Copilasi de oct-noi-dec 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Valeria foarte interesant de vazut e acest parc! M-am uitat pe poze insa pozele insa nu sunt deajuns, asta trebuie vazut cu ochii tai. Super!Liliana ma bucur ca ati avut asa un concediu bun, Laura ta e o mica domnisoara de exceptie:) Daca m-as gindi sa merg in Turica pt un concediu cu siguranta am sa vreau tot acolo, m-ai convins;))Paula aici se recomanda ca dupa visrta de 30 sau 32 nu retin excat orice gravida sa faca amniocenteza. Prietenele mele au facut-o toate, dar la o anume clinica in hamburg nu aici pe insula. Iti inteleg emotiile, cred ca si eu as alege sa fac insa mi-ar tremura si mie inima... Iti urez din tot sufletul o interventie fara probleme si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!Eu azi am inceput sportul, am luat un abonament pe luna, ma pot duce cind vreau eu chiar si in fiecare zi daca pot. Abonamentul include fitness+sauna+acces la toate piscinile(cu apa din mare). Eu un complex mare si foarte frumos facut. mai fetelor azi m-am socat mai...ce mult realizezi ca esti dintr-o alta tara cu alte mentalitati cind vezi cit de dezinhibati sunt nemtii astia! Nu au nici o treaba cu nuditatea! Acum nu ma refer la sauna inauntru, erau si barbati si femei toti dezbracati, ei asta mai e si pe la noi. Eu am facut ochii marisori cind am intrat in zona cu cele 6 saune, mai sunt dusurile, o zona de relaxare, un jacuzzi, un barulet si alte nebunii. Ei bine prin toata zona aia oamenii mergeau goi goluti, foarte multi mai in etate asa. Ce sa mai ..jur ca nu am vazut atitea cucuri de barbati in acelasi timp in viata mea si asa la plimbare de colo colo intre saune si dusuri. N-are lumea nici un stres mai:)). In sfirsit sportul a fost o idee foarte bunaaaaa pt mine, ma simt excelent. miine iar la sport si inot. ma fac fata frumoasa si eu.Marioan mersi de idea cu supele, cred ca i-ar place aia cu perisoare, plsss imi trimiti si mie reteta pe PM, ca habar nu am ce sa pun in ea si mai ales cum se fac perisoarele, plss help.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana multumim pentru listuta

Lili -noi am fost in luna de miere acum 5 ani in Kemer la Asden Park ne-a placut tare mult de aceea vrem sa mergem si anul asta cu Andrei.Dar e cam scump unde ai fost tu mai cautam.

Vikinga ups mai prins asta mananca Andrei dar nu inseamna ca eu le gatesc pe toate. Mama mea este responsabilul sef si gateste tare bine dar o sa intreb si iti scriu. Eu sincer nu stiu ce e PM asa ca ori imi explici-banuiesc eu private messages dar de unde , cum ... ori scriu tot aici.

Paula stiu ca ai emotii dar cred totusi ca ar trebui sa faci! Parerea mea

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Markus la masa si alte flori

Va pup si va doresc o zi buna!

Venera , mama lui Markus: -> ->
Dati-ne un vot! -> pe situl reclamamascata, pt. Markus Roth-Gross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ciuf, tare frumoase aventuri si locuri...

of, vreau si eeeeu!!!

Ven, vizionat poze, esti o mamica tare frumoasa
da, ia zi, acolo Markus chiar papa singurel sau...? Daca da, atunci bravo la el, e baiat mare,, noi inca ne jucam cu instrumentele de papa in castronel...mai mult cu mana (si asta numai cand are mami chef), ca daca ar fi dupa ea, ar ramane nemancata - ceea ce prevad pt viitor

O zi frumoasa!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Salutare!

Semnez condica, in rest n-am timp azi de nimic.

