Oligospermie(2) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

AYSHA, suntem colege de an, bag seama.
Gandesti cumva ca dr T si M au saturat pofta meu de studiu in domeniu?
Pai la inceput a fost dr Soare. Dar s-a stins saracu' la scurt timp si doar m-am balacit putin in informatii.
Apoi a fost o prietena fffff buna de la Giulesti pe care am consumat-o in 3 luni si care ma mai suna din cand in cand sa-mi ceara sfatul (mi-am depasit profesorul dupa cum vezi!).
Apoi a fost Big T, apoi Biga Moisa, apoi am trecut sa devorez Parhonul. Dupa 4 medicii de la Parhon, m-am mutat la Sanador (Corina Neamtu). Si sunt deschisa catre orice alta sursa de informatie, numai sa merite osteneala.
A, pai am uitat Victor Babesul cu doar un medic consumat si aici mai mult el mi-a consumat banii. A vrut sa-mi arunce toate analizele sotului la cos, ca la el totul incepe de la zero.
Si a mai fost si Medsana, unde e ffff piperat totul si de unde multa filozofie am cules, dar nimic concret.
Telenovela traita pe viu si inca mai urmeaza niste serii, ca asa a fost viata mea intotdeauna si ce frumos a fost, ca nu m-am plictisit niciodata. E si greu, intr-o asemenea jungla!!!

Mergi la inceput

Si-am uitat sa trec in odisee vizitele la un medic care a stat 10 ani in Tibet. Am zis ca asta nu ma taie, nu ma inteapa si cand imi spune o vorba, ma vindeca pe loc.
Dupa 3 vizite am constatat ca vindecarea costa peste 10.000.000 lei, ca se ducea pana in Tibet sa culeaga medicamentele. Mergea pe Maca, Potent Power, bio seleniu+zinc, dar tibetane, nu autohtone.
Era mai ales oncolog si decat sa vorbeasca despre adenomul (tumora) sotului vorbea despre tehnologia telefoanelor mobile in Tibet. Sotul s-a conversat ore intregi cu el, dar total pe alte subiecte. Fiecare cu pasiunile lui, dar pe banii/timpul cui?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Despre undestor, ce sa va spun... sotul meu l-a luat doar 1 luna la indicatia medicului pe care il frecventam pe timpul acela, si el altfel NU ia medicamente, decat prescrise de medic! Abia am reusit sa-l conving sa ia vitamine si minerale: zinc, vit.E, seleniu, etc... Spre deosebire de mine, care as fi dispusa la tot felul de experimente... cum spuneai tu, OANA, dau cautare dupa anumite cuvinte/expresii si gata tratamentul!
Cat despre tratamentele neconventionale am o parere f.buna si nu contest metotdele de tratament ale acelui medic care a fost in tibet... apropo, preda yoga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Oana esti mortalaaa! Bine ca v-ati trezit la timp din "meditatiile" pe seama tehnologiei tibetane ! Ce parere ti-a facut dr.Neamtu? Sotul ce probleme endocrinologice are? Parca ziceai ceva de tiroida?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

[size=2]AYSHA Endo(endocrinologul)este receptiv la tratamentele complementare,vezi discutiile cu JUBICA[/size=2] care a inceput un tratament pe baza de produse energy,i-am spus ca pe linga tratamentul lui voi urma si acel tratament la care dansul a spus ca trebuie incercat tot ceea ce produce stimul testicolelor si nu are nimic impotriva,asa ca voi urme 3 tratamente in paralel;cel a lui Endo,cel actual,si cel care urmeaza sa-mi fie prescris de terapeutul slovac.Asa ca voi fi in priza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Hopa, lipsesc si eu doua zile din motive de ..... rushi urati si scalambati si ceva probleme cu net-ul (ca asa e pe la noi!) si gasesc aici un adevarat "summit" in ale oligospermiei si alte cele.......
Bun venit fetelor noi si pupici tuturor ......
Eu ma gandesc ca fara ierburi-ierbusoare (sub forma de licori, capsule,prafuri) ne-am duce naibii si noi si sotziorii nostri oligospermisti si nu numai........
In ce-l priveste pe al meu, urmeaza tratament medicamentos combinat cu naturist de la noi putere si incep sa cred ca poate ar trebui sa mai adaugam si sedinte de ocultism (glumeam, evident, ca doar n-am innebunit de tot sau cel putin asa cred!)
Hai, bafta mare tuturor!

Mergi la inceput

Natasha, acum medici tibetani cred ca sunt multi in Bucurestiul asta si fiecare cu metoda lui. Eu am fost deschisa acestei experiente si cu multe experiente am ramas, dar cu putine idei pozitive.
Yoga nu practica, practica doar medicina pe bani mullllti de tot.
Thea M, la dr. Neamtu avem programare pe 20 iulie , deci o opinie pertinenta nu pot formula pe tema asta. Cu placere, dupa 20 iulie.Iar tiroida o avem sanatoasa tun, pana acum, nu garantez nimic pentru ziua de maine.
La noi e problema de prolactina-hipofiza-adenom hipofizar, daca n-ai auzit bucura-te si sa n-ai parte niciodata de asa ceva!

Mergi la inceput

OANA, te simt cam suparatica... dar eu zic c-o sa-ti treaca repede... Este un lucru bun ca ati descoperit din timp acest adenom, intr-adevar surprinzator, cauti cauze ale infertilitatii si dai peste asa ceva... Dupa ce veti avea control asupra acestei probleme va veni si bebe, sunt sigura. Si eu sunt casatorita de multi ani, povestea mea seamana putin cu a ta...

M-ai facut sa zambesc cu medicii tibetani la colt de strada

Mergi la inceput

Natashico, absolut de loc. Asta e din cauza DC-ului ca nu poti sa ai omul in fata si astfel sa percepi mai bine starea lui de spirit, dupa mai multe criterii.
Rau e si cand ai omul in fata si cand omului chiar ii e rau, dar nu poate ascunde ca, de, ii tremura vocea, il napadesc lacrimile...
Dar, momentan, fac surfing pe valuri inalte.
Problemele exista, ar trebui sa ma simt naspa, dar ma bucur ca stiu cum stam si unde si ce trebuie sa tratam/reparam.
Adica am datele problemei, e o treaba de timp pana voi avea si rezultatul final.Adica pana rezolv ecuatia ,care are un singur rezultat valid: testul cu 2 liniute.

Mergi la inceput

Princess, imi pare rau pt rushi, te inteleg, si eu in zilele acelea sunt la 'terapie intensiva'(psihica) Multumesc pt primire! Si... ma inscriu si la niste sedinte de ocultism daca e nevoie

OANA, e bine ca m-am inselat si esti pe val! Si sa probam ecuatia aceea... imi place rezultatul.

Mergi la inceput