Bebelusi de iulie-august 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

si .. Luca are un soare , un fel de pernutza in forma de soare pe care o ia si o smotoceste si o invarteste ..si cand e agitat o ia si o miroase si gata s-a linistit ..problema mea :ar trebui sa o cam spal ..dar nu am curaj !!!

ahaaa, si Simo ..multumim pentru vestile meteo ..chiar ma intrebam cum e la mare ...
poate mai dam si noi o fuga in wknd ..sa vedem
ce mai vroiam sa zic ...

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata si de la noi!

La multi ani celor ce se sarbatoresc azi de Petru si Pavel!
La multi ani, Lia! Pe unde esti!
La multi ani bebelusilor ce fac azi lunisoare!

Noi suntem tot imbubutati, mai putin pe fata unde s-a curatat. Tare greu trece, nu mai am rabdare.Saracu copil n-a iesit afara saptamana asta si cred ca nu va iesi pana la sfarsit. Si e asa o vreme frumoasa afara. Colac peste pupaza ziua lui pica vineri (fface un anisor) si nu cred ca pana atunci o sa-i treaca bubutzele, asa ca am cam scazut drastic numarul de invitati (cei care n-au facut rubeola in copilarie).

In rest el este de o veselie debordanta. A invatat sa provoace lumea la ras. Face ha-ha-ha-ha, dar asa ca un actor de comedie, se si forteaza un pic si sta sa-ti vada reactia. Daca razi cu el e perfect, e fericit, daca nu, continua sa te provoace.
Cea mai faina distractie e plimbatul de manuta sau singur prin casa. Face la ture de casa la greu, cred ca merge kilometri intregi pana seara. Din cand in cand se joaca cu cuburile, a invatat sa le puna unle peste altele, recordul e de 4 cuburi unul peste altul. Si mai are niste cnute, opt, care intra unele in altele, si pe alea reuseste sa le bage una in alta. A, si ii mai plac rotile, dar asta cred ca v-am mai zis.
De papat papam la fel de prost, nu mai are pofta de mancare deloc. Noroc cu laptele, noi mancam cam ca la 5 luni acum.

Olivia, da, are ganglionii mariti. Ai idee cumva, daca el a facut rubeola, cum ramane cu vaccinul de la 1 an, cel anti rujeola, rubeola si pojar? Ce se intampla daca mai primeste o doza de anticorpi rubeola pe langa cei pe care si i-a format el in mod natural? sau e mai bine sa faca numai pt rujeola?

Si noi avem prea multe mese de lapte pentru varsta asta, dar nu stiu cum sa renunt la el, ca mancare diversificata mananca mult prea putin.

Nici eu nu-l las cu geamul deschis cand doarme sau dupa baie.

Mergi la inceput

Adela , super faza cu ha, ha, ha ...am ras si eu !!!cred ca-i tare dulce ..dezbubatire grabnica !!
pupici

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Simona cred ca stiu pernutza din poze....spal-o in apa putin caldutza , cam la 30 de grade...eu zic ca nu se intampla nimic...si nu o stoarce...preseaz-o ca sa iasa apa din ea.

IO vad in fiecare zi cum e timpul la mare.Ma uit dimineata la emisiunea lui Maruta (pe tvr2 la ora 10)...iar ii fac reclama dar imi place tipu'.Face emisiuni si pe ploaie si pe soare..

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Felicia , iubita mea ..problema mea e mai complexa ..ma gandesc ca-si pierde mirosul sau specific ..de care e indragostit d-l Pufulescu ..are asa un miros de bebelus ///..ei , ce zici de asta ?ce-mi trece prin cap

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-ati facut sa zambesc ... ca si io vreau sa-i bag pe gat Giuliei oita alba, da` ea vrea vacuta sa-i manance coada stufoasa :))) si orice altceva ce are ceva paros :)))

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Entschuldingung Simona....acum am inteles problema

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

bi bip .. Felicia , ce zisesi acolo ?
pupic

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare. Intru rapid ca sunt in pauza de curs... ZVroiam sa va spun ca am pus pozele de la petrecerea de un an si de asemenea poze cu Matei tuns... Sunt pe yahoo, enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Uau ce tort fain a avut Matei!!! A fost facut in casa sau comandat?

Mergi la inceput