Bile negre
Ma gandeam eu asa...
Ce ar fi ca administratorii sa mai puna ceva "negativ" pe langa stelute care sa fie un fel de sanctiune a celor care ataca persoane in postarile lor, se folosesc de jicniri si nu combat idei cu idei, ci persoane cu jigniri si cuvinte "dure"...
Ca sa stie tot omu de cine sa "nu se lege"... un fel de "da mai departe"...
Iar cu timpul, pe "buna purtare" sa se retraga "bilele negre"...
Sa fie o mai buna aplicare a "legii" acestui forum, si un avertisment pentru cei care nu combat idei...(pt ca fiecare persoana e libera la ideile si parerile proprii oricat de ciudate, nefondate si anormale ar fi ele!!!)
Ce frumos ar fi sa nu mai citim jicniri si cuvinte urate aduse altor membrii ai acestiu forum...ar fi o lume mult mai buna!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
Raspunsuri
sinzi_ana spune:
Propun sa se innegreasca o steluta si sa incepem cu mine ca am creeat acest subiect!!! (o fac galbena repede la loc - promise)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
Rufus spune:
Pai tie iti convine, ia uite cate stele ai si toate-s galbene!
http://community.webshots.com/user/tora97
marius spune:
Principial discutand exista o flexibilitate din partea DC pe aceasta linie insa in egala masura exista si metode (aplicate si aplicabile) coercitive.
Fiind un forum public devine subiectiva tratarea prea directa a erorilor in extrem de multe cazuri fiind vorba de felul particular de a fi al fiecaruia dintre noi si nu de rea vointa propriu zisa.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Iarasi se va ajunge la discutii de genul: "De ce acela n-a primit bila neagra, iar eu am primit-o pentru ceva ce mi se parea minor (caci fiecare e subiectiv cu propria persoana)" Si iarasi certuri si suparari...sau chiar plecari. Ce nu-mi plac mie astea...
Consider ca daca cineva vrea sa se abtina de la tot ce inseamna postare negativa pe acest forum, o va face cu sau fara bile negre. Depinde de stilul fiecaruia.
Trebuie sa avem "" la spate, ca sa fim "cuminti" pe forum?
Parere personala.
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."