Bebelusi de ianuarie - februarie (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

fetelor sunt plina de nervi va raspunsesem la aproape toate mai aveam foarte putin si trimiteam mesajul si surpriza ... a cazut netul.acum nu mai pot ,poate mai tarziu incerc din nou sa va raspund.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, vi se pare normal ca un copil de 5 luni jumate sa se ridice singur in fund? Mi-e frica sa nu isi rupa coloana, de aia intreb. a inceput sa planga in patut,l-am lasat vreo doua minute sa planga, ca s-a invatat in brate (de fapt faceam mancare) si a intrat George in casa cand urla si imi zice ca Seb este in fundulet. Si l-am mai lasat, ca cazuse pe-o parte la un moment dat si de nervi, s-a fortat, l-am urmarit cu George cum facea, intins pe spate se incorda si se ridica, dar era vanat la fata de la fortat. Si s-a ridicat in fundulet. Help cuun sfat!!!! Nu e periculos? Ca nu am cum sa-l urmaresc toata ziua ce face.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

oana, nu e periculos! chiar azi mi-a zis Culcer ca daa vrea sa se ridice sa-i ofer 2 degete si sa-l ajut. ba ea mi-a aratat sa-l ajut pina in picioare, nu doar in fundulet
si zice, "da ce nu s-au vazut bebei care au mers la 10 luni?... ia lasa baiatul sa faca cum simte el!" si il ridica in picioare de eu ma uitam ca la circ :) iar Codrin are doar 4 luni, deci Seb la 5,5 chiar nu tb. sa0ti faci pb, zic eu! eu stiu un baiat al unor cunostinte aici care a mers la 7,5 luni, deci se poate!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Salutare fetele. Gata, am reusit sa va citesc mesajele si ma bucur sa vad cum evolueaza bebeii vostri, in general mai mari decat Matei al meu. Abia astept sa-l vad si pe puiul meu ca sta singur in fundulet sau ca se ridica sau si mai frumos, ca-mi spune "mami". Well, am si eu o multime de zis si de intrebat. :)

In primul rand va multumesc pt informatiile despre vaccinul de la luna 4 (BDana,Tomasa, Kita, Shobo). M-am mai linistit. Sper sa fie ok maine, la vaccinul gratuit. Eu eram in spital cand Matei l-a facut pe cel de la 2 luni si de aceea sunt putin speriata.

Tomasa, incearca sa-i faci baie puiului cu ceai de pelin si nu mai folosi cateva zile uleiuri in zona respectiva, ca sa se usuce. Pelinul ii curata bine pielea. Eu il spal pe Matei in ceai diluat cu apa si niciodata nu a avut iritatii!

Oana, merci pt welcome si felicitari pt primul dintisor! O matusa de-a mea imi sugerase ca atunci cand ii vor iesi dintisorii lui Matei sa-i dau sa roada o buc de patrunjel radacina. Daca vrei incearca si tu, nu cred ca-i strica ci dimpotriva: ii rupe gingia mai repede. Eu nu am inteles ce e cu albumul cu pozele tuturor bebeilor. (Desigur, ideea mi se pare foarte buna.) L-ai facut deja sau urmeaza? Daca da, de unde il pot viziona?

Crinuta, merci pt raspunsul referitor la lapte. Eu as vrea sa-l trec pe Matei pe lapte de vaca, dr mai intai o voi intreba pe pediatra.
Kita, putem vorbi any time pe PM. Just ask me.

Shobo, cum ai reusit sa-l dezveti pe Codrin sa nu mai manance noaptea? As vrea si eu sa nu ma mai trezesc sa-i dau biberonul lui Matei. Ca sa nu mai zic de trezirile cauzate de foielile si plansetele lui nocturne... Apropo, e mortala poza lui Codrin facuta in 14 iunie. :) Si inca ceva: n-ai vrea sa ne intalnim intr-o zi in parc? In Carol ti-ar surade?

Fetele care ati avut infectii la unghiile de la picioare: cum ati rezolvat problema? Eu nici acum nu sunt ok, desi stau zilnic cu picioarele in ceai de pelin. Cred ca nu fac bine ca ies cu picorul gol afara si probabil asa imi intra praf la unghii...:( M-am saturat de durerile astea, mai ales ca le am de vreo luna jumate. Va rog spuneti-mi ce a functionat in cazul vostru.

O intrebare despre Vigandol: de ce trebuie administrat in lunile cu "R"? Mie pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau deloc lui Matei pt ca i se inchide prea repede fontanela.

Fetele, daca am inteles eu bine pana la urma nu ati reusit sa va intalniti, asa-i? Eu tare as vrea sa va vad impreuna cu bebeii, dar nu stiu cum sa facem... eventual pe grupuri, in functie de disponibilitatea fiecareia. Pentru week-endul viitor se inscrie cineva la o intalnire in Herastrau?

