Bebelusi de ianuarie - februarie (29)

Bebelusi de ianuarie - februarie (29) | Autor: oana cretu

Link direct la acest mesaj

Continuarea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51773" target="_blank">aici

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

Help moderatori!!!!!!!!!!!!!
Ati inchis subiectul innainte sa pot copia listuta!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa, da, acolo am fost. multumim!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
Sunt la o prietena si hop pe DC...
Nu pot sta prea mult,am intrat doar pt a nu-i ramane datoare Crinutei cu raspunsul.
So,
Crinuta, Tomasa ti-a raspuns la obiect - pt ajutor. Ce daca ai fost pomenita? Te-a deranjat asta? Am facut-o aici pe forum si nu pe PM si nu cred ca te-am jignit cu ceva. Pur si simplu m-am gandit odata ca tu trebuie sa fii Leu si m-am bucurat (cu voce tare) cand mi-ai confirmat banuiala. N-am nimic personal cu persoanele din `Leu`, am pretentia ca pot discuta civilizat cu persoane din orice zodie.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, da, am inteles acum. E ok.

Shobo, si eu sunt pentru imbracat cat mai sumar. De ex, eu il tin pe Rayan de vreo 2 luni in tricou si pantaloni scurti( exceptie facand zilele mai friguroase, care nu au fost putine pentru aceasta parte a anului), iar acum il tin doar cu body sau maiou si atat.
Noaptea totusi ii pun un pantalon scurt, mai ales ca el se dezveleste.
Pe masura ce se va incalzi si mai mult vremea, il voi tine probabil doar in pampers.

Referitor la curatat, eu nu vad chestia aia alba de care am tot citit. Eu cand trag de piele vad doar rosu inchis. Sa il dau cu Rivanol ceva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Uitat-va si voi ce vreme e afara. Si eu care vroiam sa ies cu Rayan dupa amiaza....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salutare fetelor!Ma chinui de 3 zile sa recuperez ce ati scris in ultimele 2 saptamani.
Oana pls vreau si eu userul si parola sa pot sa pun pictures cu bebelusha mea.Am vazut ca a intrat la bbdeian-feb2005_2...
Tomasa am facut prajitura cu gem de caise si am halit mai mult de jumatate de tava singura...eram fericita ca slabisem un kg...acum trebuie sa trag tare sa ard gemul!
Saptamanile astea am fost la plaja,am poze cu fata in costum de baie.
La plaja am avut tot felul de aventuri,apropos de oameni ciudati care pupa copiii.Intr-una din zile vine o tanti la mine si ma intreaba in araba daca poate sa pupe fata...i-am explicat de vreo 3 ori in engleza ca e prea mica sa o pupe,ca poate lua microbi etc.Nu stiu ce a inteles dar bine ca a plecat.In alta zi un baiat(!!!!)de cate ori treceam cu fata pe langa el o lua de manuta...a trebuit sa ma uit urat la el si apoi sa-i zic sa-si ia labele si de carut...ca incepuse sa se joace cu carutul.Ieri am fost in vizita la niste rude si mi-am facut o mie de draci,nu ma mai prind aia prea curand pe la ei.Au 3 copii care de cate ori ne vedem se tot joaca cu jucariile ei.Nu m-ar deranja in mod normal,caci de sunt si ei tot copii dar au mainile mereu murdare si lipicioase,iar Natalia baga toate jucariile in gura...Ce sa mai zic de mama copiilor care de cate ori o vede pe Natalia ii baga degetul in gura sa vada daca i-au iesit dintii.Ahhh ma apuca iar dracii cand imi amintes.M-am tot gandit cum sa-i zic sa nu-si mai bage degetele in gura fetei,dar intr-un mod cat mai placut sa nu se supere.Nu vreau sa racesc relatia pentru ca isi baga mainile in gura fetei,sau sa se supere..dar chiar ma deranjeaza faza asta.Aveti ceva sugestii,pls??
Crinuta pupicuti lui Rayan.Sper sa nu o muste pe Natalia cand o sa ne vedem cu dintzometrii care trebuie sa-i apara
Va pupacesc pe toate!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, multumim pentru felicitarile pentru primul dintisor. Sunt mandra, am baiat mare acum.

