Copilasi de martie-aprilie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Multumesc de urarile de bine-venit. Acum constat ca nu am ales tocmai bine grupa de nastere, dar sper sa nu va deranjeze.
Daca inchd usa unde el nu are voie sa intre plange pana nu mai are aer, asa ca nici o sansa. Plus ca la bucatarie nu avem usa, iar dulapurile cu oale nu le pot incuia. Toate celelalte dulapuri sunt legate cu cabluri, unde el nu are voie. De multe ori ma gandesc cum sa fac sa agat mobila de tavan. Sper insa, ca cu timpul sa nu i se mai para interesante toate prostiile care-l atrag acum. Ii spunem, si-i aratam cu degetul ca nu are voie, intelege mai mult ca sigur, si face dinadins. Isi indeasa capul in jos si scoate un icnet. Pleaca, si vine iar cand nu te astepti. Auzi doar un "AAA!", ceea ce inseamna ca a pus pe ceva ce nu are voie. Daca-l strigi in momentul respectiv da drumu la ce are in mana si fuge! Eu cred ca nu e singurul, toti copii sunt mici banditi si speculanti.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara fetelor!

Scurt ca pic de somn

Nedda, poze poze si iar poze...nu scapi pana nu pui poze!

Laura, vazut toate pozele, placut mult de tot! Apropo ati fost fara Daria?? Asta da concediu!
Bancurile...

Mihaela, bine ai venit! Pe noi nu ne deranjeaza diferenta de varsta, daca tu te simti bine alaturi de noi, atunci nu este nici o problema!

Alina, eu adica Raul face mai nou baita cu taticu si nu mai avem probleme dar pana atunci puneam vanitza lui in cada mare...am auzit si eu ca exista ceva ce se pune pe cada ca sa nu alunece, dar nu stiu mai multe!

Oana, ce intalnire?? inca nu a fost nici o intalnire

SIMO, multa sanatate lui LUCAS! si pentru mamica!

Eu sunt ffff trista...azi a ploaut tare rau si numa ce ne-am pus termopanu si deja a plouat pe langa el...i-am chemat pe cei de la firma repsectiva, am facut scandal monstru (pe bune, mai ca nu-i rupeam gatu) si maine vin si repara si motivul 2 al tristetii mele este faptul ca tati nostru pleaca in delegatie, eu nu sunt obisnuita fara el, inafara de zilele de spitalizare, n-am fost departiti nici o zi Vai ce greu va fi...da' trece repede nu??? sper si tocmai acum, cand se apropie ziua mea

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Cum pot sa-mi fac si eu album?
Apare tot timpul"ERROR" sunt eu de vina, sau browserul meu? Sau e o greseala tehnica?

Mergi la inceput

Album aici pe DC inca nu cred ca poti sa-ti faci, parca ai nevoie de o luna de activitate si nu stiu cate mesaje, iar ticket-urile sau cum mama lor le zice nu merg, incarca prea mult site-ul si de aceea a fost scoasa aceasta optiune...te-am lamurit??

Gata, va doresc o noapte cat mai frumoasa!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutare,fetele!Io-te eu tot dau tarcoale pe-aici,da' chef de postat...pauza!Mai nou vaz ca m-am aciuat pe la "in 1,2...".Las' ca-mi trece!
Ce sa va povestesc despre noi?Suntem binisor cu totii!Mai putin crokodel care de vreo luna juma se chinuie c-o.....nu'sh ce-i asta;ultimul diagnostic e urticarie recidivanta,dar am mai trecut prin "rujeola atipica" si "alergodermie".Pe scurt,dupa ce-am venit in romanika au inceput sa-i apara niste bubite ciudatele...o pata rosie cu un "cap" tare-n mijloc,care trec foarte greu.Apar intai 2-3 apoi i se umple toata mana sau se formeaza grupulete de cate 10-15.Ba la un mom.(cand fu suspect de rujeola),mai avea si alt tip de eruptie...era plin saracutu' pe tot abdomenul,pe spate,pe picioaruse.Am mers la pediatra,a zis ca-i rujeola (ciudat ca nu-mi facuse nici un fel de temeperatura,cum ar fi fost normal),ca sa fie sigura ne-a trimis la "infectioase";acolo au zis ca nu-i rujeola ci alergodermie,pentru c-a cedat imediat la Peritol cu Ca.A fost ok vreo 2 saptamani si-au aparut iar.M-am intors la pediatra care ne-a chemat la spital si i-am facut 4 injectii cu hemisuccinat (parca?!) si-am schimbat Peritolul cu Claritin.N-a cedat la tratament cum trebuia si ne-a dat trimitere la dermato.Astazi merg si acolo sa vaz prin ce diagnostice mai trecem...Croko nu pare deranjat de situatie;are doar momente rare cand se scarpina,mai ales cand ii apar pe gat sau in zona urechiuselor....Si-uite-asa ne distram noi de vreo 2 luni....
Io-te ca urla croko!Va mai scriu eu....Va pup!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

mihaelajulia:bine ai venit in grupul nostru.Si baietelul meu Robert face ce face puiul tau adica (numai prostii)

mickyyy:te admir cum faci fata.Am vazut pozele cu frumuselele tale si am vazut acolo un pampers pus pe Daria.De care pampers este?Am citit de la tine ca ai cumparat Friskies, dar eu m-am uitat dupa si nu am gasit.

oanageorgescu:cum a fost duminica la intalnirea din Oraselul Copiilor?

Veve:sanatate lui Laur.Nu prea ii prieste la Romanika.

WC:Robert mi-a infundat wc-ul.Asa pur si simplu.Daca spal cate ceva de mana la baie sau am treaba acolo, el trebuie sa fie musai la wc.Este innebunit sa arunce toate sticlele cu balsam, sampon, etc in cada sau wc.Asa ca a aruncat odorizantul de wc si apoi o ruleta pe care o avea in mana.Ruleta a impins odorizantul (pe care nu l-am mai vazut).Am scos ruleta, am spalat-o bine, si fara sa banuiesc nimic, fiecare si-a facut nevoile si a tras apa.Odorizantul a fost impins de jetul de apa si a ajuns in cotul wc-ului (de unde nu poti scoate fara sa demontezi wc-ul).A venit sotul de la munca seara pe la 20,00 si s-a apucat sa demonteze.A scos odorizantul si cand sa monteze la loc se sparge cotul (care era de portelan si mai era si aproape 21,00).Numai puteam folosi wc pana a doua zi????Ne aud niste vecini frumosi si spun ei ca pleaca la Brico.Se intorc de la Brico pe la 22,00, dar surprize, surprize....nu se potriveste cotul, deci prin urmare a doua zi tata lui Robert si-a facut nevoile in punga.Asta a fost prima boacana nasoala a lui Robert.

suzeta:de sambata noi numai folosim suzeta.Nu i-am mai dat-o.A reactionat mult mai usor decat ma asteptam.In ultimul timp eram disperata cu suzeta asta.O vecina de-a mea are un baietel de 5 ani si suge si acum la suzeta (nu poate adormi fara ea).Robert al meu cam ii seama la prostii, asa ca..
plus ca sotul meu, a supt la suzeta pana la 4 ani.Din momentul in care i-a scos-o a inceput sa se traga de ciuf, pe el sau pe maica-sa (numai asa adormea).El tot timpul era aproape chel in fata.Vreau sa va spun ca si acum cand este foarte obosit in timp ce doarme se mai trage de ciuf.