Paula, esti ok? Ce hotarare ai luat cu amniocenteza?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Uki, sar'na
Ei, na, si tu, doar nu-ti imaginezi ca un puturos ca Markus papa deja singur......ti-am zis ca e lenes baiatul asta {:D] In poze se juca doar, cu 2 linguri, iar eu intre timp ii bagam in gura cu o a treia
Are tentative, ce-i drept, el ar vrea tare, dar nu prea nimereste gura, si, sincer, inca n-am nervii sa stau dupa el cate 2 h, ca sa manance cat ii dau eu in 15 min.....
Poate mai incolo, spre toamna.....
La fel si cu olita, chiar ieri am facut o tentativa, dar nu stiu, ii e groaza sa fie gol (am observat asta si de la baie, ca de fapt asta il deranjeaza, nu atat baia in sine, cat faptul ca e in pielea goala). Asa ca, vazandu-se el in fundul gol, s-a agatat cu toata puterea de gatul meu, nu care cumva sa-i atinga macar fundul de olita......si eu pregatisem desenele cu Tom si Jerry, carticelele colorate, tot arsenalul........degeaba! Nu stiu, cred ca mai curand se va invata pe WC, cu colac din ala de copii. BTW, Laura, l-ai pus pe Aldo pe colacul ala??

Liliana si Valeria, faine vacante ati avut, superbe, ce mai! Vizionat poze, placut la nebunie!

As mai scrie, dar vreau sa apuc sa beau un espresso pana doarme crocodilul mic, sa ma apuc cu forte proaspete de tura a 2-a de invatat pe ziua de azi.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Marioan ti-am trimis PM, cam in graba sper ca il descifrezi:)) sa te logezi cind intri pe DC, daca nu apare direct, vezi in stinga unde apare bara cu subiecte active, carte de bucate.etc etc e pe undeva mai jos "mesaje private". Ori dai replay ori cum ti-am scris acolo.Ven am uitat sa-ti zic ca m-am innebunit dupa trandafirii vostri! Si toate celealte flori sunt tare frumoase. Si noi am pus si trandafiri si alte flori dar sunt cam pe jumate multumita, poate isi revin anul viitor. Aldo sta pe colac i se pare tare cool sa ne imite dar nu face decit pip. L-am lasat in pace acum ca am observat ca se cam constipa cu insitenta mea de a-l face sa faca kk acolo. Adica el de obicei dimineata dupa laptic in vreo 10 minute facea in pampers, iar pe wc nimic! Si nici nu mai facea pina dupa amiaza. Mai incercam mai tirziu. Vezi sa iei un colacel din ala cu buretel sa se simta confortabil. Tu cind ai examenul ca am uitat. Spor la invatat.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Laura, bine ca face si pipi, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun! Cu kk mai lasa-l, o sa vina si vremea lui!
Cu trandafirii ce sa zic, nu sunt opera mea (ci mostenirea unchiului lui Cristi, care a murit), dar pentru la anul am planuri mari, sa pun numai trandafiri in cele 2 mici gradinite de flori pe care le am. Adica nu, primavara narcise si lalele, si apoi trandafiri, inclusivi vreo 3 din aia cataratori, sa mi se urce pe o parte laterala a casei. Abia astept sa ma fac si mai mare gradinareasa!

Examenul il am luni, deci sunt chiar pe ultima suta de metri! Ufff, sa scap odata, ca am zis ca ma-mbat de fericire, indiferent de rezultat!

Gata, am baut cafeluta mica si tare, fug la cartile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

draga ven faine poze!si faina mamiimi zici si mie pt ce inveti?ca eu nu stiu.si cum reusesti si cu bebe si cu invatatul!si am votat pt markus.bafta!
am vazut si pozele tale ciuf.ramai fara glas.dar cd le vezi live....abia astept sa-mi vina sotul si sa i le arat.el iubeste america mai mult decat orice!
azi am facut o traznaie:bebe a baut lapte stricat.stau cu ochii pe el ca pe butelie sperand ca nu va pati nimic

Mergi la inceput

Draga Catia, invat pentru concurs de titularizare in invatamant. Sunt profa de engleza.
Am predat 4 ani jumate, dupa care m-am mutat la o firma ca traducatoare. Dar am ajuns la concluzia ca mai tare imi place in invatamant, plus ca imi convine si programul mai mult (ore pana la 13-14, vacanta de vara etc.), acum, ca-l am pe Markus. Problema e ca trebuie sa dau iar concurs, si e unul foarte greu. Dar, ce sa zic, Doamne ajuta! Sper sa fie bine, sau macar binisor - zic asta pt. ca (la fete le-am spus) suntem 40 de candidati pe 2 locuri!

Mergi la inceput