Miresele anului 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Ce bairam RALU?
Care "amanta" Krelia? Ce am pierdut?
Noi azi facem niste cumparaturi, ca maine plecam la Dunare, la o cabana cu niste prieteni. Abia asteptam!!!
sper sa ma simt eu bine, sa nu le dau batai de cap pe acolo.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
iubita, ori in seara asta , ori duminica. maine e bairam mare
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ne auzim, ca in seara asta s-ar putea sa trecem pe la soacra-mea..
poate duminica. Vii si cu copilu'??
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Care "amanta" Krelia? Ce am pierdut?
E vorba de singura "amanta" care trebuie acceptata in viata barbatilor nostri....masinaaaaaa
Sa va povestesc??...ca in curand, cred ca ma fac experta intr-ale motoarelor, tinichigeriei auto..sau vopsitului....
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Viitorul cavaler al lui Stefan, Dragos isi aniverseaza zilele : de Petre si de 30 iunie. Si de casa noua. Super petrecere. Luat cadou consistent.
Krelia, vin cu Stefan, da fara catel cred . Nu de alta ca mi-e ca va va linge
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Raza de soare spune:
Krelia, de Slanic Prahova e vorba. Nu am mai fost, dar abia astept sa iesim din Bucuresti, oriunde si sa fiu doar cu puiul meu drag... Si sa ne bronzam... Dar seara ne intoarcem, ca duminica dimineata, o taiem la nasi.
Va pup, have a nice weekend !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
da, Raza, acolo am fost si eu, acum multi ani...tin minte ca am coborat cu un lift, exact in salina...si era acolo si un fel de "spital" de tratament...cica face bine la nu stiu ce boala....erau pacienti pe acolo, unii jucau ping-pong, parca.....da' era asa de frig si mirosea a sare...si peretii erau din sare....mi-am luat si eu 2 bolovanei micuti micuti si ii mai am si acum...sa fie vreo 10-12 ani de cand am fost acolo....
26 august 2006
Giova spune:
gagici va pupic!!!!!!!!!
ma pregatesc si eu sa plec sa fac mancare si cumparaturi.
sa aveti un weekend super!!!!!!!!!!!!!
poze
gio si bb 12+
Raza de soare spune:
‘mneata, miresici !
Cum va simtiti, cu ploaia asta ? Eu pic de somn si vreau acasa, cu puiul meu.
Imi place fff mult ploaia, dar m-am cam saturat sa imi incurce planurile. De cate ori stabilim sa plecam undeva, ploua. Asa ca n-am pupat nici plaja la Slanic PH, nici mers la nasi, ca riscam sa ramanem blocati cu masina prin noroaie.
Doar sambata dimineata, inainte sa ploua, cand am vazut ca nu e vreme de plaja, am fost la cumparaturi. Alte hainute, pentru amandoi si am vazut niste costume superbe pt. puiu’, dar luam mai incolo, ca nu e graba.
Ce s-a distrat puiu’ pe seama mea , ca m-am pregatit pt. plaja: costum de baie, pareo, papuci, prosop mare ( sa avem loc amandoi ), ulei de plaja, toate noi. Si… am stat acasa. In pat. Tot timpul. Si a fost minunat !...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
'mneatza si de la mine!
Mie nu-mi place ploaia ca e uda....si rece...dar imi place efectull ei ...faptul ca stam in casa si........cel putin duminica numai asta am facut, caci sambata iubi, dupa cum va spuneam, marea majoritate a timpului si-a petrecut-o cu "amanta"...si acum e supi, ca ii ploua in ea si nu am descoperit inca pe unde , iar eu am fost o harnicutza...am spalat, am sters prafu' si l-am asteptat pe iubi sa dea cu aspiratoru'
Ma duc sa fume o tziga si sa sorb un cafeu
Kip in taci!
26 august 2006