Mamici de iulie-august (56)
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
Irina aici sunt...am fosttttttt..iar citesti printre randuri..sau citeste si bebelina ![]()
![]()

AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
N-am uitat Irinuca, numai ca nu stiam exact pe ce pagina sunt informatiile despre Darianna.
Acuma capitolele mai trebuie frumos scrise, Anis astept sa mi le trimiti tu ca mi-e lene sa caut fiecare capitol.
Anis, ma bucur ca ai luat slateluta, sa o foloseasca sanatoasa bebelina ta!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
anis spune:
Nicoleta (cin) 
KAtink,am trimis lista.
Asa stresata am fost cu salteaua asta..dar pana la urma sunt f multumita.
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
Multumesc frumos, m-ati mai linistit, nu vreau sa nasc de acum. As vrea sa fie totusi leusor, ca tati al ei, dar mai ales sa mai creasca.
Pupici burticilor si bebelusilor deja nascuti
Cati si Alexia 34+
anis spune:
Irina, am luat din umplutura cu cocos, e tare si de calitate, pana la urma am decis asupra ei,ca restul erau jalnice desi la un pret mai mic.
Mi-as fi luat una si pt mine..asa de mult imi place...dar dupa ce nasc, ca acum numai de stat drept n=am chef ![]()

AniS
anis spune:
Darianna BINE AI VENIT !~!~! 

SA va traiasca si sa va bucurati de ea in fiecare clipa!Felicitari Ioana Co!!!
AniS
Denisam spune:
Darianna BINE AI VENIT !~!~!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci numai bucurii parintilor!
Ioana sa te refaci repede si sa ne dai vesti
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ursuletulpanda2005 spune:
Buna, burticutze, mamicutze si bebei!

Felicitari Oana si Ioana pentru bebeline! Sa fiti sanatoase si baftoase iar bebelinele sa fie cuminti si mancacioase!
Kulta La multi ani pentru ieri!
Orca bafta multa! Iti tinem pumnii.
Ce de
! Era si timpul sa se mai echilibreze balanta. Oare la noi toata lumea naste inainte de termen din cauza caldurii? Sau bebeii au crescut "mai iute" in primavara asta? :-)
Noi ne rostogolim pe-aici si suferim de caldura. Nu ne e foame. Am manca numai pepene si capsuni daca s-ar putea. Asteptam we lung si speram sa intram si noi in concediu pe la sfarsitul saptamanii viitoare. In rest, dormim destul de bine si ne miscam greu. Dureri moderate peste tot si umflaturi de glezne sunt deja "normale".
danaB +
Pooh 35+
Katink spune:
Nicoleta, nastere usoara si tie si un bebelus sanatos, ai grija de voi!
Anis, cat de groasa e salteluta pe care ai luat-o? A mea ti-am zis ca are 3cm, dar e pentru cosulet de rachita.... a ta cum este?
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
simona79 spune:
Nu stiu ce am facut si am sters mesajul!

Nicoleta, multumesc mult pt pont! Mi-0ar conveni mai mult asa ca l-as lasa pe beb la med meu de familie, care e de treaba si e pr cu nasa mea, si as avea o var de venit acasa. Dar e buna? Ce stii de ea? Si cum adica asigurat transport? Ce de platit mi se pare ok si normal, dar daca tb sa ma duc sa o iau, e nashpa! Mai bine ii platesc taxi-ul! Am mai auzit de o tanti super tare, care vine acasa si ia 800.000lei pe consultatie!
Irina-asa mi-au zis mie la control. Dr BAdea de la Municipal, Dr Anghelescu de la Bucur si dr meu. Nu stiu, mai intreb, dar lui nu i-au dat deloc tratament. Dar de la dr de la Bucur am inteles ca e de mai multe feluri: care se ia si cea care o am eu facuta de la lactate si anticonceptionale. Nu stiu, mai intreb, merci oricum!
Katya- Multumesc! Da, vad si eu ca suntem cam la fel! La mine se schimba sapt duminica. la tine nu e tot asa? Cred ca la tine sb, ca vad ca Um la tine e 23 si la mine 24.10. Eee, nu conteaza! Noi si bebeii sa fim sanatosi! 
Fetelor, am si eu o intrebare: Eu imi simt burta asa de jos ca imi vine sa mi-o ridic cu mana! Chiar simt nevoia sa fac asta, am impresia ca atarna. Dar nu se misca deloc in sus!!! E normal?
Simona
si
Mario 35+