sunt insarcinata sau nu?

sunt insarcinata sau nu? | Autor: Polixeni

Link direct la acest mesaj

Buna buna buna tuturor,
Cu riscul de a parea ignoranta totusi tin sa va intreb ceva.Eu si cu sotul meu ne dorim tare tare un .Ei si prin urmare ne-am pus pe treaba imediat dupa ce mi s-a terminat CM ( 12 iunie ).si am tinut-o tot asa inclusiv si in zilele de ovulatie (ziua propice fiind conform calculelor in 20 iunie ) ca sa fim singuri ca "prinde" .Fiind nerbadatoare, am facut deja ieri ( 28 iunie ) un test de sarcina si a iesit negativ .De ce oare?? Sa fie prea devreme pt test?? E adevarat ca CM din luna iulie ar tb sa-mi vina in mod normal prin 7-8.Deci mai am de asteptat??Voi ce parere aveti?
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

E cam devreme, mai stai pana se fac vreo 11 zile de la ovulatie.
Succes sa fie cu oki

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

E devreme, treb sa faci cu maxim 2 zile inainte sau chiar in ziua cand ar trebui sa vina.
bafta!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Draga Polixeni mie trebuia sa-mi vina in 24.06.2005 si pe 23 mi-am facut un test care a iesit negativ. CM nu mi-a mai venit , am inceput sa am semne de sarcina si de-abea pe 28 ( la 4 zile intarziere) s-a pozitivat un test.Ieri pe 29 mi-am mai facut un test care s-a pozitivat. Asa ca mai asteapta.

de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

La mine la prima sarcina testul a iesit pozitiv dupa 2 saptamani de intarziere . Asa ca mai ai putina rabdare, fiecare organism are alt echilibru hormonal.

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

deci mie mi clar ca un test de sarcina are putine sanse de a fi neadevarat.....nu de alta dar dupa 9 zile de intarziere si un test negativ ..........intr-un final mi-a venit si el rusii.......si ce mai sperante imi facusem......dar eu iti doresc sa se fii prins si sa fie cu oki.....bafta!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Dragele mele
Am onoarea sa va anunt ca sunt ! Da este confirmat de laborator!! Azi am aflat vestea si suntem foarte fericiti!!
Va multumesc pt sfaturi si va doresc numai bine!
Pupicei pe obrajei
Polixeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari, mamico si taticule!
BRAVO!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce fain e, cand iese din prima ! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun !
Sanatate si sarcina usoara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Felicitari !!!

numai bine!!!! si o sarcina cat mai usoara!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput