fetitza mea are 4 luni si 2 saptamani. ieri mi-au aparut primele semne de menstrautie (cateva picaturi). citisem undeva..nu mai retin unde ..ca nu e bine sa alaptez copilul in timpul menstruatiei...e adevarat? voi cum ati procedat?
daca nu va e foarte greu...astept o copie a raspunsului si la adresa corina@smartel.ro pentru ca ma conectez tare greu si nu stiu daca mai pot intra pe site..
va pupam dulce,
Corina si minunea ei...
Si eu am avut prima menstruatie dupa nastere cind bebita avea 4 luni... Am alaptat-o in acea perioada (la indicatia dr.) dar laptele se imputinase iar ea era cam agitata atunci... Cum a trecut menstruatia totul a revenit la normal....
Curaj in continuare......
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!"
Mie mi-a venit mesntruatia cind fetita avea 7 luni jumate si de atunci
nu prea a mai vrut laptele meu, cred ca i s-a schimbat gustul , si pe la 8 luni si ceva a refuzat categoric sinul.
Eu am avut prima menstruatie dupa cinci luni jumate,laptele s-a imputinat foarte mult,asa ca de acord cu bb-ii,am continuat doar cu biberonul...
Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS
Menstruatia nu este un motiv pentru a intrerupe alaptarea!
Mergi inainte fara nici o problema, s-ar putea sa nici nu fie menstruatie, depinde cate mese la san ii dai (mai putin de 3 mese la san duc la aparitia menstrelor).
Alapteaza cat de mult posibil, o vei feri astfel pe micuta ta de o gramada de boli si mai ales de cele care apar in sezonul toamna-iarna, plus ca ii asiguri un start foarte bun in viata (ca sa nu mai vorbim ca mai recent s-a descoperit ca bebelusii alaptati beneficaza de un IQ sporit).
Sanatate maxima.
Mie mi-a venit menstruatia cind bb avea 4 luni si jumatate(chiar daca papa 6 mese la san),dar l-am alaptat fara probleme,pina la 7 luni si jumatate cind nu a mai vrut el lapte de la mami.Poti sa-l alaptezi fara probleme.Pa!Pa!Cristina