Mamici de iulie-august (56)
Raspunsuri - Pagina 6
KULTA spune:
Lulu, esti si tu? Ce faci?
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Hai ca sunt ridicola.
Plec in patut linga sotul meu.
Sa nu rideti de mine miine, cu postarile mele cu tot.
Noapte buna.
Irina, m-ai tradat
, te provoc la
.
Pupici
P32+
Poze cu noi
ursuletulpanda2005 spune:
Kulta, numai eu mai sunt pe-aici. Ca inca sunt la munca si, printre picatiuri, va citesc.
Si la voi e cald? Aici e ceva de groaza. Cica n-au mai avut asa o vara calduroasa de multi ani. Macar sa se termine cu caldurile pana nastem noi. Ca nu stiu zau ce fac cu Pooh. Nu avem nici aer conditionat si simt ca nu pot respira in casa. La serviciu si in masina e cel mai bine. Sau la cumparaturi(dar nu ma mai tzin picioarele ca alta data).
Cum ti se pare Finlanda? Ai incercat sa inveti limba? Am auzit ca este dintre cele mai grele. Dar, evident, orice limba straina se poate invata daca e vointa si mai ales nevoie ...:-)
Danutza a inceput sa vorbeasca sau doar asa putzintel? Banuiesc ca in romana vorbiti cu ea, nu? :-)
Cred totusi ca lor le e mai usor decat adultilor sa invete mai multe limbi. Citeam undeva ca, in primii 3 ani din viata, creierul inmagazineaza cca. 75% din informatia pe care o va avea pana la sfarsitul vietii. E parctic ca si o "sugativa" de informatii.
danaB +
Pooh 35+
KULTA spune:
Dana, la noi din nefericire, pina la ora asta(30,06), a fost o vreme de kk. Se pare ca Iulie incepe cu, calduri mari. Abia astept sa fie mai cald s-o pot lasa pe Danuta pe afara fara s-o imbrac gros.
Danuta zice multe pe limba ei si intelege si mai multe. Stie unde sunt okii, nasucul, gurita, parul urechea, limba, degetele etc. Face intr-un fel anume cin ii e foame si cind vrea sa faca kk (se cere la olita) si multe altele.
Finlandeza e o limba grea dar o inteleg cam 70%, dupa aproape 2 ani aici. As fi invatat-o mai repede daca n-as fi vorbit engleza.Oricum, vorbesc atunci cind am ocazia iar cu Danuta vorbim romana penru ca finlandeza o va invata la cresa.
Tu cum te simti?
P32+
Poze cu noi
irinabungau spune:
Kulta, sunt aici!! nu ti-am spus ca intru dupa 11 din nou????
Stai sa mai citesc. mai esti???
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
KULTA spune:
Irinaaaaaaaaaaaaaaaa, bine ai venit.
N-am retinut ca dupa 11![]()
Sunt pe baricade.
Poze cu noi
ZenaO spune:
Tinem pumnii pt. Oana sa vina repede acasa. Anis, scumpa salteluta, da merita, o sa viseze frumos puiuta.
Mergem sa facem dus ca am transpirat ca porcii, e al 3lea pe ziua de azi.
Noapte buna, fetele!
Zina si bb Matei 34 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
KULTA spune:
Imi cad ochii in gura de somn.Plec acum cit ma tine ca dupa.........cine stie.
Pupici Irina.
Noapte buna.
P32+
Poze cu noi
irinabungau spune:
Zina, si la voi este asa de cald??? La noi astazi a fost cumplit, iar maine se anunta si mai rau... spre dupa amiaza s-a mai innorat putin, dar... tot cald a fost!! Noroc cu aerul conditionat, altfel... nu mai ieseam de sub dus...
Kulta, dar tu chiar ca n-ai somn!!! Pe mine ma tot impinge bebelusha mea, cred ca nu-i place cand sunt la calculator, ma inghionteste la greu...
Dede, hai ca mai ai putin si tu!!! Facem galerie!!!
Monicutz, esti bine???? Sa stii ca si eu am dureri de spate dimineatza in special, daca dorm mai mult pe stanga... Asa ca tre' sa dorm mai mult pe dreapta si amortesc... tare rau!!!
Dar mai avem putin! Sper ca vii cu vesti bune de la doctor
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
AC spune:
Oana si Ioana FELICITARI! Sa va creasca sanatoase, frumoase si destepte fetitele! Si voua refacere rapida! 
Oana multa sanatate si tie si puiului. Si fetitza mea a avut ceva probleme cu lichidul amniotic si s-au rezolvat, emotiile fiind cu tot ce ne-am ales 
Kulta sa-ti raspund la intrebare. Fetita doarme in pat maricel ( de toddler). Ca un pat de o persoana cu bare pe langa. Si e in camera ei, dar o adormim intai la noi in pat cu povesti. Bebe doarme cu noi in camera intr-un fel de cosulet.
E greu daca plange bebe se trezeste si ea... In prima saptamana se trezea, zicea ca bebe plange si e necajit si se suia in patul nostru intre noi... Acus a venit mami si doarme mama in camera cu ea... dar de doua nopti s-a obisnuit si mormaie si se intoarce pe partea cealalta. Deci s-a mai linistit..Si gelozia nu a aperut inca gratie ideii geniale a unei prietene de a umple camera de spital nu de jucarii pentru bebe ci pentru ea. A primit si ea un bebe cu carut, cu jucarii de bebe. Nu stiu daca-ti sunt de folos ce am scris
.
Irinabungau am vazut ce ai scris mai demult cu Garmastanul
Eu as face invers. In primele saptamani ai sansa cea mai mare sa te faci franjuri. Atunci bebe inca invata sa suga... Eu data trecuta m-am facut o rana cu sange si semne... Asa ca eu as folosi Gramstan/ Bepanthen acum si apoi de intretinere glicerina boraxata. Mi-am luat din .ro Bepanthen si Garmastan si vad ca acum am scapat. In plus trebuie ca bebe sa nu suga de pe varful sanului. Nu a prins bine si din aureola... asta e bagi un degetel la coltul guri lui si scoti varful facand parghie (altfel iese ca din coltii leului
) si-l repyui la san. Asta poate fi frustrant pentru ca in primele zile juma de timp suge prost si pierzi la ore bune de somn cu nepriceperea amandorura
.
Moni ia uita-te ce diferenta. Aici la delivery esti singura in camera,,No jacuzzi!
Si la postparyum tot singura esti. Maajoritatea camerelor au o baie pentru doua mamici, baie singura ai doar daca ai necazuri si ai nevoie de mediu steril si izolare. Altfel toate comoditatile, inclusiv meniu la cerere. Lux pentru mine
. Moni iti repet si tie daca ceri epidurala, asteapta 30 min inainte de a cere doza marita, altfel risti sa nu impingi ca lumea si sa faci o epiziotomie de toata frumusetea si capsorul lui bebe sa fie scos cu vacuumul.
BAFTA multa burticilor care devin mamici in curand
!
Andreea