Miresele anului 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Raza de soare spune:
De mancat si de baut la toata lumea ! Fara tigari, Krelia !!! Dupa 1 an si... am primit si eu prima steluta !!! Dar am o intrebare: cine le spala ?
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
Raza, hai sa traiesti!!!
Io am "bagat" azi niste cartofi la cuptioriu' cu rosii si castraveti...bun bun
auzi soro, da' di she fara tzigari? ca tocmai aia ii da...savoarea
cine spala vasele...hmmm...grea intreabre...cre' ca le spalaaaa...PUR!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Raza mersi de bauturica si mancarica!!!!
Foarte gustoasa.
Da-i cu scrisul inaite sa ne ajungi.
vasele le spala masina de spalat, cine altcineva?
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
ralu_trancu spune:
lasa ca le spal eu. da tu de mancare!!
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ralnied1 spune:
Bravo, Raza!
Da' si eu sunt mandra de mine... a aparut, nu stiu cum si cand, a doua mea steluta!!!
Mai puteti manca sa va dau si eu? Tocmai am facut niste snitele de dovlecei, cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi!
De baut nu am decat apa minerala de la frigider!
E si maine o zi!!!
krelia spune:
Yupiiiii, am onoarea sa fiu prima (sper ) care sa scrie ep forum!!!
va pupa fata si va asteapta!!
ralnied, tu la 12 noaptea faceai snitele de dovlecei?
26 august 2006
ralu_trancu spune:
buna dimineata!
azi e ziua colegei mele de birou si alerg sa ii cumpar sampanie si prajituri din partea firmei.
si cadoul din partea noastra trebuie ambalat si aranjat.
am descoperit aseara la magazinul Cocor verighetele ideale. din acelea antistress , cu 2 inele unul de aur alb si unul de aur galben. super. a mea avea 7 grame
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
buna dimineata!
azi e ziua colegei mele de birou si alerg sa ii cumpar sampanie si prajituri din partea firmei.
vrei sa zici, cadou' care merge pe decont, la sectiunea protocol...?? Hihihi...
pup
26 august 2006
Giova spune:
Neatza!!!!
uite ca merge in sfarsit.
ce fac fetele azi?
eu ma simt mai bine.
la 13.15 merg la control pt. glanda tiroida.
Ma bucur Raluca ca ai gasit verighete.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
Raza de soare spune:
Iata, asa cum v-am promis, regimul-minune:
Luni: legume
Marti: fructe
Miercuri: legume + fructe
Joi: 3 x 1 banane + 2 x 1 salate de rosii + castraveti
Vineri: 3 x 1 iaurturi degresate + fructe
Sambata: 3 x 1 salate de rosii + castraveti
Duminica: legume + fructe
OBLIGATORIU 2 litri de apa / zi ! Nu ceaiuri sau alte bauturi.
Pare mult, dar nu e greu; eu pana la ora 12:00 dau gata cei 2 litri si pana seara, continui sa beau inca 1 litru.
Nu paine, nu dulciuri ( nevoia de dulce este acoperita de fructe ).
Legumele pot fi mancate crude, fierte sau salate, cu foarte putin ulei si sare, dar suficient otet ( daca, de ex., aveti salata de varza cruda ).
Eu am optat pentru rosii, castraveti si varza cruda; primele doua sunt formate din foarte multa apa, iar varza… ei bine, ea slabeste oricum, mai ales daca este murata si faceti salata cu ulei, sare si otet.
Este de preferat sa va feriti de cartofi, mazare si fasole, dar puteti face o salata din fasole verde, fiarta, cu usturoi, ulei, sare si otet.
Fructele pot fi combinate, nu trebuie sa va opriti la un singur tip, dar cate putin din fiecare. Merele sunt foarte indicate, deoarece contin pectina, o substanta care face sa dispara senzatia de foame; perele iarasi sunt bune, iar de pepene, nu mai spun, contine foarte multa apa, e pe lista PRO, dar acum e cam scump.
Tinut strict, se dau jos 7 kg in 7 zile. Eu il tin de 3 ani de zile, intotdeauna in aceasta perioada ( dupa iarna si sarbatori, cand fripturile sunt la ordinea zilei si ca sa arat bine la plaja ) si sunt foarte multumita de el. Primele doua zile va va fi foame, mai ales atunci cand erati obisnuite ca la o anumita ora sa serviti masa principala. Eu seara faceam urat; restul familiei manca fripturi, iar eu rumegam castraveti sau mere. Totusi, pentru ca este format doar din vitamine, va veti simti fizic si psihic mult mai bine.
Este recomandat a se tine doar cele 7 zile, apoi sa va mentineti. Pentru ca am avut mici abateri, gen o inghititura de friptura de pui sau ¼ de mic, am dat jos doar 5 kg si il tin si saptamana aceasta, cateva zile. Dar dupa o saptamana de cruditati, nu prea mai simt nevoia de paine si carne. Si mi-e tare, tare ciuda, ca desi se intampla sa poftesc la o gramada de bunatati, la inghetata, pentru care as ucide, nu poftesc !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)