Sa-mi arunc copilul sau nu?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Acum cateva ore am revenit de la targul muresh si pot sa va spun ca am vesti, relativ, bune. Ana-Maria, am reushit sa o botezam dumininca, si spun sa o botezam pentru ca nu am fost acolo singura, ci cu buna mea prietena si fina de cununie Rodica. Am vrut sa aiba doi nashi pentru ca astfel , cand eu voi emigra si voi fi departe de aici, sa aiba totus si un ajutor imediat, pana sosesc eu tocmai din Australia. Am botezat-o Ana-Maria Gabriela, si pentru ca fina Rodica adopta o fetitza care se numeste tot Ana Maria, pe micuta am stigato Ela dela gabriela, Bebe ele apoi BELA. Deci Bela este mai putin palida, este crestina si ea acum slava domnului, si am inteles ca de cand am venit noi, doarme mult mai linistit.
VESTILE-MAMAAvand in vedere ca vrea sa o dea pana la un an in plasament , si avand in vedere ca si ea, ca mama, are probleme cardiace, financiare si multe altele, i-am explicat ca este mult mai bine sa o dea spre adoptie definitiva, si asha micutza are sanse mari la viatza. A FOST DE ACORD SA O DEA SPRE ADOPTIE!!. Duminica dupa botez am urcat-o in autobuz, i-am dat 500 000 mii lei, i am platit maxi taxi si am trimis o acasa. Nu avea nici cel mai mic regret, si m-a durut, dar totusi oate ca este mai bine pentru Bela.
A ramas ca saptamana asta vineri sa aranjam intr un fel sa mearga la protectia copilului sa semneze actele si sa se inceapa procedura de intrare in adoptabilitate.
DOCTORIIAm vorbit pe rand cu toti doctorii si iata ce am aflat. d-na doctor Liliana Gosar, care se ocupa zilnic de Bela, sub indrumare D-nei doctor Toganel ne - explicat urmatoarele.
Venele sistemice se varsa in partea dreapta a inimii, iar cele pulmonare in stanga. Ea are doar un rest de ventricol drept, si ca atare, valva care duce sangele la plamani este foarte largita, inundand plamanul.De asemenea, peretele dintre ventricol drept si stang nu exista. Concluzii: Cam in maxim doua saptamani, cand se vindeca de pneumonie(horcaie tare rau mititica), va fi operata de Dr. Suciu si i se va face un " banding", adica se va ingusta gaura pe unde intra singele in valva...se strange un pic valva. Astfel sangele nu mai inunda plamanul, si de asemenea ii vor face o camasutza care sa substituie pleura inexistenta. Astfel operata, va sta pana pe la 2 sau 3 anishori. Apoi, pe la aceasta varsta, se face o operatie prefontana, de pregatire a operatiei finale FONTANN, care ar avea loc in jurul varstei de 8 ani. Ce inseamna?! Venele sistemice, vor fi legate direct la valva, inlaturandu-se astfel ventricol si atriu drept, iar functia va fi direct vene-valva. Aceasta operatie nu se face inca in Romania, dar se face cu secces la Milano. Doctorii spera ca se va face si aici curand, asha ca pana va avea ea nevoie sa se faca deja aici. Implicatiile sunt urmatoarele: Nu poate face efort, nu alergat , nu carat, ca la bolnavul de inima, dar trebuie permanent observata medical, respectiv, periodic, sa se interneze pentru o zi spre a i se masura nu stiu ce la inima. Prognosticul, una peste alta este bun, in conditiile in care este supravegheata indeaproape. Am intzeles ca in America, femeile care au asemenea operatii, duc o viatza normala, si chiar dau nastere la copii. Din pacate, daca ajunge in asistenta maternala sau orfelinat, copilul are sanse minime de supravietuire, prognostic dat de catre dr. Suciu, de aceea, fina mea, Rodica, care s-a indragostit de frumusetea de Bela, ar vrea sa o ia insa nu depinde doar de ea. Ea reprezinta doar jumatate din familie, si cum deja au depus o cerere pentru a adopta inca o micutza, va fi cam greu. Deci, ma rog ca sotul ei sa fie de acord,si sa putem aranja cumva cu DPC sa dea copilul direct mamei adoptatoare, ca ea nu poate fi plimbata din stanga in dreapta.
Acum alerg sa gasesc Lanoxin sa ii trimit ca in tot Tg Muresh nu se gaseste...
Fetelor din Tg Muresh, le multumesc si le cer scuze in acelas timp dar am stat numai in spital cu bebe si in rest nimic, ca a plouat si acolo ca la nebuni..
va sarut pe toti si va pot spune ca azi sunt fericita...
FERICITA..EXISTA UN DUMNEZEU!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pashosha,

