Mamici de iulie-august 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
Oana, ai nascut? Noi ne gandim la tine si facem galerie. 

Hai ca sigur merge repede.
Andy si
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
pisi_ella spune:
Buna!!! Maine ma duc la control...Sunt in 38 saptamani!!!!
Mama, cum trece timpu'!!! Intr-o saptamana nasc si eu....ca ma opereaza cu o saptamana inainte de temen...Asta in cazu' cand nu-mi zice maine ca e ceva urgent si...

Bagajul de spital e gata, eu sunt fff ingrijorata ce va face Emma fara mine, zau daca ma streseaza catusi de putin nasterea
Poate ma gandesc putin la anestezia asta rahi-peri....ca nu stiu cum e...IN orice caz...mai rau ca generala nu poate fi!!
Abia astept sa vad ce zice dr maine....Simt ca a coborat si ma apasaaaaa!!!!! Ma si doare burta uneori....Oare ma mai lasa o saptamana? El zicea ca da...ma opereaza la 39 saptamani, daca totul e ok. Sa vedem maine...
Oana, NASTERE USOARA!!!!!! Sa auzim de bine!!!!
_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
mitub spune:
Vreau si eu la naniiii!!!
Ella iti tinem pumnii la control
andreea tu de ce nu dormi, mama?
irina si eu mai am cosmaruri...doar ca in ultima vreme sunt legate mai mult de serviciu decat de bebe mic. aaaa si problema mea e inca lipsa bagajului complet, mai am de luat trimiteri si adeverinta salariat.
pupici, sa mai calculati o saptamana in plus si la mine la semnatura
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)
Denisam spune:
Oana bafta multa sa fie totul bine, mi s-a facut si mie pielea gaina.
te asteptam cu vesti bune si cu o frumusetze de fetitza!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
emaaimee spune:
Felicitari Adriana pt bb Aidan-e un scumpic!Ce bine ca ai laptic!
AC-ai o familie superba-sa iti traiasca!
OanaC-nastere usoara!Vreau si eu,dar nu stiu de ce am un presentiment ca o sa iasa bb dupa termen-vineri intram in sapt40!Am toate durerirle din lume,inclusiv de genunchi,mai ales cand ma ridic!Ce fericite sunteti voi cele care nasteti dupa 37s asa repede!
Ella-Succes la control,poate ma depasesti si tu!![]()
Nu am somn ca de obicei,zugravul nostru a terminat treaba azi-il avertizasem deja ca a venit pe riscul lui(trimis de vecinii de sus sa ne repare petele de la inundatie si sa varuie)-ca daca ma apuca nascutul il iau de un crac si il dau afara-dar nu a fost sa fie!![]()
si pestiuc iubit&saltaret de 38s+
Katya spune:
Dragi fete,
Ce surpriza si ce emotii cind am vazut ca incep sa nasca deja fetele noastre!Nu-mi vine sa cred!
Felicitari si sanatate multa fetelor care au nascut pina acum si bafta celor care sint pe cale,Oana C. iti tinem pumnii!
Nici nu stiu daca mesajul va aparea,de obicei sint nemoderate,la cit de rar scriu nici nu-i de mirare,acuma sper sa intru mai des,ca m-au apucat emotiile si un pic de frica parca.La mine a fost totul f usor pina acum,toate analizele bune,si testul de diabet fara probleme,si tensiunea,si miscarile fetale,si urina,nici macar scurgeri vaginale n-am,uneori ma gindeam ca pierd si timpul mergind la dr.Am avut doar dureri de mijloc si de 2 ori circei...A,si am luat 20 de kg...
Acum sint in sapt 36,urmeaza sa-mi fac o cultura vaginala la urmatoarea vizita(sf sapt 36)si un examen intern in sapt 38.Asta stiu ca mai am de facut,in rest,astept cu emotie ceea ce urmeaza...
Va pup si Doamne ajuta sa fie bine la toate!
Katya-35+4
KULTA spune:
emaaimee, nu te necaji ca nu nasti mai devreme, lasa ca pestiucul stau stie ce face. Ai grija de tine.
pisi_ella, succes la control si sa fiti sanatosi.Si eu sunt ingrijorata si ma gindesc, ce-o sa faca Danuta fara mine 3 zile, si mai ales, daca ma apuca noapte durerile si tre sa ma duca sotul la spital, cu cine o las pentru ca suntem numai noi doi. Va trebui sa o trezesc, s-o iau cu mine, nici nustiu. Tu ce solutie ai gasit? Cit are Emma ta? Eu inca sper ca va fi mama aici pina nasc, iar daca nu, macar sa ma apuce ziua
, ridicol, nu?![]()
Oana, ce faci, cind vii cu vesti, ca ne-ai dat emotii.
Eu iar n-am somn desi azi noapte am dormit mai bine.Danuta a dormit toata noapte iar la 6,20 cind s-a trezit i-am dat lapticul si acum face iar nani, dar eu............ioc.
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Neatza burtici, mamici si bebici
Mama dar ce matinale suntem!!!
Boga, la ora ACEEA tu erai inca la serviciu???? Mi se pare normal sa ai cosmaruri legate de serviciu atunci...
Katya, esti o fericita, o sarcina fara probleme, super!!! Esti printre putinele! Iti doresc ca si nasterea sa fie la fel de usoara ca si cele 9 luni fara probleme pe care le-ai avut! Ma bucur ca veio da mai des pe-aici!!
Emaimee, chiar ma gandeam sa-ti mai dau un bip ca nu mai stiam nik de tine... Nu te necaji, lui pestiuc ii place la tine in burtica, asta este bine. Conteaza foarte mult aceste cateva zile pana la termen, vei vedea ce puiutz grasanel si sanatos vei avea!!
Pisi_ella , bafta azi la control si te asteptam cu vesti bune!! Ar fi bine sa mai stea inca o saptamana bebe!!! Daca nu, esti oricum la termen asa ca nu-s probleme!!!
Kulta, eu sper din tot sufletul ca bb Sebastian sa aiba rabdare sa vina bunicutza lui la voi, asa Daniela nu va fi nevoita sa vina cu voi la spital!!! Cand vine mama ta?
Si uite asa am dormit iar numai 6 ore azi noapte... as mai fi dormit, pentru ca bebelusha este cuminte noaptea, stie ca noaptea trebuie sa dormim, dar ma doar spatele de nu mai pot sta pe nici o parte!!!
Va pup pe toate, vad ca a inceput zumzaiala de dimineatza devreme azi, he he, ce-mi place!!!
Oana cred ca-si tine puiutza in brate deja!!! Yuppyyy!!!!
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
oana0204 spune:
A nascut Oana_C la 11.55 Pm o fetita, Eva-Christina de 7 pounds si 13 ounce, Scor Apgar 9. Este foarte frumoasa, alb-rozalie, cuminte. Vineri va veni acasa si va va povesti amanunte.
Oana D - saptamana 30
Foto