Copilasi de martie-aprilie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mai Claudica,ce ma bucur, ce-o fi pe capul fetelor cucuietelor,...deja Elena s-a rasfatat la coafor...Boubou e printre bunici..hehehe
Sa faceti muuuulte poze atunci cind va-ntilniti la Arad si sa le puneti aici sa le vedem si noi sa murim de ciuda.CE FRUMOOOOOS!!!!!
MAREA intilnire intre Raul si Amelie cred ca va fi dementiala!!!!

HAI VA PUP.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Katalina, ma bucur ca scrii mai desc acum si tu. Nu am mai ramas multe aici pe timp de vara...

Mariana, iti fac eu galerie si sunt sigura ca se vor mai gasi si alte mamici sa te sustina moral

Clau, ma bucur ca intalneala cu al tau cuscru a decurs bine. Acum urmeaza intalneala MARE: Raul si Amelie. Sa vedem cum s-or impaca... Spune-i la Elena, ca la parul ei des si frumos nu ii trebuia nu stiu ce coafeza sa ii faca o freza meseriasa... Asteptam poze, saa vedem freza dementiala!!!

Ela, distractie placuta la Odobesti!

Veve, ma bucur ca mai respiri si tu un pic cat stai in Romania. Incarca-ti bateriile! Si mai scrie-ne!

Daniela, Alona, Laura, Luminita, Codritu, ne e DOOOR de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi si iubite, zic un "uffffff!!" mare ca m-am vazut inapoi acasa (in SUA)! Da! Nici nu-mi vine sa cred ca ne-am intors pe 4 iulie si ca de doua nopti dorm in patul meu iar acum chiar va scriu voua un mesaj!:)
N-am nici-o sansa sa citesc tot ce ati scris pana acum dar sper ca macar sa prind noutatile din ultimele pagini.
Vreau sa va zic ca am avut o vacanta de milioane dar care ne-a epuizat la maxim. La capitolul acomodare la noua ora, mancare, mediu etc. Lara mea iubita ne-a "batut" bine pe amandoi!! N-am avut absolut nici-o problema cu ea desi am colindat 3 tari, am avut 6 zboruri dus-intors dintre care 2 peste ocean, am mers si cate 10 ore cu trenul sau cu masina, am schimbat nu stiu cate hoteluri si, in plus, a trebuit sa facem fata unor schimbari de temperatura de-a dreptul uimitoare pentru luna iunie. (Spre exemplu, cand am ajuns la socrii mei, la inceputul lunii iunie, afara erau 7 grade si ploua torential!! Si nu, ei nu locuiesc la Polul Nord, daca cumva va intrebati!)
In fine, imi dau seama ca am planificat sa vedem prea multe locuri si sa facem prea multe lucruri intr-un timp atat de scurt si cred ca ne trebuie o vacanta adevarata dupa aceasta vacanta.

Trebuie sa-mi cer scuze ca desi am promis sa va tin la curent cu calatoria noasta, n-am facut-o din lipsa de timp. Apoi, vreau sa va zic ca imi pare foarte rau ca n-am avut sansa sa ma intalnesc cu fetele din Bucuresti. Mi-a fost imposibil sa vad pe toata lumea in cele 3 zile pe care le-am stat acolo. Apoi, ii spusesem lui Clau ca o sa trec prin Arad si n-am facut-o. Am schimbat planul in ultimul moment. Clau, sa stii ca vama am trecut-o tot pe la Stamora dar n-am mai avut timp sa ne abatem si pe la Arad. Ar fi insemnat aproape inca o zi si n-o mai aveam, din pacate.
Sper sa-mi iau revansa candva de la voi toate, si sa ne vedem, ca tot am zis eu ca nu-mi mai trebuie vacanta in Ro decat daca stau cel putin o luna in acelasi loc! (Nu vreau prea mult, nu-i asa?)
Daca va zic ca am ragusit doar vorbind cu familia, prietenii si colegii si etc., si in persoana si la telefon, ma veti crede??? Serios va spun ca mi-am pierdut vocea pentru cateva zile si nici macar n-am apucat sa vorbesc cu toata lumea!!!

In fine, ma opresc aici si poate pana la viitorul mesaj apuc sa vad ce ati mai scris voi. Intre timp, o sa imi mai adun si ordonez din ganduri si va mai zic amanunte din calatoria noastra.

Va multumesc si va pup daca v-ati gandit la noi si important e ca toti suntem bine. De-acum o sa ne reluam ritmul obisnuit si o sa fim prezente (si eu si Lara) printre voi, aici pe forum.
Abia astept sa va spun ce progrese uimitoare a facut puiul meu in ultima luna, desi sunt convinsa ca toti copilasii nostri ne uimesc pe noi, parintii lor, in acelasi mod!

Va pup si revin mai tarziu! (Abia astept sa citesc ce ati mai facut voi si puii dragi!)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi!

Hai sa ne laudam un pic...asa...pe fuga...ca nu cred sa apuc sa scriu mai mult de 3 randuri pana se vor trezi moatele mele.
De ieri am fata mareeeee.....a dus-o bona la frizer si-a ras-o in cap (ma rog, mai are juma de cm de par, da-i ca si cum nu l-ar avea) insa a plans atat de tare si la frizer (cand a simtit masina de tuns cum huruie-n capul ei) si apoi acasa cand am spalat-o....mi s-a rupt inima cand am auzit-o. In schimb, a fost atat de obosita (probabil de la atata plans) ca a adormit SINGURA, adica si-a luat pernuta ei, s-a urcat pe canapea, si s-a culcat! E prima oara cand adoarme pe canapeaua din sufragerie (ea doarme fie in patut, fie in patul din dormitor) si e tot prima oara cand adoarme fara sa fie cineva langa ea. Ce mai...are mama fata mare, nu tre sa-i mai port de grija de-acum incolo, cand i se face fetei somn, isi ia pernuta si se culca ! Sper s-o tina obiceiul.

Mai am si eu o intrebare...fetele care au nascut prin cezariana, cam la cate saptamani dupa operatie ati inceput sa ridicati greutati? Ca deja mi se pare ca as putea s-o iau in brate pe Malina, insa n-au trecut decat 2 saptamani de la operatie, mi-e teama sa nu fac vreo p[rpostie.....cam cat sa mai astept?!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, bine ati revenit! Ce dor mi-a fost de voi!

Micky, bravo! Chiar ca ai fata mare! Nici ai mei nu dorm singuri. dar stii ca sunt copilasi care de mici, mici adorm singurei.. Ei bine nu ai nostri, asa-i? Referitor la ridicat, eu zic sa mai ai un pic grija - totusi Malina e grea... Intreaba cel mai bine medicul.

Azi am ramas acasa. Ai mei au primit 2 vaccine marti la controlul de 15 luni si sunt tare suparati de atunci. Au febra mare amandoi (38.9) Astept sa vina pediatra la cabinet si sun peste 5 minute. Au dormit f.f. rau, ceea ce inseamna ca noi (eu si sotul n-am dormit aproape deloc). Deci nu ni se arata o zi buna... Sper ca a voastra sa fie mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Micky,sunt la fel de fericita ca tine de perfomantele puiutilor nostri,si s-a intamplat sa fie legat tot de somn.Al meu adoarme seara singur in patut iar ziua leganat pe picioare.Nu ma hotarasem sa-i schimb ceva din aceste obiceiuri,mi se parea ok sa-l mai legan pentru ca adormea repede si puteam sa mai fac ceva prin casa,dar...de la o vreme il apuca un chef de joaca pe picioarele mele care-l tine si o ora(daca mai uitam si eu de ce stateam acolo).Asa s-a intamplat si azi,numai ca azi m-am enervat si l-am lasat sa se foiasca langa mine pana a adormit singurel.Sunt fericitaaaaaaaaaaaaa!!!Asa cum spuneai si tu,simt ca am un copil mai mare.Sper sa se repete performanta asta si maine,ca sa devina o obisnuinta.
Apropo' de chelii,nu e singura.Priviti!
http://photos.yahoo.com/vladhana

Mergi la inceput

Simona, multumesc! Si mie mi-a fost tare dor de voi!
Apropo de vaccinurile de la 15 luni, pupa-i pe puii frumosi din partea noastra ca sa le treaca febra repede.
Trebuie s-o programez si eu pe Lara la doctor pentru vaccinurile astea. Ea face 15 luni chiar azi. Sper sa nu aiba probleme la administrarea vaccinurilor. Ma refer la temperatura, ca de plansete probabil nu vom scapa.

Micky, felicitari pentru nasterea Dariei! Sper ca te simti bine acum, mai ales ca am vazut ca ai nascut prin cezariana. N-am citit atat de in urma sa vad si de ce a fost necesara operatia dar nu mai conteaza daca totul s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput

Vladhana, bine ai venit printre noi! Am vazut pozele cu puiul tau si mi-au placut foarte mult! Ma duc acum sa consult lista si sa vad cand s-a nascut. Sa-ti traiasca scumpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Simo, sanatate multa puiutilor. Si noi am facut un vaccin acum o saptamana insa n-am avut probleme cu el. Daca am fi avut, pediatra ne-a recomandat niste nurofen sau supozitoare cu novocalmin (habar n-am daca exista si la voi tot sub denumirea asta), dar presupun ca stiai deja cum se combate febra dupa vaccin, doar nu sunteti la primele!

Hana, admirat cheliutza! Cam asa aratam si noi, mai ales ca eu nu i-am pus cercei fetei si o port numai la pantaloni scurti, zici ca-i baietel . Cat despre adormitul pe picioare, la Malina am renuntat de multisor la el, doar e fata mare, nu , insa am luat-o de la capat cu Daria.
Din fericire Daria ramane o cumintica, a avut vreo 2 zile cand s-a chinuit rau cu colici, dar mai nou vad ca ii am eu in locul ei, asa ca soricelul mic (asa o alintam noi, are si moaca de soricel cu buzitele ei sunbtiri si stranse parca tot timpul in pozitie de supt) in ultima vreme papa si doarme, iar daca mai sta treaza nu zice nici pas! In schimb recupereaza ardeiata (asta-i Malina), cand se pune pe urlat nu ne mai intelegem cu ea. Parca pe masura ce-i acordam mai multa atentie (si culmea, de cand s-a nascut Daria Malina chiar e rasfatata de teama sa nu cumva sa o apuce gelozeala) vrea si mai multa!

Hai ca tre sa fug, dar am si eu o intrebare pentru mamicile gospodine (nu-i cazul meu): cum scapati de scamele de pe hainele negre?! Ca are barbata-meu un tricou fain pe care nu-l poate purta ca e tot timpul plin de scame, indiferent ca-i proaspat spalat sau nu

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Nedda,multumesc pentru aprecieri!
Despre ce vaccin e vorba?Al meu are 16luni si asteptam de 3luni sa facem vaccinul impotriva rubeolei,rujeolei si oeionului.Despre el vorbiti?Si dupa el fac bebeii febra?
Mickyyy,pe mine Laura m-a ajutat sa scap de scame,deci nu sunt eu gospodina,cu un roller pe care l-am gasit in Billa.Are niste benzi lipicioase de care se lipesc toate scamele.
Hana

Mergi la inceput