Mamici de iulie-august (56)
Raspunsuri - Pagina 8
Lory2004 spune:
Neata burtici si mamici!!
Sper sa aveti o zi buna astazi...si sa auzim numai de bine ...
Trebuie sa tinem pumnii pentru Orca. Isi va tine azi bebeusul in brate...

Multumim Andreea pentru sfaturile referitoare la alaptat si multumim si Irina pentru articol. Foarte interesant!!!
Irina nu esti singura pe aici !!!

Noi la 10.30 suntem programati la echo, iar maine mergem la d-na doctor. Poate ne spune si noua cand programam cezariana.
Lory si baietelul din burtik 37s+
gabirus spune:
Buna dimineata fetelor!
Oana, iti doresc refacere rapida si multa sanatate micutzei!
Eu de cam doua zile ma simt cam ciudat, mi se taie rasuflarea, am puseuri de greata brusc, aseara am avut gramada de Braxton-Hicks ... O fi de la caldura? N-am idee ... Alte simptome prevestitoare nu am avut, dar si astea deja sunt de ajuns.
Sa speram ca totusi e doar de la caldura care ne-a dat in cap zilele astea.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
delia grozav spune:
Irina, foarte bun articolul dar sincer pozitiile de alatare si alte chestii practice trebuie sa ti le arate cineva ca nu e asa usor cum scrie.
In plus AC a mai zis ceva in plus: compresele reci dupa alaptare sunt si ele foarte utile.
La noi in spital se practica punerea la san cat mai repede si se dau suplimente foarte, foarte rar.
Poate pentru fetele din alte tari e ceva normal dar in Romania e mare lucru ca s-a reusit asa ceva.
Si de cand se practica alaptatul la cerere si sistemul rooming-in a scazut drastic numarul mastitelor.
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt
acusor spune:
Neata fetelor!
Irina, Albinutza, Lory, saru'mana pentru incurajari. Azi am examen la franceaza asa ca nu prea imi fac griji. Maine si poimaine am la economie internationala si politica si trag tare pe ultima suta. Ingras porcu' in ajun de Craciun! 
Proaspete mamici, cum va descurcati cu caldura? Stiu ca in camera unde sta bebe nu trebuie sa fie mai mult de 20-22 grade. Eu daca inchid geamul se fac 25 de grade. Avand in vedere ca o sa culcam copilul cu noi in camera nu stiu cum vom face. Voi cum procedati? Nu luati in calcul aerul conditionat ca n-am. ![]()
Ma intorc la invatat ![]()
Pupici 
acusor 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
anis spune:
"Neata fetele...
Am avut un vis foarte interesant....in vis mi se anunta data nasterii...nu mai stiu exact, 13iulie sau 15 iulie...mai mult 15...si m-am trezit asa cu un fel de panica...in primul rand ca e prea devreme fata de termen ..si ..ca n-am pregatit geanta aia de spital...
le am luate toate...numai ca nu le-am spalata ..etc..
Aseara, am avut unele mici senzatii ca la menstruatie....nu stiu exact.Aveti si voi asa ceva? Sau poate era o indigestie la stomac...habar n-am...si m-a pus pe ganduri.Oricum din cauza caldurii am senzatia ca sunt uda mai mereu...merit o bataiata ca sa ma calmez ![]()

AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Gabitza, ai grija de tine!!! Se poate sa fie din cauza caldurii, nu mai iesi din casa decat dimineatza devreme si seara... Sa te faci bine! Pentru contractii da-i cu NoSpa, ai grija!! Stai mai mult in pat.
Dede, cred ca-i cea mai buna solutie cea cu bunicii pentru Adisor, stiu ca-ti va fi dor de el, dar ai nevoie de ceva odihna acum, sa-ti incarci bateriile pentru mai tarziu.
Am un articol despre cum sa tii bebelusul la san in engleza, puteti intra aici:
http://www.babycenter.com/general/baby/babybreastfeed/8784.html
Sper sa va fie de folos... Oricum in maternitate arata cum sa tii bebe la san, nu??
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Anis, te inteleg perfect... si eu am vise din ce in ce mai ciudate si mai inspaimantatoare...
Eu zilele trecute am fost sa platesc RDS-ul si in timp ce stateam la coada am transpirat atat de tare incat a inceput sa-mi curga transpiratia pe picioare... pentru cateva secunde am intrat in panica, dar m-am calmat stiind ca-i transpiratie. Oricum, am vrut sa verific si am intrat la prima toaleta sa verific... 
Asa ca... nu esti singura, stai linistita!! ![]()
![]()
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
irinabungau spune:
Ce chestie... imi arata ca ultimul mesaj trimis ar fi al lui Katink, iar mesajul ei n-a intrat inca...
Irina si bebe 34 sapt.
Katink spune:
Buna dimineata!
AC, Adriana si Irina multumim pentru sfaturi si informatii! Tare bun articolul Irina, l-am salvat si sper sa ma descurc cu alaptatul.
acusor, spor la invatat si bafta multa la examene!
Anis, poate visul de fapt este legat de faptul ca azi naste Orca, dar ea avea termen 15 iulie
...
Lory2004, bafta la control, te asteptam cu vesti bune!
Gabi, sper sa fie de la vreme. Stai cumintica in pat si bea multe lichide.
Dede, poate ar fi o idee buna sa il trimiti la bunici pe Adi, mai ales ca e in vacanta si tu ai nevoie de mai multa odihna acuma.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
Katink spune:
Irina, cand modificam ceva la lista de pe prima pagina apare ca si cum am scris un mesaj, cu toate ca nu se contorizeaza nici un punct, doar ca am intrat si am facut o modificare apare ca si cum am scris un mesaj
, ai inteles?!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii