac si cinste cu o bauturica de sezon, ca tare mult imi place sa daruiesc, iar cand mai si primesc o vorba buna, mai ca n-as mai cere nimic altceva de la viata.
Poate totusi o teleportare intr-un castel medieval.......
Decat sa-mi doresc copii si sa nu vina, mai bine o bag p-asta cu castelul si uite asa ma laud ca am probleme false, nu ca altii.

Mergi la inceput