Cred ca asa e cel mai bine pt Bela, sa aiba o mama sanatoasa care sa se ocupe de ea pt ca Georgiana nu ar fi reusit, ce citesc eu aici copila va trebui sa fie supravegheata permanent si de familie si de doctori asa ca sa ne rugam la Dumnezeu sa nimereasca pe maini bune.

Inteleg ca Rodica ar vrea sa o adopte, sa dea Dumnezeu sa vrea si sotul ei si sa reuseasca pt ca ar fi sansa la viata pt Bela.

Doamne ajuta sa fie bine!

Pash, meriti toate florile din lume

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ma bucur mult, pashosha ca ai reusit! Toata admiratia pt tine!Si sanatate multa multa si mult noroc micutei Bela!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005

Mergi la inceput

acestea sunt pozele promise...am crestinat un ingerash si acum sunt sigura ca se va face bine...aveti si o poaza cu mine si Rodica...asta ca sa ne si vedeti la fatza..sa dati o fatza numelor..
IRINA REISLER, draga, mea iti multumesc de oferta, dar daca vrei sa ajuti cu adevarat, este nevoie de tine si de un subiect cu tema problemei pe care am pus o eu in dezbatere, la subiectul Ajutam niste vieti...acolo sper sa ne ajuti..iti multumesc inzecit tie si tuturor...Irina si Geanina, ce mai faceti? o sa vedeti ingerashul in poze, cu hainutele de la voi..din pacate unele i au ramas micute caci ea creste..are 4 kg si mananca numai prin gavaj..acel furtunel din nas...dar e ok..inca ii mai vin cateva..s-au mai si pierdut, ca stiti cum e in spital, dar oricum tot la orfanii din municipal au ajuns...acum o sa am nevoie de niste salopetzele mai subtiri de bumbac, cu maneca lunga, daca aveti de dat..daca nu ma duc eu sa ii cumpar..i-am luat o tona de pamers, si servetele umede si lapte, are de toate..Larisa, prosopelul acela, il folosesc drept paturica..asha vor asistentele.
priviti minunea de copil
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pashosha1st/album?.dir=/5bef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Doamne ajuta ingerasul mic! Sa fie sanatoasa si sa dea Domnul sa reuseasca adoptia!

Alina si Luca nazdravanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Multumim de poze, Gabi.
Bela e o minune
Ma rog si sper din toata inima sa aiba o viata buna

edit: la pozele alea cu ea in salopetica aia cu albastru pe care scrie Time, m-a busit plansul, nu mai sunt buna de nimik..
uitati aici oameni buni cu ce ochisori se uita la Gabi...cum sa ii refuzam dreptul la viata?
uitati poza asta http://pg.photos.yahoo.com/ph/pashosha1st/detail?.dir=/5bef&.dnm=5566.jpg&.src=ph
Doamne ajuta-ne sa o ajutam pe Bela!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinguinul spune:

Pashosha,
Acum postez prima data, dar am urmarit subiectul cu inima stransa.As vrea sa va ajut si eu cu niste bani, cat pot. Trimite-mi te rog un PM sa-mi spui cum as putea sa va trimit banutii. Sa dea Dumnezeu multa sanatate Anei Maria!
Edit: Ce faci tu pentru acest copil nu se poate exprima in cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Pashosha, sa creasca mare finuta ta si cuminte si sanatoasa, pentru ca se pare ca a avut un noroc imens sa te intalneasca! Nu degeaba ii zici Bela, pozele in care se uita la tine cu ochii aceia imensi de copil pur... cred ca spun absolut totul. Merita si ea si toti copiii amarati o viata mai buna.
Sa dea Domnul ca toata zapaceala legislativa sa nu ii impiedice pe "parinti" sa se poata bucura de ea!
Toate cele bune!

