Constanta la apel ! (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

noi nu....nici nu avem cum si nici mami chef...

Mergem sa imprastiem invitatii de botez prin oras...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza, fetelor, ce mai fac constantzencele mele?
hai ca n-am mai reushit de cateva zile sa intru... cu denominarea asta... ne-au scos din circuit...
sinziana, am vazut ca m-ai intrebat cum e cu bancile, dar scuze ca n-am intrat sa-tzi raspund, intr-adevar, azi shi maine nu lucram cu clientzii...
daca va pot ajuta shi cu alte informatzii, eu lucrez la credite, m-ash bucura sa va fiu de folos...
in rest, mai vb
pupici
xandra shi daria cea saltareatza (18s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Fetelor, ma intreaba Tania pe messenger la ce ora e paranghelia copiilor. Este vorba de ora 17 (sambata), am scris aici sa vada toata lumea, adresa v-a scris-o Cornelia, mai bine v-o printati sa o aveti la voi ca sa nu bajbaiti prea mult intre Agigea si Eforie.
Cine vrea si cine are placerea este asteptat.

Pupici la toata lumea,

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cine ne ia si pe noi la petrecere??? Ca nu prea avem cu cine sa venim si DAvid nu sta singur in spatele masinii...

Cornelia ne mai primiti chiar daca ne-am spart buza???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Tuturor,tuturor aniversatilor 'LA MULTI ANI!",sanatate,viata imbelsugata si fericita!

Iar celor care pleaca la drum multe zile senine si fara peripetii!

Mav,stai linistita,asta-i placa dr.Ciobanu.Nu-i rea profesional,dar sfaturile ei mai trebuiesc si filtrate,cateodata exagereaza.
Crig,cred ca stii ca sunt 2 cu artizanat in Tomis la parter.

Noi nu ajungem sigur sambata la petrecere.Ramane sa va vedem cu alta ocazie.

Va pupam,July si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sa traiti, sa infloriti, sa fiti sanatosi si iubiti de Dumnezeu! La multi ani si din partea noastra, Oana! N-am avut net zilele astea si parca n-am avut miini.
Sinzi, vrei sa vii cu noi? Nu stiu la ce ora se trezeste Alisia (daca doarme, ca simbata trecuta mi-a tras clapa), dar putem vorbi la telefon, ca sa ne coordonam. David chiar a ramas teafar o perioada muuult prea lunga - trebuia sa faca el o pozna! A cazut sau cum a reusit?
Noi ne ducem miine la circ, i-am promis solemn fii-mii, desi n-am nici un chef sa dau o caruta de bani ca sa vad citeva animale obosite si trei balerine pline de celulita. Dar asta e, incerc sa privesc lucrurile prin ochii mereu mirati ai copilului.
Pupici, o seara placuta!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Abia acum reusesc sa intru pe ziua de azi pe net, ca a plans Stefan toata ziua , plus ca am fost si la cumparaturi.

Loreen, chiar ma intrebam de ce nu ai mai scris

July . Poate ne vedem cu alta ocazie, mi-ar placea sa o revad pe Teo.

Sanzi, ai rezolvat cu transportul? Daca nu, anunta-ma!

Tatiana, poti sa o iei si pe cumnata ta. O sa avem noi loc cumva. La cap. scaune nu stau f. bine, dar ma gandesc sa improvizez cu niste pernute .

Adina, o iei tu pe Narcisa? M-a sunat azi dimineata, dar eu am vazut abia mai tarziu si nu a mai raspuns nimeni la ea. Incerc sa o sun maine.

Din ce am inteles, o sa ne vedem sambata sigur cu:

Sanzi cu David
Tania cu Bibi si Anduta
Adinutza cu Bogdan si Andrada
Narcisa cu Vivien si Patrick
Lizuca cu Alexia
Tatiana cu Bia

Mai am o listuta cu cele care ati spus ca e posibil sa veniti:

Galarina cu Stefan
Caty cu Dinu
Crixia cu Alexia
Mav cu Sebi

Daca am omis pe cineva sau nu am inteles exact, va rog sa imi spuneti si sa nu va suparati pe mine.

Daca aveti probleme cu transportul, va rog sa ma anuntati.

Nu am trecut si taticii, dar si ei sunt bineveniti, ca si cumnata Tatianei.

V-am zis ca nu vreau sa fac nominalizari si sa va trag de maneca, dar poate mai doreste cineva sa vina. Noi (eu si Oana) va asteptam cu drag.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Neatza...

La mine nu stiu ce nu functioneaza ca lumea, netul sau calculatorul...Daca ma rabda inima si stau bine cu nervii il duc la reparat azi...

Cornelia am tot stat pe ganduri daca sa anunt ca vin sau nu pana nu eram sigura din cauza unei obligatii la care trebuie sa fac fata,asa ca nu voi putea veni(cine stie totusi pana maine ce va fi).Imi pare tare rau ca as fi vrut tare mult sa va cunosc pe toatele ...
In cazul in care nu am net maine tin mult sa urez Mariei si lui Paul tot ce-si doreste sufletelul lor, sa creasca mari, frumosi si sanatosi, sa va bucure zi de zi...

Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.eu va zic de azi sa va traiasca puiutii ca maine cine stie, poate nu pot intra.sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi..astazi face si razvan al meu 8 luni.nici nu stiu cand a trecut asa repede.o zi buna

albumul meu

Mergi la inceput

stiu ca v-am mai intrebat ,insa stiti cumva vreo reteta minune de slabit? Am botezul peste 3 saptamani si macar vreo 5 kg sa dau jos,sa nu fiu nesimtita si sa cer 10,ca nu ma mai incape mai nimic din dulap...

Avem prospaturi la poze...

Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput