Mamici de iulie-august 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana C spune:
fetele mi s-a rupt apa
acum il astept pe sotul; meu sa mergem la spital
mai vb nu stiu cind
va pup
Oana C si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
mitub spune:
oanaaaaaaaaaaaaaaa nastere usoaraaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Va fi totul bine, sunt convinsa, mergi plina de optimism pentru ca vei fi tratata regeste!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)
ursuletulpanda2005 spune:
Burticutzele, am si eu o "neliniste".
Este posibil sa se lase burta asa de devreme. Ma simt ok, nu am dureri, contractiile sunt nedureroase si rare (nici macar in fiecare zi). Dar parca burtica nu mai sta asa tzantzosa in sus. E tot tzuguiata si MAREEEE. Dar parca a coborat. Nu simt inca nici presiune mai mare, nici nu merg la baie asa de des. Dar parca, parca Oblio e mai jos.
Chiar, va mai amintiti de Oblio? :-) Am revazut de curand filmuletzul. O poezie. Daca nu l-ati vazut, vi-l recomand. E si pe DVD de vreo 1 an. O metafora superba! Sau cel putin asa mi s-a parut mie.
Tzara arde si baba se piaptana! Asa si eu.
Mai bine spuneti-mi si mie fetele din State sau Canada, unde gasesc eu lenjerie de cradle, ca am primit unul si l-as tine pe Pooh in el vreo 3 luni. Ocupa si mai putin loc in dormitorul nostru si se si leagana puiul in el.
Patutul o sa il luam mai tarziu fiindca n-avem loc deloc sa le tinem pe-amandoua in acelasi timp.
Oana , de ce nu livreaza cei de la babysrus si in canada? nu-i corect! Au o gramada de chestii misto. Am impresia ca poti sa comanzi din catalog prin toysrus. O sa verific dupa amiaza. Ca asa scap si eu de ce mai am de cumparat pentru Pooh. Ca parca vad ca se grabeste si el. La noi cam toata lumea a nascut inainte de termen. Asa ca ar trebui sa ma mobilizez si eu. Am tot amanat cumparaturile pana intru in concediu, dar nu se stie. Mai bine sa le am gata cat mai repede.
Iar v-am facut capul mare. De ce nu pot unii oameni sa fie concisi? ;-)
danaB +
Pooh
Bafta , Oana! iti tinem pumnii! Nastere usoara!
Apa e incolora sau e roz? E multa?
danaB +
Pooh 35+
Lasa Oana ca scapi repede. Cred ca a inceput sa te si doara. Tocmai bine. Cand ajungi la spital iti poate face epidurala si te-ai scos. O sa-ti strangi puiutza la piept.
Inca odata MULTA bafta si sanatate!
danaB +
Pooh
irinabungau spune:
Oana iti tin pumnii sa fie totul bine!!!! Hai ca mi s-a zbarlit parul pe mine!!!! mama, vine o fetitza acum!!! Oana, nastere usoara si sanatate multa!!! Te asteptam inapoi cu vesti bune si fotografii!!! FACEM GALERIE!!!!!

Pupici mii,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Irina, este ca e prima nastere "in direct" ? :-)
Tu cum de nu dormi la ora asta?
danaB +
Pooh 35+
irinabungau spune:
Si uite asa mai vine pe lume inca un puisor!!!! Doamne Ajuta!!!
Boga, draga de tine, sper sa te rasplateasca sefii tai cu varf si indesat pentru cat le esti de devotata!!! Iar tie iti doresc odihna cat mai placuta imediat cum termini cu proiectul asta!!!
Dana, cine stie, poate s-a intors bebe al tau cu funduletul in sus... si s-a angajat. Nu-i musai sa si nasti acum. La mine pana acum o saptamana a fost burta lasata, acum parca este mai bombata sus decat de obicei... Nu voi sti clar care-i treaba decat saptamana viitoare dupa ce ma vede doctorul meu... Apropos, te rugam muuuult pune si tu nr. de sapt. la semnatura... please!!
Monai, super!! Ma bucur ca bebitza este bine si nu da semne ca s-ar grabi!!
Kulta, eu mai nou dorm cca 5-6 ore / noapte, ma culc pe la 1 si ma trezesc in jur de 6, 7. Si... nu ma simt obosita, dar dupa amiaza apuc sa dorm cca o ora.
Pupici la burtici, mamici si bebici,
Irina si bebe 33 sapt.
irinabungau spune:
Oana, Io te te la ea!!! N-ai plecat??? Ce faci??? Cred ca poti sa faci un dus rapid, nu are ce rau sa-ti faca, numai sa nu faci baie in vana...
Hai te pup, nu stiu daca te mai prinde mesajul asta. Iti tin pumnii, nastere usoara!!!!
Irina si bebe 33 sapt.