Mamici de iulie-august (56)
Raspunsuri - Pagina 13
brianamica spune:
Fetele, sunt fericita. De azi intru in concediu de odihna pana pe 4 august, asa ca abea astept sa dorm si sa nu mai aud de serviciu (as vrea eu dar se pare ca mai vin cateva zile luna viitoare). URAAA!! Gata cu stresul si cu durerile de spate din cauza statului pe scaun cate 10 ore pe zi !!!
Am luat patut la BB-lina dulce, cu saltea si aparatori insa nu stiu daca sa il montez sau nu. Zana mea cea mare de acasa abea asteapta sa il montam. Zilnic ne bate la cap, insa parca eu nu as vrea sa il vad gol!
Vedeti ca mie mi-au modificat DPN-ul cu 18 august 2005. De ce? Nu prea am inteles eu bine, insa acum nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta. Oricum din experienta anterioara, ei ies cam cand le trece prin capsorul ala mic si dragalas. La fiica mea cea mare aveam DPN 11 august si ea a vrut pe 29 iulie... Si acum e mare si frumoasa (7 ani... chiar domnisoara).
Cosmaruri avem cam toate. La primul BB am avut cosmaruri mai dese decat acum.
Sper sa am de unde sa intru pe net curand si sa va mai "aud" cu vesti bune !!
Briana
Katink spune:
Lory2004, felicitari pentru baietelul grasunel din burtica!
Gabirus, stii ca asa m-am gandit si eu
, in jur de luna plina - 21 iulie, ori de luna noua - 5 aug.
. Dar parca mai mult dupa 23 iulie sper sa fie ca sa stea cat mai mult in burtica sa fie mai bine pentru puiuta.
Anda, esti simpatica foc
, in momentul cand postezi un mesaj, iti schimba numarul de mesaje la toate postarile. Acuma de exemplu ai X puncte, daca trimiti un mesaj vei avea X+1 la toate raspunsurile deja trimise, inclusiv la subiectele inchise sau la alte subiecte fata de cel la care ai trimis ultimul raspuns.
Si tot veni vorba de luna, avem luna noua pe 6 iulie!!! Cine se inscrie?! ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
Lory2004 spune:
Multumesc Katink
....Am impresia ca este programata o burtikuta pentru 6 iulie la cezariana.....dar nu-mi aduc aminte cine....neuronul meu e de vina.......poate ma ajuta cineva....
Lory si baietelul din burtik 37s+
andatudor spune:
UUUFFFFFF Lory dar grea intrebare imi pui!!!!![]()
![]()
Mi-a spus al meu sot de vreo trei ori pana acum si eu tot nu-i retin pe toti![]()
.Iti spun din ce stiu si dupa ce vin diseara iti zic restul:DJ Project,Ana Lesko,paca 3Sud Est si ...nu mai stiu
Katink-daaaaaaaa,asa eeee.Ai dreptate!!! Ce chestie!!!![]()
Brianamicaconcediu placut si ...te ateptam cat de curand!!!
Anda si
buburuzu din burtica31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Katink spune:
Lory, Ella (pisi_ella) are programare joi pe 6 iulie, ca bine zici
.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
MONAI spune:
Lory2004, super vesti despre bebic
.
Eu presimt ca asta e ultimul weekend fara gongutza noastra
. Durerile mele de burtica si de spate devin uneori de nesuportat, iar apoi imi trec fara sa iau nimic. As vrea sa mai prindem si weekend-ul viitor pentru ca sotul meu are intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii si stiu ca-si doreste mult sa mergem. Vom vedea noi.
Sa auzim numai de bine.
36+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Ella2000 spune:
Buna fetelor,
sunt si eu fericita ca mi-au iesit analizele ( urocultura ) OK. De cand am fost la spital am inceput sa merg mai des la baie si am crezut ca am colectionat ceva de pe acolo.
Poate o sa le repet si in s 36 daca apuc... ca am avut niste dureri groaznice de burtik si spate. Ma apasa bb ieri acolo jos ca aveam senzatia ca vrea sa iasa.
Gabitza, ai grija de tine. Sa te odihnesti ca mai trec durerile ... si tu esti maricica.
. Ai adus-o pe Iulia?
Eu nu. Mor de dorul ei.
Irinuca esti tare pe pozitie, imi place. 
Kulta, eu cred ca nasc in 5 aug. Si Iulia a venit cu 11 zile mai repede.
Ei, inca nu m-am mutat si mi-e tare groaza ca o sa ramana multe neterminate pe cand nasc. Eu sunt mai mult in pat.
Mai merge cineva des fff des la baie?
Ella2000, Iulia
si suriaora ei Paula 33+
irinabungau spune:
Lory, ma bucur mult ca te-ai intors cu vesti bune de la doctor, sper sa mai ai rabdare inca 2 saptamani!!!
Brianamica, de mult n-ai mai fost pe la noi!!! Ma bucur ca ai intrat in concediu, sper ca de azi sa poti sta mai mult cu noi la palavre.
Monai... ne faci vreo surpriza???? Eu cred ca-i alarma falsa, sper ca Sara sa mai stea la caldurica, sa mergeti si voi la party!!
Anda, detectiva noastra!!![]()
Se pare ca ai intrat pe o pista falsa...![]()
Ti-a explicat Katink cum sta treaba. Singura care sta la 24 de mesaje de cateva luni este Simona , draga de ea!! I-as da de la mine un glow ca premiu de consolare, dar... nu se poate din pacate...
Katink, as subscrie si eu la luna noua pe 5 August, atunci ar fi perfect, la 39 sapt!!
Va pup, ma bag la nani de amiaza...
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
brianamica spune:
irinabungau - nici nu ai idee e dor imi e de o palavrageala linistita !!! Fara sa ma ascund ca sunt pe net sau fara sa inchid de 2-3 ori pana trimit sau citesc un mesaj.
Brinamica si BB-lina dulce