Bebelusi de iulie-august 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gagici, ce ati folosit voi cand va cadea parul? ce tratamente naturiste sau nenaturiste stiti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen si Luca este tot la mincare blenduita..nu am incercat altfel din motive de..lene...lasa ca are timp sa invete sa mestece..ai auzit tu de copil care sa nu stie sa mestece? Pune-l pe ionut sa-i dea el..si sa manince si el in acelasi timp..
Andreea stiu ca nu-s consecventa....dar l-am lasat 40 de minute...nu plingea ..mai mult tipa..tacea... se ridicase in picioare ..am incercat cu apa si cu suzi..nici nu a vrut sa auda...Si mai este o chestie ...daca plinge noaptea nu doarme nici MP si atunci ce ma fac cu ea ziua..turmentata?
La noapte sper sa nu se mai repete...nu mai iese odata dintele ala ..nr. 6...

Mergi la inceput

Andreea iti cade parul? Si eu care credeam ca-s singura..chiar ma gindeam cum naiba numai mie mi se intimpla...Eu cum am un soc emotional, sau un stres...primul afectat este parul..v-am spus eu ca ajung la peruca...
Am mai multe retete...iti trimit pe e-mail...dar de unde iei gaz? Eu am incercat si nu am gasit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

nu incercati gaz ..am pus eu gaz pe par si mi-a iesit mirosul dupa 4 spalari cred ...mai ales daca e parul lung ..dar miroase la radacina si cand transpira pielea capului e groaznic ..mai ales acusi ca-i vara !!!!
eu am luat niste vitamine ..si mi-am facut cateva masti cu :galbenusuri de ou , vitamina A uleioasa , vit E uleioasa , ulei de ricin ..iese un fel de maioneza

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gataaa..s-a lansat si leul greu ..pot sa ma culc linistita
gagici , va doresc o zi frumoasa in continuare si o noapte linistita
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

da, imi cade rau de dinainte de a pleca in ro. nu's ce-o mai fi si asta. stiam de ala cu gaz, dar n-am de unde-l lua. plus ca puteeee.nici ulei de ricin nu gasesc aici, trimite-mi tu ce ai, olivia si vad eu
simona, noapte buna

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI pentru Iris, Luca Alexandru, Mihai Daniel si ceilalti sarbatoriti.

AndreeaB sa-ti traiasca nepotelul si "albinuta harnicuta".

Intreba cineva de zmeura ...Alessia a papat si zmeura (doar o data) si capsuni (de mai multe ori) ca "de!", tentatia e mare cand surioara mananca prin preajma. Din fericire totul a fost OK - nici o reactie alergica.

Si inca ceva ...daca vreti sa vedeti cum s-au distrat fetele mele astazi (sau mai bine zis ieri, daca ma uit la ceas) am pus cateva poze aici: http://community.webshots.com/album/383043650ErEnDz

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Carolina frumoase poze...si ce fericite erau!!!Mi-a placut poza in care sint botic in botic...sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

ce distractie pe ele...imi place ca sunt foarte pudice gagicile, ambele cu costumase de baie...sa va traiasca brunetele!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Da, da frumoase poze. Si mai frumoase fotomodelele.
La multi ani pentru puiutii care implinesc azi :
10 luni:
Alexandru Ioan
Luca Alexandru
Raluca Bianca

11 luni:
Daniela Cristiana
Andreas
Dan-Mihai

un anisor:
Iris Maryam

Apropo fetele mai stie cineva ceva de Irinuca, din UK.

Eu nu stiu daca mai pot intra zilele acestea pe net, caci maine e 1 iulie si trebuie sa-mi mut calabalacul in noul apartament. Si sincer nu stiu cat de promti vor fi cei de la telefonie si internet, desi eu le-am spus de vreo 2 saptamani ca de pe 1 iulie vreau totul la noua adresa.

Va urez un weekend placut, soare si vreme de iesit afara.

Liliana

Mergi la inceput