Tomasa, vorba vine ca proiectam bebe 2, nici nu as face prostia asta acum, cand ne este desul de greu doar cu Seb. Aseara a fost seara frumoasa si noaptea de pomina cu Seb apoi. Offf, mititelul! In schimb, sunt de aceeasi parere cu tine, ca daca vine, nu am nimic impotriva, dar cum ne-am protejat atatia ani, asa o sa facem si de acum incolo, bebe o sa vina cand o sa fim mai bine. Seb a fost prima mea sarcina, si nu am de gand sa fac intreruperi de sarcina, sunt total impotriva acestui lucru, dar sa nu intelegeti greist, nu sunt impotriva celor care fac. Legat de roseata de la pliuri si Seb mai are, este de la transpiratie, se freaca si pampersul ala... Unde au pliuri asa o sa aiba de la caldura. Eu il dau mereu cu pudra de talc.

Gabiu, si la Seb a durat mul pana a iesit, cu manute in gura incontinuu, balute, dar de miercuri si joi seara a fost durere mare pt el, nu reusea sa adoarma, desi era mort de oboseala. Ca si azi noapte. Deci daca incepe asa rau, eu cred ca ii pocneste gingiuta. El nu a plans mult, dar era foarte agitat si urla mai mult.

Megg, eu zic ca seamana cu amandoi ingerasa, si da, este frumusica foc. Ca si mami, de altfel. Si Seb se agita asa, si ii bate inimioara si gafaie de parca a facut maraton.

Anda, s-ar putea sa fie ce ti-a zis Megg sau dintisorii. Nici eu nu am vazut liniute pe gingii, am vazut direct dintisorul peste noapte. Dar m-am prapadit de ras cu ce i-ai zis sotului ieri la nervi. Esti mortala rau, pe bune!

Liviana, bine ai revenit printre noi, ma bucur ca ati petrecut o vacanta asa de frumoasa, in aer liber. Cred ca i-a facut foarte bine lui Matei.

Elena, merci, si la mai multi, dar cand ma gandesc cat il doare parca as vrea sa nu ii mai iasa. Doamne fereste, ce imi debiteaza mintea! Dar mi-e mila rau de el. Ma bucur ca a dormit Alexandra toata noaptea, poate se obisnuieste si ea pe burta, ca vad ca e pozitia preferata a bebeilor, in care dorm mult.

BDana, multumesc. Imi pare rau ca te-ai simtit asa rau duminica. S-ar putea sa fie o gastro, dupa simptomele care le-ai descris. E normal sa se trezeasca noaptea avand in vedere ca se culca devreme.

Adita, chiar nu stiu ce sa iti raspund, si mie mi-e frica de acest moment. Ai incercat sa-i pui supite in biebron? Cand am incercat sa-i dau si eu nu a mers cu lingurita, dar cu biberonul da.

Shobo, ma bucur ca e totul in regula cu putzica. De-abia astept sa merg joi la dr sa ma invete si pe mine, daca este de acord. Mi-ai adus aminte de George cand i-a schimbat prima oara pampersul de kaka, nu eram acasa, si cand m-am intors, si l-am schimbat avea urme pe spate de kaka, el nu s-a uitat pana sus. Dar acum se descurca excelent. Are experienta. E normal sa se scoale de sete, Shobo, le este si lor cald si se deshidrateaza. Si noi ne mai sculam sa bem , ca suntem mari...
Eu il culc pe Seb in body, dar inchid geamul, ca trec motociclete cu vitez prin fata geamului, si se trezeste. O sa incerc in pampers diseara si iti zic.

