Bebelusi de iulie-august 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea_s spune:
L-am comandat de la cofetaria Marvio de pe Stefan cel mare de la intersectia cu Lizeanu. Super cofetarie. A fost si frumos si foarte foarte bun
andreea_s spune:
De pe tava a luat paharul, patentul si pixul
Va pup, ma intorc la curs. Intru cat de curand pot
amironeanu spune:
De citeva zile tot vreau sa va intreb si tot uit.
Dintre bebelusi care dorm bine noaptea mai este cineva care doarme in aceeasi camera cu voi? Stau si ma gindesc daca nu ii deranjam noi noaptea (Stefi doarme in patutul ei, dar cu noi in camera).
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
gagici, va dati seama ce se distreaza roxy acu. bravo ei. abia astept sa ne povesteasca cum s-au "destrabalat". si pati e singurel de ziua lui. il pupam dulce. si pe ceilalti sarbatoriti
philip&andreea
kim222 spune:
Salutare...
Aseara am avut o pauza..la 3.30 Luca s-a sculat...a adormit la 4 cu laptic...a trebuit sa mergem la el in camera...Noi locuim linga un restaurant...si uite ca -n noapte astia fac aprovizionarea...si asa s-a trezit Luca ....iar tati lasase si PC deschis.....normal ca nu a mai adormit...singurel...L-a luat MP la ea....dar eu nu am mai adormit curind...Asta paropo de deranjat copilul...parca cu Andrea intrebai daca mai soarme cineva cu copilul...asta este conluzia mea ferma....il deranjam...si daca reincepem sa dormim impreuna...si el reincepe sa se trezeasca...
Intreba cineva de lapticul de seara....Noi avem ore fixe din 4 in 4 ore...Dimineata laptic, apoi la 10 fructul, la 12 prinzul, la 4 o gustare si la 8 laptic cu cereale.
Carmen ...stie ea de ce-i place sa se dezbrace, este mult mai placut......hi,.hi....Abia astept sa vad daca ai rezultate cu Ilinca...
Si eu ii tot bag pe git un ursulet de plus...de la vreo 4 luni....dar nu pare atasat....
Andreea cum a fost azi noapte? Ma duc acum pe link-ul dat de tine..
Mitzura...bine sa sinteti bine...pacat ca ati redus nr de musafiri....
La multi ani si tatalui meu...Petre...
Revin
philip spune:
la multi ani tatalui tau si multa, multa santate de la noi!
am scris cum a fost aseara. nici o trezire, dormit de la 7.40 la 6.40. acum, la 10, l-am pus la nanicul de dimineata.
bine ca ai venit, ca iar dadeam refresh degeaba pe dc.
o zi faina
philip&andreea
kim222 spune:
Adela in Ro eu stiu ca este obligatoriu vaccinul antirujeola...aici se face un vaccin MMR (anti pojar, pojarel si antioreion)...la 12-15 luni.
Deci si cu acest/aceste vaccinari este posibila imbolnavirea...asa ca eu as astepta sa se refaca putin organismul (imunitatea) si peste citeva luni i-as face ....
In Ro ce vaccin se face la 1 an?
kim222 spune:
Multumesc Andreea...hi,hi..inseamna ca am citit si am uitat..imbatrinesc...pai a dormit bine....
kim222 spune:
Da am citit...dar stii si tu ca nimic nu-i ca la carte..fiecare are rimul lui.....Luca doarme mai putin ...d-nul Pufulescu la greu :)...
Vad ca numai copii nostrii se culca cu gainile...am incercat sa-i schimb ora...nu functioneaza...
philip spune:
olivia, la cate grade pui tu budinca la cuptor ca sa se faca oul? eu i-am facut de cartof (fiert in prealabil) cu branza, galbenus si patrunjel verde.
a, si cat timp o tii?
philip&andreea