Nu reusesc sa ma controlez

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

eu zic ca parte cu mama,nu e asa grava.ea te cunoaste si isi inchipuie ca esti stresata cu copil,sot si alte cele...mai rau e cu soacra.acolo,chiar tb sa te stapanesti,caci nu uita toate astea niciodata si ti le intoarce cand nu te astepti.oricum,sa stii ca dupa,o vb buna face minuni..spune-le ca nu sta in obiceiul tau sa faci asa,si fara sa vrei ai intrat intr-o depresie si stare de nervozitate.orgoliul nu ajuta la nimic.nu dau sfaturi gratuite,caci la fel procedez si eu.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Doamne, da multe mai suntem
Si eu care credeam ca sunt mai "rara". Trantesc pe cate unul sau una de imi vine sa-mi trag doua palme dupa. Dar in ultimul timp am inceput sa ma controlez. Uneori reusesc, alteori nu. Poate ca tine de temperament, fire, genetic, sau mai stiu eu ce. Cert e ca trebuie sa incercam sa ne indreptam pt ca nu e bine, si eu mereu un sentiment de vinovatie. Imi pare atat de rau ca ma ia gura pe dinainte,.....

Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Traim intr-o lume plina de stres. Incearca sa-ti gasesti ceva de facut care sa te relaxeze,ai sa vezi schimbarile

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Buna Adi! Ai cumva o functie de conducere la serviciu sau una de mare responsabilitate? Ce zodie esti? Te intreb pentru ca asta ar fi una din explicatii: esti inca sub influenta responsabilitatii cotidiene si nu realizezi ca tocmai persoanele apropiate tie judeca altfel decat standardele tale. Cred ca te implici emotiv mai mult decat trebuie in asemenea discutii; sau te sperie autoritatea materna??????
Raspunsul il poti gasi numai tu cu cooperarea celor implicati in asemenea cazuri. Si pe mine me deranjeaza atitudinea mamei/ soacrei cel mai mult si devin sfatos sau scortos chiar daca imi repet zilnic ca mai mult nu se poate, asta este si sa-i dea Dumnezeu sanatate ca nu e nimic mai pretios decat familia. Mai poate fi pretul platit pentru a fi in general o persoana calma si rezonabila cu ceilalti: e vorba de echilibrul comunicarii cu cei din jurul nostru; uite cum fac eu cand am asemenea dispute: depersonalizez relatia de familie si ma implic in discutie la fel ca si cu cineva strain, si cand nu mai pot rabufnesc, ma racoresc dupa care imi cer scuze si asta este. Am incercat si chestia cu inspiratul profund si cand nu uit de ea este super. In rest ce sa zic? teoria este teorie si nimic mai mult, depinde cum receptionezi tu aceste mesaje si sfaturi. Nu te ingrijora prea mult pentru ca nu merita: daca nu spui ce ai de spus s-ar putea sa regreti mai mult. Si incearca sa vezi de ce nu mai ai rabdare; asta mi se pare mult mai serios.
Succes,
Nick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Incearca sa te pui in locul celui la care tipi...
si poate o sa functioneze. Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Sfatul meu este sa nu te controlezi!
Eu am facut-o pentru un timp si sti cu ce m-am ales ?, cu nervii intinsi la maxim..., ajunsesem de tresaream la cel mai mic zgomot, simteam cum imi zboara inima din piept si pentru ce?, sa inghit totul fara sa cragnesc?...bleah! Asa ca am revenit la vechiul obicei si ma simt super , sa ma imbolnavesc eu din cauza ca nu puteam ridica tonul la soacra sau la altcineva?, de ce sa nu se imbolnaveasca ea sau ei?
Este adevarat ca de multe ori am remuscari ca nu ma pot controla, dar prefer remuscarile decat spaima.
Sfatul meu?, daca nu vrei sa umblii cu nervii in batista, racoreste-te!
Poate la multe persoane nu le convine ceea ce am scris, dar as vrea sa le intreb pe acestea : ati vazut vreodata pe cineva care spune tot ce simte, fara sa-i fie teama ca jigneste sau ca supara cu vorba, depresiv sau anxios?

Mergi la inceput