Kita, bine ai revenit. Ma bucur ca ati petrecut asa o vacanta frumoasa, de-abia astept sa pot veni si eu in tara, ca e primul loc unde vreau sa merg ( a doua oara), la manastirile din Moldova. Scumpul de el, m-a impresionat tare ce ai povestit, ca a ramas vrajit de acea icoana in lumina lumanarii. Nu degeaba sūn eu ca beblusii sunt niste ingerasi. Cu albumul, faza e ca la sfarsitul listutei de bebei, sunt trei albume unde gasesti albumele fiecarui beblus in parte, me-am facut eu, ti-am pus si tie cateva poze. Am pus toate pozele, la toti, care mi-au placut cel mai mult, am ales greu, pentru ca mie imi plac toate, dar a trebuit sa iau decizii. A mai ales si Seb cu mine. Eu, fresh nu prea mai sunt de cateva zile, dar incerc sa va raspund.

Gabry, aici dr dau vitamine, si acum mi-au dat vitamina D. Ce hoatza e si scumpa ta, acum incep sa devina hoti, sa ii luam in brate...incep sa isi dea seama. Da, i-a iesit primul dintisor.

Dana, asa, sa te mai duci pe la prietene, sa ne ti la curent despre voi. I-am spus mamei de lapte, tata e la Constanta, vine diseara, poate trece maine si il ia si de la tine si de la Gabi, ca trebuie sa i-l dea lui Freia sa mi-l aduca.

Pupici la toti!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

poze noi

Mergi la inceput

Crinuta, eu il imbrac in body noaptea, fara paturica.

Lavinia, iti trimit parola pe PM. Chiar ca numai patzanii cu lumea ai avut si tu. Chestia cu degetul e chiar exagerata.