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, Shobo, dar l-am vazut cum se invineteste ca se forteaza, de aia m-am speriat rau. Merci ca m-ai linistit asa repede.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Witchie cred ca doar rabdarea te va ajuta sa depasesti momentele de neliniste ale Irinucai
In ceea ce priveste intanlirea eu ma gandisem asa pt ca nu dispun de o suma prea mare si as dorii totusi sa ajut familia respective si poate mai sunt si alte fete ca mine asa ca acolo am fi putut strange de la fiecare cate putin si asa am fi putut ajuta si noi.
Ibelciug si Kita bine ati venit din concediu .cum vi s-a parut primul concediu cu bebe?
Shobo ma bucur ca te- ai linistit cu decalotatul.Voi cum va duceti la Culcer il ai pe Codrin inscris la ea sau mergeti din cand in cand?
Gabry si Iustin a avut 7,800kg la patru luni si doctora mi-a zis san u-I dau cereale atunci cand voi incepe diversificarea(pe la sase luni).
Lavinia am vazut pozele Natalia este superba in costum de baie si cu ochelari de soare,dar si cu rochite ii sta foarte bine.
Adita ,Andruta incercati si voi sa puneti mai mult morcov ca sa iasa supa mai dulcica poate asa o accepta .Rebeca a acceptat-o cu un pic de lamiae dar vad ca la voi nu tine nci asa .
Crinuta la branzica se pun doua pastille de calciu lactic la 250ml de lapte si iese cam portia pt o zi.,de aceea stiai tu probabil de doua pastille.
Oana nici eu nu cred ca tre sa-ti faci griji mai ales ca s-a ridicat singur fara ajutorul tau inseamna ca oasele lui sunt pregatite pt asta.
Tomasa si eu il spal pe Iustin in fiecare seara cu ceai de galbenele sau cu apa de tarate si nu am avut niciodata probleme .Ar fi bines a incerci si asta.
Fetelor sigur nu mi-am mai amintit de toate darn u am avut puterea de a o lua de la capat ca sa va raspund la toate. Scuze celor pe care le-am sarit.

POZE

Mergi la inceput

Ibelciug nu-ti face probleme vigantolul se da pentru a fixa calciul in oase, daca doctora ti-a zis asa probabil ca la Matei se fixeaza foarte bine de la sine .Si se da in lunile cu r pt ca poate fi inlocuit prin expunerea la soare iar lunile cu r sunt cele cu mai putin soare.Sper ca ai inteles ceva ca nu mai sunt prea coerenta la aceasta ora.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello fetelor!

Liviana, si mi-e mi s-a intimplat in primele 2 zi chestia asta cu Humana 2. Eu fac un pic altfel laptele nu il amestec in biberon. Pun apa fiarta si racita intr-un ibric (in prealabil am masurat cantitatea in biberonul pe care urmeaza sa-l folosesc) si apoi pun liguritele in ploaie--- usor. DAca mi se pare ca se formeaza cocoloase dupa vreo ligurita amestec bine scuturind ibricul.Si apoi il pun pe foc . Bine cere un pic de experienta sa stii cit sa-l tii pe foc, dar eu asa l-am facut de la inceput laptele. Ca altfel mi se facea cocoloase. Nu la pte de vaca. E recomandat, daca copilul accepta sa-i dai lapte praf pina la 2 ani. DE ce? Pentru ca e imbogatit cu vitamine si minerale!

Adita, am trecut si eu prin chestia cu refuzul dupa 2 lingiurite. Si mi-am dat sea,ma dupa vreoi 3 zile din ce cauza era. Vroia ca totul sa fie pasta. Asa ca totul trec prin mixerul cu picior. Poate asta e si la tine. MAi poti sa incerci sa-i pui un pic de lapte (la mine asa vrea piureul de legume)

Anda, si baietelul meu a trecut prin perioada asta. Dar vezi.... a trecut. Acum ii place mai mult sa stea in poponet.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Offf, Adita si noi suntem exact in aceeasi situatie: fructele si supica sunt niste scarbosenii din care abia accepta sa ia cateva lingurite (putine) iar biberonul nu stie sa il foloseasca nici ptr. ceai sau apa, de mi-e teama sa nu se deshidrateze si mai incerc sa ii dau cu lingurita. Dar eu nu vreau sa mai fac pauza, ptr. ca mi-e teama ca se duce de rapa si ce am obtinut-cu greu-pana acum: cele cateva lingurite si uite, se apropie de 6 luni iar lapticul meu nu-i mai acopera nevoile.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Scuze, pentru greselile de ortografie din mesajul anterior.

Oana, felicitari pentru dintisor.

Intrebarea zilei: Este vreun copil care isi suge degetul(si nu doar cind ii este somn)? Nu ma refer la momentele cind isi baga degetele in gura pentru ca il maninca gingiile!!! Si ce faceti ca sa impiedicati acest lucru?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput