sunt insarcinata sau nu?
Buna buna buna tuturor,
Cu riscul de a parea ignoranta totusi tin sa va intreb ceva.Eu si cu sotul meu ne dorim tare tare un
.Ei si prin urmare ne-am pus pe treaba imediat dupa ce mi s-a terminat CM ( 12 iunie ).si am tinut-o tot asa inclusiv si in zilele de ovulatie (ziua propice fiind conform calculelor in 20 iunie ) ca sa fim singuri ca "prinde"
.Fiind nerbadatoare, am facut deja ieri ( 28 iunie ) un test de sarcina si a iesit negativ
.De ce oare?? Sa fie prea devreme pt test?? E adevarat ca CM din luna iulie ar tb sa-mi vina in mod normal prin 7-8.Deci mai am de asteptat??Voi ce parere aveti?
Va pup
Raspunsuri
Oana_B spune:
E cam devreme, mai stai pana se fac vreo 11 zile de la ovulatie.
Succes sa fie cu oki
Oana_B
Denisam spune:
E devreme, treb sa faci cu maxim 2 zile inainte sau chiar in ziua cand ar trebui sa vina.
bafta!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
jane04 spune:
Draga Polixeni mie trebuia sa-mi vina in 24.06.2005 si pe 23 mi-am facut un test care a iesit negativ. CM nu mi-a mai venit , am inceput sa am semne de sarcina si de-abea pe 28 ( la 4 zile intarziere) s-a pozitivat un test.Ieri pe 29 mi-am mai facut un test care s-a pozitivat. Asa ca mai asteapta.
de curand
cornelia_laura spune:
La mine la prima sarcina testul a iesit pozitiv dupa 2 saptamani de intarziere . Asa ca mai ai putina rabdare, fiecare organism are alt echilibru hormonal.
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
raalucutza spune:
deci mie mi clar ca un test de sarcina are putine sanse de a fi neadevarat.....nu de alta dar dupa 9 zile de intarziere si un test negativ ..........intr-un final mi-a venit si el rusii.......si ce mai sperante imi facusem......dar eu iti doresc sa se fii prins
si sa fie cu oki.....bafta!
raluca
Polixeni spune:
Dragele mele
Am onoarea sa va anunt ca sunt
! Da este confirmat de laborator!! Azi am aflat vestea si suntem foarte fericiti!!
Va multumesc pt sfaturi si va doresc numai bine!
Pupicei pe obrajei
Polixeni
papadie spune:
Felicitari, mamico si taticule!
BRAVO!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Anina_n spune:
Ce fain e, cand iese din prima !
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun ! 
Sanatate si sarcina usoara !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
majaginn spune:
Felicitari !!!

numai bine!!!! si o sarcina cat mai usoara!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb