Fara lumina

Fara lumina | Autor: liliana29s

Link direct la acest mesaj

Numele lui e Tasca Razvan Gabriel sa nascut pe 2 Aprilie 2004 si nu a fost singur, are un fratior geaman.Amindoi copii au avut probleme cu vederea dar fratiorul e aproape bine acum, in schimb despre Razvan medicii au spus ca nu va vedea niciodata. A fost diagnosticat cu retinopatie nivel 5 si afost operat in Belgia acum 7 luni.Medicul a facut promisiuni ca va incepe sa vada macar putin dar deocamndata nu pare sa vada nimic.
Parintii stiu ca o operatie in America ar rezolva problema dar acea operatie costa 200.000 $ si stiu ca niciodata nu vor reusi sa stringa banii.
V-am scris fiindca acesti oameni au nevoie sa stie ca nu sint singuri au nevoie sa vorbeasca si cu alte persoane aflate in aceasta situatie, au nevoie de sfaturi si de speranta.Au nevoie de voi.
Daca cineva crede ca-i poate ajuta macar cu un sfat noi asteptam.

Liliana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La acest link http://www.geocities.com/padkm/hilft/hilft_index.html am dat de o asociatie de caritate HILFT cu sediul in Mainz, Germania, care sprijina astfel de cazuri, aparent fara iesire si vad ca printre cazuri au avut si o fetita cu retinopatie dar gradul 2.

Eu zic ca merita incercat dar avem nevoie de mai multe date si documente medicale scanate ca sa putem sa facem ceva.

Atasez aici nr de telefon la care puteti lua legatura:
Pentru ajutor, sprijin finaciar, relatii, sugestii, cazuri sau orice fel de informatie referitoare la H.I.L.F.T. si la cazurile prezentate in acest site, ne puteti contacta la:

Tel: 0268 - 32 94 25

Mobil: 0722 389 543

Daca imi trimite cineva mai multe informatii la motanik@yahoo.com eu pot trimite un mail asociatiei.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu e baietelul meu dar nu am putut sa nu mai implic. Eu lucrez la o farmacie si l-am cunoscut pe tatal copiilor care vine mereu pe aici fiind agent de distributie a medicamentelor.Asa am aflat toata povestea. Parintii nu au internet acasa si nu auzisera pina cum de "Desprecopii". Tatal ma rugat sa scriu si despre ei nu in speranta unui ajutor banesc, dar macar pentru informatii a ramas ca vineri sa mai treaca pe la farmacie si sa-i printez ce am aflat.Motanik, eu am sa-i arat ce mi-ai scris si o sa-ti raspund, multumesc mult.

Liliana

Mergi la inceput