Bebelusi de nov-dec 04 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Didutza,Jasmine, imi pare tare rau de puiutii bolnaviori, le urez sa se fac abine cat mai repejor. Didutza, probabil ca au si gatul rosu, daca refuza mancarea; nu-i forta si mai asteapta sa se simta mai bine. Pentru febra peste 38.5-39 cel mai eficient e supozitorul cu Novocalmin/Algocalmin.

Onitza, draga, asta iti mai lipsea acum .Sper sa nu mai ai parte de dureri de dinti , ca stiu si eu cat de nasoale pot fi.

Noi am fost astazi la "revizia tehnica periodica" cu Mihnea (la pediatra),este bine, are 10,200 kg si 76.5 cm, mi-a spus dr. ca arata ca un copil de 1 an!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Roserb, la ce ora iesi azi? Eu o sa fiu de la 5 pana pe la 7 in Moghioros. Pantaloni albi, sandale maro (de-alea decupate gen Scholl) si carucior rosu cu bleumarin. Oricum, te recunosc eu daca esti pe acolo :-) Miche, vii si tu in parc?
Onitza, imi pare rau ca trebuie sa faci operatie.. Imi imaginez ca esti speriata, dar totul o sa fie bine si o sa scapi de blestematia aia de durere. Durerile de dinti sunt cele mai crancene
Ioana, atunci cand copilul are febra este OK sa-i faci baie!! Iti spun eu sigur pentru ca atunci cand am fost la Grigore Alexandrescu cu Alex ca facuse febra 39 timp de 3 zile, m-a intrebat doctorita de acolo daca i-am facut baie si i-am zis ca nu. Si ea mi-a spus "dar ce, dvs. daca faceti febra nu mai faceti baie??". Asa ca iti zic sigur ca e OK sa-i faci baita. Sanatate multa!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Eliza, nu stiu daca reusim sa iesim dupa amiaza, am pe cineva in vizita. Daca pleaca in timp util, ma voi uita dupa tine!
Mai degraba maine ne intalnim, daca iesiti!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Roserb, ok, ramane azi sau maine :-) Eu zilele astea pot pleca mai repede de la birou si cand ajung acasa il iau pe Alex si plecam la plimbare.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by roserb

Noi am fost astazi la "revizia tehnica periodica" cu Mihnea (la pediatra),este bine, are 10,200 kg si 76.5 cm, mi-a spus dr. ca arata ca un copil de 1 an!

Roxana&Co

Ce baiat mare ai! Nu ne da si noua Mihnea si noua niste cm ?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... firar ea sa fie de dantura... exact asta iti lipsea ... Dar lasa ca treci tu si peste asta... O sa fie totul bine!...
Pupici lui Paul!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ROSERB... pupici lui Mihnea... Sa creasca mare si sanatos...

si pentru ceilalti sarbatoriti... NCristina, MADACHAN (ce o mai face?...)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Onitza, iti doresc sa-ti rezolvi problema cu operatia...Draga de tine, ai parte numai de operatii. Dar gata, asta e ultima
Azi m-am intilnit cu Eliza in parc...Dupa atita vreme....septembrie trecut...oho-mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama ca ea este, spre rusinea mea.
Roxi, tare-s curioasa si eu cit are David(cm)Inclin sa cred totusi ca e nitel mai mic.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

salutari la toate mamicutele si puiuti, suntem in sfarsit la mare, de trei zile.Azi am reusit sa va scriu.Moaaa, ce de bebelusi sunt in Mamaia, cine mai e pe aici, merg pe strada si ma uit la fiecare bebe sa vad daca recunosc pe cineva.
Off, as mai scrie dar nu-mi place deloc la internet caffe, poate imi rezolv maine acasa.Va pup.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

etete fulguletz e in romania. chiar ma intrebam ce mai face. roxana, parca tu te-ai plimbat cu ea, nu? cum e bebe david, mai are bubitze? transmite-i te rog pupicei lui fulgu cand va mai intalniti. si te-ai facut blonda!!! iti sta super bine!!
dida ce rau imi pare ca sunt bolnaviori gemeneii!!!! cum sunt azi? azi am fost in parc si tot am asteptat ca poate veniti. dimineata...ca dupa masa am fost la medic dupa rezultatele biencutzei si....are infectie urinara! ati mai patit asa ceva? asa micutza!!! peste vreo zece zile, dupa ce-i dau un tratament mergem la control si sa-i faca citostaza ascendenta, daca bine am inteles. e cam "sperios" pt. mine, ceva cu o sonda, brrr, mi-e asa mila de puiuta mea.
v-am zis cum canta bianca? azi la fel a facut: sta, se joaca si canta: na-na-na-na-na, e o scumpa!!!

felis l-am admirat pe silviu ce "consumator" serios este. mihai a fost cumintel? nu l-au tentat?

onitza iti tin pumnii! toate operatiile pe capul tau saracuta

for2nity concediu placut

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput