Bebelusi de sept-oct 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cristia, somn usor inca odata si sper sa te poti odihni in weekend macar.
Din cate stiu eu, lapte trebuie sa bea min. 500 ml/zi. Eu nu ii dau lapte decat dimineata, o singura data in cursul zilei si apoi seara. dar seara manaca 260 ml odata si apoi dupa 1 ora ii mai dau inca 60 ml pentru ca altfel se trezeste noaptea si urla de foame.

Andora, multumesc mult pentru link. Eu nu cred ca o sa ajung in Tineretului pe 10 iulie. Imi este foarte greu sa imi fac planuri pentru o perioada asa mare, de cand cu Alexuta.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

cristia - mie mi-a spus pediatra ca nu sunt periculoase cazaturile cu lovituri la cap inca pt ca nu are frontanela inchisa.Dupa aceea sunt mult mai periculoase.
Si eu o alaptez tot la fel ca si tine cu toate ca stau acasa cu ea.Si cred ca e de ajuns.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

AM 3 STELUTE!!!!!!!!!!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

Ramona, felicitari pentru steluta si la cat mai multe.

Spunea cineva mai demult, scuze dar neuronul nu ma ajuta, ca bb calca cu un piciorus intr-o parte.
Ieri am vorbit cu o colega de serviciu, care spunea ca si fetita ei (aceeasi varsta cu ai nostri) are problema asta. Padiatra a trimis-o la control la ortopedie si i-a zis de acolo ca trebuie sa ii puna o ateluta ca sa ii intrepte laba piciorului. I-a zis ca nu e nici o problema de la sold, ci doar cu laba piciorului si o sa treaca repede daca poarta atelele alea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Ramona, nu stiam de faza cu cazaturile si fontanela. Sa speram ca asa este, dar oricum cred ca depinde totusi si de cazatura.

Chiar bebelina mea mai are fontanela foarte putin deschisa. Cand ar trebui sa se inchida?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellen

Ramona, nu stiam de faza cu cazaturile si fontanela. Sa speram ca asa este, dar oricum cred ca depinde totusi si de cazatura.

Chiar bebelina mea mai are fontanela foarte putin deschisa. Cand ar trebui sa se inchida?

Normal ca depinde si de cazatura si de nr lor. Doar nu ii vom lasa sa cada doar pt ca nu e f periculos acum.

Cica trebuie sa se inchida pana la 18 luni frontanela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristia nu te mai stresa atat ca scade lapticul! sa-ti mai treaca din oboseala!

Simona DPN inseamna data probabila a nasterii.Ti-o zice dr cand mergi la prima ecografie.Si da, februta poate fi de la dintisori.....sau de la caldura....
Si nici eu nu dorm cu Alesio in pt....il iau cu noi numai cat ii dau sa suga.

Ramona felicitari pentru steluta!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loreema24

quote:
Originally posted by ellen

Normal ca depinde si de cazatura si de nr lor. Doar nu ii vom lasa sa cada doar pt ca nu e f periculos acum.

Cica trebuie sa se inchida pana la 18 luni frontanela.

Normal ca nu o sa-i lasam sa cada...nici nu am zis asa ceva, Doamne fereste.
Poate m-am exprimat eu gresit dar nu am vrut sa se inteleaga asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Multumesc Pufymic, ma gandeam eu ca trebuie sa fie ceva legat de data nasterii. Doctorul mi-a spus 03 septembrie, dar nici eu nu am fost sigura de ultima menstruatie, pentru ca am avut niste probleme cu rinichii, si mi s-a decalat data, si mi-am uitat. Dar eu zic ca a fost ca la carte, adica la termen.
Muncesc acum la album, dar sunt foarte multe poze, nu stiu cand o sa termin.

Mergi la inceput

Ramona, mersi de raspunsul cu fontanela.
Sper sa nu fie nici o problema daca o sa se inchida pe la 10-11 luni.

Mergi la inceput