Bebelusi de iulie-august 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi Tudor!!! Petrecerea frumoasa alaturi de parintii tai.
Olivia- imi pare rau pt tatal tau-cred ca-ti este foarte greu de la o asemenea departare...
Noi ne mutam maine in noul apartament asa ca e un balamuc total. Raducu insa misuna foarte satisfacut printre sacii cu carti, haine.Noroc cu mama ca se ocupa de el.
Mamicile cu copilasi care au facut anul: cuma fost la vaccin? Se lasa cu febra?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata!
La multi ani Tudor! Sa fii sanatos si voios!
Ina, la noi vaccinul de un a fost cam nasol. Matei nu a avut nici o reactie la celelalte, nu febra, nu scandal, nimic.
Acum insa... a avut 39.5 febra, marait rau vreo doua zile, plus ca i-a scazut rau imunitatea si vreo cateva zile a fost cu nasul in pioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

'Neata si de la noi!

Mitzura, La Multi Ani pentru Tudor! Sa creasca mare si sa fie sanatos!

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Am si eu o intrebare, ca nu mai stiu... Roxana a plecat cu Patrick la mare?

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Tudor face azi un an. De ieri seara, tot rememorez ce s-a intamplat acum un an....travaliul si mersul la spital si nasterea....Acum la noua dimineata mi-am adus aminte cum anul trecut la ora asta se nastea el, cum l-am vazut prima oara, ce senzatie puternica am avut ca are o fetisoara atat de cunoscuta, cum l-am luat in brate.....ce obosita eram si ce fericita! Si apoi cum am ajuns cu el acasa si i-am aratat casa. Si cum a doua zi dimineata, dupa o noapte complet nedormita de grija (desi bebe era ok), eram atat de slabita incat sotul a dat afara toate rudele (intr-un mod elegant desigur si tot i-a suparat pe toti) ca sa ma pot odihni. Imi dau lacrimile de emotie!

Nu stiu cand a trecut anul asta, si am senzatia ca parca nu m-am bucurat suficient de minunea de a avea un copil mic din cauza oboselii sau stresului sau grijilor.

Ce face Tudor la un an?
Merge singur
Spune mama, tata, papa, apa, baba, bube (saracu copil stie el ce stie), cuc si cuche (asta e o achizitie foarte noua, de doua zile numai cuche zice), u-te (asta e "uite") si pa
Poate pune 4 cuburi unul peste altul
Stie sa dea pusi, sa faca pa, sa arate ochii si nasul (dar nu la el, la altii), sa faca cioc-cioc in usa, si altele ca nu imi mai aduc aminte acum.
Papa mancare tot blenduita la pranz desi din cand in cand papa si soldatei cu diverse sau biscuiti sau bucatele de fructe.
Doarme o data pe zi. (de doua zile avem probleme noi la somn, fie nu vrea sa adoarma, fie se trezeste dupa catva timp si nu mai poate adormi la loc. E ca si cum el isi doreste sa doarma, dar ceva nu il lasa - or fi niste dinti)

gata! ma duc sa pregatesc. I-am facut tortul de aseara, am ceva emotii ca nu stiu daca va sta in picioare, ca de bun e foarte bun (cu capsuni, zmeura si mascarpone).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzura-ce bilant frumos la un an!!
Asteptam pozici.
Despre vaccin-intrebam pt ca e cu cateva zile inainte de a pleca la mare si mi-e groaza sa plecam la drum cu febra sau alte alea. Ma gandesc daca sa nu-l aman o luna. Oare are ceva?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Mitzule,ce m-ai emotionat,cand ma gandesc ca acusi,acusi facem si noi un an...of ce repede trece timpul...ei cresc...noi imbatranim.
Inca o data,ii urez puiului LA MULTI ANI,sa cresaca mare,sa fie sanatos si mami sa lase grijile la o parte si sa se bucure de minunea pe care i-a dat-o Dumnezeu.
.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura,
asteptam pozeleee !!! Tin pumnii pentru tort ca si eu il fac personal pentru eveniment Foarte frumos e mesajul tau, Tudor la 1 an de zile este de invidiat, bine-nteles multumita tie, dragostei si atentiei pe care i-ai acordat-o !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Noi azi avem zi de relas

http://community.webshots.com/photo/375267171/383373254qunhAv

http://community.webshots.com/photo/375267171/383373374kujIRZ

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI pentru anisorul facut, Tudor!

LA MULTI ANI,CODRUT!

Mergi la inceput