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

am ramas fara cuvinte,pur si simplu ma-m indragostit de ea,este o frumusete de copil,nici nu m9i-a venit sa cred ochilor ce ma vazut.Draga Pashosha cred ca D-ZEU te va rasplati pentru faptele tale.si BELLA se uita la tine cu ochisorii ei frumosi de parca te-ar manca,cred ca ea simnte ,pentru ea tu esti MAMA .si parca se vede si putina tristete in ochisori ei,oare furtunul acela de la nasuc nu o deranjeaza?cat timp are caum?rade si ea?
va rog sa nu o lasati prin orfelinate ,eu sant aici si nu pot sa o iau dar daca trebuie ajut cu ceva financiar si cred ca si alte fete ar ajuta,doar sa ne spuneti
SI chiar asa ,mama i nici macar nu si-a imbratisat copilul pt ultima data?nici macar nu a intors capul inapoi sa se mai uite odata?Doamne ce mama !

Mergi la inceput

rodica, ce sa iti spun, momentan e ok, am tot dat eu..multumesc lui Dumnezeu ca imi permit..inca...atata timp cat nu s-a oferit nimei decat Larisa care mi-a dat 2 milioane si careia ii multumesc din suflet, restul nu au participat financiar si nici eu nu am insistat. Nu ma plang, caci o fac cu drag. Dar recunosc ca se simte la buget.
Nu are nici un sens sa defalchez sau sa calculez pntru ca ajung la niste sume...cazare, tren, mancare, lapte pampers, servetele,ca sa nu mai spun spaga la asistentele de pe 3 ture, medicamente. Hainute nu am cumparat caci multumita geaninei si irinei am mai avut. Maine o sa sun si la Lucia sa ma duc sa iau si de pe la ea..Sarumana. Deci, eu nu mai cer nimic. Cine are si vrea sa ajute eu accept. La doctori acum am dat. Acum nu au acceptat bani si ca atare d-nei toganel i am cumparat o icoana de argint de 2 milioane, iar dr suciu i-am luat un set argintat de birou de 1 500 000 lei.
Au cam zis ei nu, dar le-au luat. la operatie nici nu discut sa nu dau bani.
daca vreti si puteti sa participati ok, daca nu, atunci eu va multumesc din suflet pentru participarea afectiva, faptul ca suntetialaturi de minema ajuta enorm..oricum la operatie o sa vad cum fac sa imi iau concediu si sa ma internez cu bebe..este obliatoriu sa fie cineva cu Bela. O sa imi cumpar un Zapp. sa am si eu net in spital. O sa imi iau tv si pc cu mine, ca sa nu ma sinucid acolo. E o liniste si o curtenie...
Rodica, eu nu vreau sa o las in orfelinate, vroiam sa o luam noi, dar Australia nu permite emigrare cu copil malformat. Mai bine plec eu si o ajut de acolo cu tot. Chit ca mor si copilul asta nu ajunge in orfelinat. Macar ca o tin eu in plasament pana sedecide cineva. Prietena si fina mea in acelas timp, isi ia " under cover" sotul la spital. Vrem sa se indragosteasca de bebe, sisa faca cerere de plasament a micutzei Bela. Sper sa fie ok caci ei mai or sa faca inca o cerere de adoptie pentru o alta fetita de care ma ocup eu, tot orfana si are 5 ani jumate. Trebuie grabit si la a, caci nu mai are timp, incepe scoala la anul si trebuie recuperat mult cu ea.
Pingu, o saiti dau un pm cu detaliile si iti multumesc farte , foarte mult.
ma ducsa dorm ca sunt franta..va sarut pe toti pitici si pe mamicile voastre

Mergi la inceput