Constanta la apel ! (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Ziua buna, fetelor. Ce zapuseala e azi, noroc cu aerul conditionat!
Sinzi, ce “scoruri” mai sunt la Aqua Magic, ca vrem si noi! Mi-am dus fata duminica la Delfinariu, a fost foarte incintata, desi incinta acoperita unde s-a tinut reprezentatia e cam ponosita. Sunt in renovare cu bazinul descoperit, probabil ca vor deschide curind. Vreau sa le caut finantare pentru un proiect pe mediu, ca sa mai achizitioneze un delfin-doi, au ramas doar intr-unul, si ala cam batriior.
Cornelia, da-mi si mie un pm cu reperele tale, cred ca vom ajunge si noi la party.
Va pup, s-aveti o dupa-amiaza cu pitici cuminti!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetelor va anunt cu mandrie ca in orasul nostru se va deschide un centru specializat in sustinere spirituala si indrumare a femeilor lauze sii gravide in scopul mentinerii sanatatii.Stiu ca suna pompos dar in concret se organizeaza cursuri de cateva saptamani in care ne invata despre sarcina, despre ce se intampla, gimnastica, exercitii de relaxare si multe alte lucruri super.Cursurile se tin de o persoana care are deja in Bucuresti deschis un astfel de centru.Pentru informatii puteti suna vineri 17.30-19 si sambata dimineata : 0241/546505.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by lizuca

Ziua buna, fetelor. Ce zapuseala e azi, noroc cu aerul conditionat!
Sinzi, ce “scoruri” mai sunt la Aqua Magic, ca vrem si noi! Va pup, s-aveti o dupa-amiaza cu pitici cuminti!

gabi & alisia (2,7 ani)

400.000 de pers, copii sub 3 ani (parca sau 5 nu mai stiu) gratis....
pupici si poate mergem impreuna intr-o zi

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Narcisa,

si mie mi-ar place sa va cunosc. nu am discutat de opotentiala intilnire cu nimeni. dar poate apari tu in Cta si ne cunoastem. poate ne stringem mai multe la o plaja, sau seara la o terasa. nu stiu, cum va e voua mai bine. io n-am tupeu sa dau multe sugestii ptr ca stiu ca, copiii va fac programul asa ca ... they rule.
putem sa mai vorbim dupa 14 iul, cind sunt eu la Cta.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'seara buna si de la absenti!
scuze......dar astea 3 zile nu mai stiam pe ce lume sunt de treaba. dar maine plecaaam!!!!
asa ca va pupam pe toate si pe toti si va uram sa aveti zile frumoase, senine si linistite!
Narcisa, sper sa ajungeti cu bine!
Tania, multi pupici!
Sanzi, unde mi-ai fost ca n-ai raspuns deloooooc la telefon!!!
pupici multi si sa ne auzim cu bine pe 10 iulie!
Roxa si Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ptr o mamica care ocupa 2 sezlonguri se plateste dublu?

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna seara iubitele1
pt. incurajari tuturor.
Roxi, concediu placut si sa facetipoze multe!
Adina, dimineata o am ocupata cu diverse comisioane prin oras. Cand ma intorc din oras, te sun sa vedem ce si cum,ok?
Tatiana, ce precoce e printesica ta...abia astept s-o smotocesc un pic la Cornelia....
Oana, ce bine ca ccc cu ocazia asta ne mai vedem si noi...ai cam absentat in ultima vreme..Paul stie ca e ziua lui?Constientizeaza..??
Fetelor eu nu imi amintesc cine sunt mamicile din lista urmatoare....ma lamuriti si pe mine cand au venit sau le-a bagat cineva?Of neuronul meu....
-Bea75 -(Beatrice) -Claudiu (1,2 luni)
-Dani33 --Ana-Sophia –18.05.2004
-Irina71-aspiranta
-irinabungau(irina) DPN-5.08.2005

o noapte linistita tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, drum bun si distractie placuta!

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Narcisa, ai programari vineri si duminica la ora 9:30. Drum bun!
Tania, vorbim de dimineata.
Roxana, distractie placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa!
Simona, nu te lasam noi asa usor! Sigur ne vedem, ca doar ne-ai promis Pilates
Ilenutza, bine ai venit la noi, si o intrebare: cursurile vor fi platite sau gratis?

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna seara,
Intru si eu sa-mi iau la revedere, de acum in colo prezenta ceva mai rara pina in August. Sper sa va intilnesc pe cit mai multe dintre voi! Abia astept simbata la Cornelia!
Roxi, drum bun si voua miine si concediu placut!

Am plecat si eu la somnic, ca miine am o zi plina in fata, cu masina si si piticii.

P.S. Azi ii explicam lui Patrick, ca miine ii vede pe ceilalti bunici, ca el are 2 mamaie si 2 tataie, si el se uita mirat, un pic contrariat si concentrindu-se imi raspunde: da si 2 mame, 2 tati si 2 bibi(adiva Vivien). Totul era la dublu, si-l intreb unde sint mama si tati nr.2; se plimba cu masina imi zice el, asta e pasiunea lui cea mai mare, plimbatul cu masina.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput