Am si eu o problema!
Ma scuzati ca sunt asa de insistenta, dar am si eu o problema cu forumul si cu postarea. Am descris mai [e larg la subiectul "Ce se intampla cu postarea" dar nu mi-a raspuns si mie nimeni. Mie imi tot spune ca accesul la forum mi-a fost restrictionat desi pot citi mesajele si se descarca paginile, si cand scriu un mesaj zice ca e eroare si ca mesajul nu a fost trimis, desi apare dar nu este contorizat (cam de o luna nu mi-a mai crescut nr de mesaje desi eu am tot scris si am tot ramas la 24) Ma poate ajuta si pe mine cineva? Va rog frumos! Multumesc!Simona si Mario 35+
Raspunsuri
Oana_B spune:
Imi pare rau ca nu stiu sa te ajut, stiu doar ca poezia cu accesul restrictionat este o eroare, nu afecteaza activitatea pe forum. De restul, nu stiu sa zic, poate altcineva care a patit acelasi lucru sa stie mai bine.
sorry.
Oana_B
simona79 spune:
Pai si eu ce-ar trebui sa fac ca nu-mi raspunde si mie nimeni? Ca doar nu o sa-mi schimb si adresa de mail. Ca am incercat sa creez alt user dar nu ma lasa cu aceeasi adresa. Si daca o bag pe a altcuiva, imi trimit fetele mesaj la acea adresa! Helllpppp cineva! Va rog!
Multumesc, Simona si Mario 35+
ppisic spune:
Buna Simona,
Si eu am aceeasi problema, cu exceptia faptului ca nu-mi apare nici o eroare, dar contorizarea mesajelor este blocata de 19...
Nu am nici o idee ce se intampla, poate ne lamureste cineva!
marius spune:
Va verifica admin problemele ridicate in viitorul apropiat.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Simonaci79 spune:
Multumim!
Eu mi-am schimbat acum user-ul si trec prin faza de moderare iar, dar macar imi contorizeaza mesajele, insa tot imi da mesajul de eroare! PPisic, credeam ca sunt singura! Deci nu e suparat DC pe mine!
Simona si Mario 36s
Freia spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Multumim!
Eu mi-am schimbat acum user-ul si trec prin faza de moderare iar, dar macar imi contorizeaza mesajele, insa tot imi da mesajul de eroare! PPisic, credeam ca sunt singura! Deci nu e suparat DC pe mine!
Simona si Mario 36s
Simona, te rog sa ne anunti care este userul final pe care il vei folosi. Unul va fi sters.
Freia si Alexa
marius spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Multumim!
Simona si Mario 36s
Problema tine de IP mai degraba , nu are nimic in comun cu user name-ul.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Simonaci79 spune:
Pai sa zicem ca raman la acesta, Simonaci79 dar acum vad ca am ramas blocata la 16 mesaje! De ce mi se intampla mie???????? Oricum fetele ma cunosc si asa, dar nu inteleg de ce imi tot da eroare si nu merge normal si la mine?
Sau daca verifica cineva vreunul din useri, si va e mai usor celalat, spuneti-mi (acolo trimisesem mai multe mesaje, cred ca 70-80 si eram blocata la 24)
Multumesc! Simona si Mario 36+