Oana si Seb
(10.01.2005)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

ALEXANDRU (Bellamia)-23 nov- (n.2,100kg/44cm,S.A.8) -6,700kg/60cm
VICTOR STEFAN (ana maria)-15 dec - (n.1,840kg/44cm,S.A.9,Dr.Anca Moia, Giulesti) -6,400kg/64cm poze
BIANCA MARIA (ingerasu)-21dec-(n.2,900kg/49cm,Dr. Ion Ionut/Giulesti)
RAYAN (Crinuta)-22dec- (n.3,100kg/49cm,S.A.10,cezariana,Dr.Nayel/C.F.R.2) -8,500kg/72cm
DRAGOS MIHAI (Lali)-27 dec- (n.3,200kg/49 cm,S.A.10,Dr.Anca Alexandru/Municipal) -7,000kg/64cm
SERGIU DENIS (Coraly)-3 ian- (n.3,600kg/56cm,Dr.Todea,Stanca/Cluj)-6,300 kg, 67 cm
SEBASTIAN (Adana)-3 ian- (n.cezariana,3,240kg,46cm,S.A10/Suedia) -5,715kg/58,cm poze
MARA THEODORA (Megg)-3 ian- (n.3,200kg/50cm,Dr.Ina Moldovan/Municipal)6,300 kg
IULIA MARIA (Shinutza)-3 ian- (n.3,400kg/53cm,S.A.8) 5.650/62 cm
ALEXANDRA-BEATRICE (Ilucae) -3 ian- 7,900kg/67cm
IOANA ELEONORA (simonadinca)-5 ian-
NECTARIE IOAN (Adita)-5 ian- (n.4.300kg/52 cm,Dr.Hadi/Cantacuzino) -9kg/68cm la 5 luni poze
IOANA CLARA (Alina Gabriela)-6 ian- (n.3,400kg/51cm,Dr.Mihalache/C.F.R.2)
RARES DANIEL (o prietena)-6 ian- (Dr. Gilorteanu,Caritas)
STEFAN (aurelursu)–6 ian- (n.3,450kg/52cm,S.A.9,Dr.Cristina Vasiliu/Municipal) -5,600kg/52cm
LUCIA MIHAELA IOANA (alina13)-6 ian- (n.4,000kg/51cm,Dr.Ion Ionut/Giulesti)
ANDREEA OANA (Leta)-7 ian- (n.3,200kg/49cm,S.A.9,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -8.900 Kg/65 cm poze
OANA (dorac)-7 ian- (n.3400kg/52cm)
ANDREI STEFAN (amary19)–8ian- (n.3,580kg/52cm,Dr.Ion Ionut,Giulesti) -3,850kg, 52cm,
TUDOR (tomasa)–9 ian- (n.3,200kg/52cm,Dr.Radoi Cristian/Municipal) -6,200kg/68cm poze
SEBASTIEN STEFAN (oanacretu)–10ian- (n.3,460kg/51cm,S.A.10/Franta) -7,090kg/64cm poze1 poze2 poze3 poze4 poze5 poze6 poze7
MARIA THEODORA (cocolino)–10ian- (n.2,850kg/50cm,Dr.Ion Ionut/Giulesti)
RUXANDRA MARIA (V.Erica)-10ian -(n.3.300/48,S.A.9,dr.Tutunaru/Elias) -6,000kg/58cm
IOANA MARIA (Anuc)-10ian- (n.2,650kg/49cm/Municipal)
COSMIN DAVID (mia_tincu)–11ian- (n.2,650) -6,000kg/61cm
YAELY (eliy)-12ian- 7,300kg/63cm/Israel
MIHAI (amo2004)–13ian- (n.4,000/55cm,S.A.10) -8,460kg/65,5cm(4,5 luni) poze
MIHAI CRISTIAN (BDana)-13ian- (n.3,300/51cm) -8,500Kg/67cm poze
VIKTOR (Monique)-17ian- (n.3,800kg/59cm)
NATALIA (Lavinia345)-17ian- (n.3,280kg/52cm,CFR2,Bucuresti) - 7,300kg/62cm
SIMONA ANDREEA (andrutza)–17ian- (n.3,900kg/52cm,S.A.9,Dr.Dan Tutunaru/Elias) poze
MANDY STEPHANIE (Alina Maria)–17ian- (n.3,300kg,Olanda) -5,310/57cm poze
AMANDA MARIA (Cory35)-17ian- (n.4,435kg/57cm)la 4luni 6,980kg/67cm
IRINA IOANA (Witchie)–18ian- (n.3,600kg/54cm,S.A.9) poze
MARC ANDREI (Mara2004)-21ian-