avem 7 dinti si 4 maselute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

UF, am reusit si eu sa citesc tot capitolul. Si ce am descoperit ? Veve ne dadu semn de voie buna ( tare dor de tine am avut, cat despre bubite si Dari e campioana la alergii si tot cu Claritine le tratam si la noi diagnosticul a fost super : VIROZA ERUPTICA ), Neda fu in Romanica dar a plecat deja ( si eu sunt la fel de fericita cand ajung acasa la mine ), intalneala anului : Raul - Amelie e pe cale sa se petreaca ( sau s-a intamplat deja ? cred ca trebuie sa recitesc pagina respectiva, Andreea se bronzeaza ( si eu as face la fel daca as sta in Constanta, si tot la fel as face ca si Alexandru- numai in apa as sta ), Mickyyy e pe baricade ( mama eroina curajoasa si optimista ca de obicei), Katalina nu se dezminte- moldoveanca frumoasa si desteapta si pe deasupra si harnica, Simona imi pare rau ca frumosii tai sufera , sa treaca repede , Mariana Stef al tau e un cuceritor , ma bucur ca burtica nu ti face probleme, Clau se distraza ( cu cusrii sau cu termopanele - sper ca s-a rezolvat problema), Ela, Cristinuca terorista seamana cu Daria sa stii doar ca eu plec la munca si stau mai putin timp cu ea ( dadaca sa traiasca ), Naly salveaza subiectul, Oana e harnica foc - cand jongleaza cu cratitele cand gestioneaza subiectele DC, bineinteles ca merita pe deplin sa se relaxeze cu Ela si Cristinuca ( chiar, poze proaspete cu Alex ?), Hana l-a dezvatat pe Vlad de leganat ( mie oare cand mi-o reusi ? ) si ma lauda ca cica-s gospodina , Mihaela bine ai venit la noi in gasca.

M-am intins cam mult nu de alta da' deja tipa dupa mine, revin cu povestiri de la mare. Pupici si o zi buna ! Sa-i ignor si sa-mi termin cafeaua alaturi de voi ?????? Cred ca da . Cine vine ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.
Laura, bine-ai revenit din concediu! Admirat si pozele, ce fain de voi ca ati mers in gasca!
ruprich, cred ca ala din poza era pampers new born (ca am luat un pachet mare inainte sa nasc, si abia dupa ce l-a terminat am trecut-o pe Fixies). Apropos, Friskies-ul de care zici tu e ....mancare pentru pisici , e cam mica Daria sa o trec de-acum pe asa ceva , desi cred ca e tare gustoasa, daca ar fi sa ma iau dupa sora-sa (pe vremea cand aveam inca pe mitzi aici Malina ii tot fura mancarea din castronel cum scapa nesupravegheata , si asa de incantata era cand reusea sa scape la castonelul pisici ca presupun ca era tare buna mancarea de-acolo). Oricum Fixies-ul pentru bebelusi e mult mai fain ca pampersul, si ca design, si ca forma (are o forma speciala in fata care nu acopera buricutul, poate asta a fost si motivul pentru care la Daria a picat si mai repede ca la Malina si s-a vindecat si mai bine). Am mai incercat si Happy, si sunt destul de bune. Ambele marci de scutece le gasesti in Cora, in Carrefur stau foarte prost la capitolul scutece pentru copii, iar din alte parti eu nu cumpar (ca la ce cantitati uriase am de luat lunar - cel putin 4 pachete mari - daca le-as lua din magazine simple sau farmacii as da faliment inainte de sfarsitul lunii ).
veve, pupici lu' Croko si sanatate multa. Cine stie, poate o fi din cauza schimbarii de clima, vreo alergie la ceva, pana se va obisnuit baiatul.
Mihaela, bine-ati venit . Pentru album incearca mai bine pe yahoo sau webshots.

Asa...si acum sa ne laudam si noi nitel....da' aveti grija sa nu-mi deocheati fata !! Daria adoarme singura !! Mai devreme, i-am dat sa suga, am schimbat-o si am plecat sa fac oridne in dormitor, lasand-o cu bona cateva minute. Cand m-am intors, fata mea dormea de n-avea treaba, desi o lasasem cu ochii mari cat cepele, foindu-se in pat. Ca sa nu mai zic ca noaptea a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai rar, azi-noapte mi-a dat o singura data trezirea pentru papa (trecusera 5 ore de la masa precedenta), spre deosebire de caprita aia mare care s-a trezit de vreo 3 ori (o auzeam eu din sufragerie cum scandalagea, asa ca de trezit tot de vreo 4 ori m-am trezit, singura diferenta a fost ca atunci cand scandalagea Malina tati era cel care se ridica din pat si fugea sa-i faca biberoane sau sa linisteasca fata )!! Clar, sunt 2 firi diferite, doamne'ajuta s-o tina bunele obiceiuri pe Daria. Nici macar colici nu prea are (pana acum i-am dat doar de vreo 3 ori sab simplex, dar mai mult de moft, mi se parea mie ca-si freaca piciorusele cam ciudat, ca de plans plange raaar si se linisteste repede) desi eu mananc toate prostiile din lume. La Malina eram stresata cu regimul alimentar, acum n-am nici o taina, in afara de fasole, varza, usturoi si alte cateva chestii care mi se par mie prea grele, in rest ma-ndop cu de toate. Mai nou am redescoperit cola (cat am fost gravida n-o suportam), asa ca am ras o sticla de 2l in 2 zile (cu un pic de ajutor de la tati, dar oricum) iar fata mea nu da nici un semn ca i-ar displace. In schimb de cand am nascut pana azi n-am mai pus tigarea-n gura (desi si inainte sa nasc cu vreo luna fumam cate-o tigare la 2-3 zile) si culmea, nu simt nici nevoia, chiar daca tati fumeaza-n continuare.

Eee...si acum dupa ce ne-am laudat, e cazul sa ne si plangem, nu?! Ca doar nu credeti ca viata-i in roz mereu, mai ales cu 2 copii mici! Mariana, innarmeaza-te cu nervi de otel de pe-acum, si bucura-te cat mai poti ca celalat bebitza-i in burtica. sa vezi nebunie dupa ce-o sa nasti !
Sa va spun cum sunt mai nou serile la mine?! Pe la 5 pleaca bona si raman cu 2 capre pe cap, care vor amandoua atentie. De fapt malina-i capul rautatilor, cum ma vede ca-i dau sa sug Dariei cum vine sa ma ia de mana sa merg cu ea, nu conteaza unde, numai sa fiu laga ea. Si cum nu pot atunci, se aseaza in mijlocul camerei si se pune pe-un urlat de mai mare frumusetea. Vine apoi momentul iubirii fraterne, cand se catara in pat langa Daria si-ncepe s-o mangaie - cu repezitorul (adica sa-i traga cate-o palma), sa-mi arate ca si bebe are ochi, nas, urechi si gurita (bagand bineinteles degetelul ei cat poate de adanc in nasul sau gurita surioarei), s-o inveleasca sa nu-i fie frig (tragand cat poate de tare de scutecelul pe care-i asezata Daria si rostogolind-o pe sora-sa pe toate partile), din cand ii cand ii da si ei sa pape (ii indeasa in gura ce are ea in mana) sau imparte frateste cu ea biberonul si suzeta (tot prin impingere in gurita, ca normal ca Daria nu le vrea)......si tot asa. Nici macar la buda nu pot sa ma duc, 2 secunde daca le las nesupravegheate risc sa o gasesc pe Daria plina de vanatai sau picata jos din pat. De fapt mint, pot sa merg la buda, o las pe daria in pat si o iau pe Malina si ma-nchid cu ea in baie pana-mi termin treaba....ca daca nu le separ ies scantei .
Poate vazut din afara pare distractiv, la inceput m-am amuzat si eu....da' deja incep sa-mi pierd rabdarea. Bine ca nu sunt decat 3-4 ore pe zi singura cu ele, ca altfel cred ca imi smulgeam deja parul din cap la ora asta.