ROBERT BENJAMIN (Galaxy)-22ian- (n.3,500/51cm,S.A.10,Austria) -8,500kg/66cm
STEFAN (ja)-24ian-
MIHAI (la reveuse)-24ian-(n.3kg/50cm,Polizu,Dr.Lemnete,S.A.9)
ALBERT ADRIAN (Rachel Owen)-27ian- (n.3,150kg/51cm,S.A.9,Dr.Dumitrescu/Municipal)
BIANCA MARIA (Kris)-27ian- (n.3,850kg/53cm, S.A.10,Dr.Militaru/Filantropia)(Dodos)- (n.3.400kg/53cm)
ALEXANDRA MARIA (Ubi)-31ian- (n.3,500kg/57cm,Dr.Badiu) -6,500kg/64cm www.ubi.ro/alexandra" target="_blank">poze
IOANA ALEXANDRA (corneliaa)-1feb- (n.4,000kg/52cm,S.A.10,Dr.Nicolae Cernea/Craiova) -7,000kg/63cm) poze1 www.alex.dan-cornelia.com/" target="_blank">poze2
LARISA STEFANIA (lilly)-3feb-
ANA MARIA (NataliaS)-4feb- (n.4,200kg/60cm,Dr.Doru Diculescu/Stanca/Cluj)
ANDREI RAZVAN (tigabita)-4feb- (n.3,500/50cm,S.A.9,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -4,750kg/56cm
IUSTIN GABRIEL (gabi.i)-4 feb- (n.3.600kg/54cm,S.A.9) -4 apr(6,100kg/61cm) -14 mai(7,100kg/64cm) -4iunie(7,800/66cm) poze
RAZVAN (cici_2004)-4feb- (n.4,100kg/54cm,S.A.10)
GABRIEL (Catiflo)-4feb- (n.3.200kg/47,5cm) 4luni: 6,6700kg/63.5cm
REBECCA ANDREEA (Patricia Ardeleanu)-5feb- (n.3,300kg,Dr.Hamid/Medicover/Filantropia) -6kg/63cm poze
ANA MARIA CLARA (claudia_maria)-5feb-
ALEXANDRA (jone)-6feb- (n.4,750kg/54cm,S.A.9,Constanta) -6,700kg/60cm
IRINA (Gargaritza)-6feb-(n.3,200kg/49cm)
Elena Stefania (gabry)-7feb-
DAVID RAN (Sara18)-8feb- (n.3,665kg/53cm,S.A.10,Israel) -9kg/68cm poze
BENJAMIN (Benphina)-8feb- (2,380kg/48cm,Danemarca) - 5,300kg/58cm
TUDOR CONSTANTIN (Bestutza)-9feb- (n.3,100kg/50cm,S.A.10,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -6,700kg/63cm
ANDREI (Kita)-10feb- (n.3,250kg/48cm,S.A.10,Dr.Badiu,Municipal) poze
NICODIM (Bagoiu)-11feb- (n.3,500kg,Municipal)
STEFANA (alipiticot)-11feb- (n.2,480kg/47cm,S.A.9,Dr.Mihalceanu/Cuza Voda/Iasi) -6,000kg poze
SARAH (RamonaS)-15feb- (n.3,200kg/52cm,S.A.10) - 7,100kg/67cm poze
CODRIN (lorellay)-15feb- (Dr.Ebanca/Craiova)
CRISTINA MIHAELA (ixxi)-18feb- (n.3,550,52cm,Dr.Ludmila Calaras/Titan) -4,900kg,62cm poze
RADU ANDREI ALEXANDRU (Amaya)-18feb- (n.3,800kg, 52cm, Dr Hamid) 8,100kg, 66cm
MIRUNA ALEXANDRA FRANCESCA DARIA CATHARINA (Ancade)-18feb- (n.4,550kg/53cm)
RARES BOGDAN (alibeta)-19feb- (n.4,100kg/57cm)
MATEI (lbelciug)-21feb- (n.4,050kg/52cm)
SEBASTIAN (Clara03)-20feb- (n.3,150kg/50cm) -6,300kg/63cm
CODRIN STEFAN (Shobo)-21feb- (n.3,350/51cm,S.A.10,Dr.Dan Tutunaru/Elias) -7,700kg/68cm poze
HANA (Magga)-22 feb- (n.3,890 kg/54 cm) -6,500kg/66cm
DARA (Iana)-23feb- (n.3,700kg,S.A.9)
AILISH THEODORA (saphir)-27feb- 4,850kg, Israel poze
CLARA SOPHIE (Viktoria)-7 mart- (n.4,300kg/52cm) - 4,670kg/56cm

36 si 36

Fetele de la care asteptam vesti:

Mihacele - DPN 04.01.05 RARES - Dr. Badea Iulian, Municipal
Norah - DPN 07.01.05
Carmene - DPN 22.01.05 ANA
Rs 143 - DPN 30.01.05
Candy - ERIC
Vanto(tonela) - DPN 05.02.05 ROXANA THEODORA/TUDOR CRISTIAN, Dr.Visan Costel, Caritas
Laura Olariu - DPN 19.02.05 CARINA, Dr.Muresan, Ginec.Cluj
Elenutza
Rodicag
Littlemcg
Anadana

LISTA CU CUVINTELELE COPIILOR:

NG(de fapt AR aud eu), ME-ME, GHE-GHE,goaaghighi, MAMA, TATA- Sebastien Stefan (oana cretu)
leee-leee, igiiii, GA-GA, NG, GHE-GHE, GHIII, HAI-HAI, ME-ME;ABBUBU, HAAAAAAAU; LAI-LAI -MAMA-AIA Rayan (Crinuta)
NG - Ioana Eleonora (simonadinca)
NG, Aiii Iulia Maria (shinutza)
"Agaga" si "Maa-mee", "Gooo" - Andreea Oana (Leta)
NG, GU, GI, AI, AU, AGI, AGU, BU- Alex(bellamia)
Ng, Ai, Gu, Gi, Au, aga, agi, ng
ai,ge-uuu,tu-tu - Sebastian(adana)
goooo, aiii, leeeee,auuu,meme, mam, MAMA- Ioana Alexandra (corneliaa)
Ng ,Ae ,Ai-Iustin Gabriel (Gabi.i)
mmm-ma,ai-aa Mandy Stephanie ( Alina Maria )
NG, Achii, Arrchii, Acua, Agua, Aaarrrrr - Codrin Stefan (Shobo)
Ng, aaaaaaaaiii, Mamuu(Cory35)

Ce mananca ingerasii:

Victor Stefan(Ana Maria)- alaptat exclusiv
Codrin Stefan( Shobo)- alaptat exclusiv
Rayan(Crinuta)- Humana 2,piure de fructe cu biscuiti, supa de legume cu carnita de pui, cereale
Andreea Oana(Leta)- Bebelac, suc de mar+ morcov, supa de legume cu carnita de vitel
Ioana Eleonora(Simonadinca)- Humana 2
Iulia Maria(Shinutza)- Nan, mar+ biscuite, supa de legume, cereale
Sebastien(Oana)- Bebelac
Ioana Alexandra(Cornelia)- Nan, suc de mar+morcov+portocala, supa de legume, piure de mar copt si de pere
Mandy(Alina Maria)- Nutrilon
RebeccaAndreea(Patricia)- Bebelac, suc de mere
Radu Andrei Alexandru(Amaya)- Bebelac, suc de piersici, morcovi si suc de fructe rosii
Irina(Witchie)- Milumil 2, suc de portocale
Andrei(Kita)- alaptat exclusiv
Robert Benjamin(Galaxy)-alaptat exclusiv
Mihai Cristian(BDana)- alaptat, suc de mar+ morcov
Alexandru(Bellamia)- Nan, morcov fiert si pasat + carnita, banane, galbenus de ou, branza calcica
Alexandra Maria (Ubi)- alaptat exclusiv
Stefana (Alipiticot)-alaptat exclusiv
Mara Theodora(Megg)- Milumil 2, suc de mar+ morcov, supa de legume, cereale
Benjamin (Benphina)- lapte praf
Iustin Gabriel(gabi.i)- alaptat exclusiv
Nectarie Ioan (adita)- alaptat, suc de morcov, mar sau portocala
Sebastian(Adana)-lapte Baby Semper Plus,piure de morcov si cereale
Sebastian (Clara)-alaptat, suc de morcov, piure de mere
Gabe (Catiflo)-alaptat partial + formula S26
Mihai (amo2004)-alaptat exclusiv
Tudor (tomasa)-alaptat exclusiv
Amanda(cory35) formula,cereale, mere+morcov,pireu de morcovi, cartof dulce, dovleac
Simona(Andrutza)-Bebelac, cereale, morcov+portocala

http://community.webshots.com/user/bbdeianfeb2005
http://community.webshots.com/user/bbdeianfeb2005_2
http://community.webshots.com/user/bbdeianfeb2005_3

Mergi la inceput

Merci Oana ca mi-ai redeschis subiectul sa iau listuta.

Am rezolvat, am mutat si albumele, e totul gata. Doar sa puna poze cine nu are in ele.

Oana si Seb
(10.01.2005)

poze noi

Mergi la inceput