Hai ca s-a trezit Daria...am fugit....pupici si-o zi buna!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La mare a fost foarte frumos: hotelul simplu, 13 etaje, trei lifturi, camera super curata, fara televizor, masa super buna si bogata, mergeam pe o plaja tot in Olimp amenajata cu umbrele si sezlonguri, cu chelneri pe plaja care te serveau fara sa te deplasezi la terase. Am facut plaja alaturi de Pepe, Gil Dobrica si alte personalitati muzicale. Apa a fost rece mai ales dimineata, doar in doua zile a fost "ciorbita " cum ii spunem noi adica numai buna de balaceala, n-a plouat de loc, in vreo doua dimineti a fost innourat. Am facut plaja ca bebeii: dela 8-11 si de la 16-19 . In Olimp am fost de vreo trei ori la bowling si biliard, in Neptun am fost intr-un club Kremlin, dar nu era prea multa lume, Am fost si in Saturn la o super piscina cu fantani arteziene si alte minunatii incantatoare. Seara si in dupaamiezile calduroase jucam remy , table si carti sau jucam Mafia ( pe mine nu ma prea atrag jocurile acestea dar nu puteam sparge gasca)
Apropo de gasca, n-am plecat in aceea formatie care se vedea in poze, ne-am intalnit acolo, baietii facusera scoala ( masteratul) cu Marius. Stiti voi : cand eu eram insarcinata Marius a facut o scoala militara. Deci va dati seama ce bucurasi au fost cand s-au regasit fara sa stabileasca nimic in prealabil. Ne-am distrat bine.
O masa luata pe terasa ( deci nu la plimba tava ) costa in jur de 500.000 lei pentru doua persoane ( in Mamaia am mancat pizza iar in Neptum 1/2 de pui la jar cu cartofi si salata) .
Erau statiunile cam goale, nu prea mi-a placut asta, dar de obicei mergeam mai in august, deci in plin sezon.

Daria s-a comportat foarte bine la ai mei la tara, nu ne-a simtit lipsa, a invatat o graza de lucruri noi ( sa se joace in nisip, sa pliveasca in gradina, ca fructele cresc in copaci, sa se plimbe cu bicicleta cu tataia....) Oricum suntem in proces de reeducare pentru ca este si mai alintata decat era ( daca cumva se mai poate) . Samabata, pe faleza ni s-a intamplat si noua ceea ce pana acum se intampla doar cu copii altora " care nu erau asa de bine educati" ( snobism ) adica ni s-a trantit copilul in mijlocul strzii urland ca nu o lasam sa se joace cu un maidanez. Oare de unde invata bebelusii nostri dulci si suavi sa devina aceste mici fiare pline de temperament si figuri ????? Mama mi-a spus ca cica se transmit genetic ori sunt molipsitoare: circula prin aer microbul respectiv.

Voua vi s-a intamplat ? Am crezut ca mor de rusine, bineinteles in primul moment ne-a bufnit rasul si pe mine si pe Marius, apoi ne-a cuprins rusinea ( de se uita toata lumea la noi ), apoi am facut stanga in prejur si am plecat lasand-o in mijlocul trotuarului. S-a oprit din plans s-a ridicat si a venit dupa noi de parca nu facuse nimic. Voi cum ati fi procedat ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

OOO Mickyyy pai tu ai nervi de otel...eu cred ca cedam de mult dar la urma urmei n-avem ce face, sunt ai nostri
Pupacim fetele cucuietele!

Ruprich, felicitari pentru suzeta! Eu inca nici macar n-am incercat sa-l fac sa rnunte la ea...am zis ca va renunta el cand va vrea

Laura, super super concediu! Ce dor imi e de mare dar nu stiu cand voi pupa ca sotiorului meu scump nu-i place soarele
Sa sti ca si Raulica mai are obiceiuri de astea, dar eu pur si simplu il las in pace, sa urle, sa se dea cu curu de pamant pana nu mai poate...ca daca ii dau atentie continua Se vor dezobisnui ei cnadva...aaaa, eu m-am aruncat pe fund pana pe la 8 ani asa ca are pe cine mosteni

Mai fetelor ma tot uit la stiri si nu-mi vine sa cred ce vad...cate nenorociri au adus ploile astea Bietii oameni!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput