Constanta la apel ! (40)
Raspunsuri - Pagina 15
loreen spune:
Neatza...
Bdana la multi ani , sa ne invitati la nunta de aur...
Eu sunt disperata...Nu am gasit nimic sa ma incapa pentru botez...AM fost la Steilman, nimic,la Xandra fel, am mai luat si alte firme, inclusiv Agnes Toma( 16.000.000 lei o rochie!!!!!!!!!!) nimic...Sacoul nu-mi incape de tzite, fustele imi sunt mari in talie si mici pe solduri, pantalonii cu talie joasa sa mi se reverse suncile,etc... MAi am doua saptamani si nu stiu ce naiba fac...
Da' m-au apucat dracii mai mult sa vad ca prin toate magazinele pe unde am umblat nu gasesti decat marimi pana la 46 maxim. Cele care nu fac obiectul ce fac?
Cornelia stai linistita ca si eu rag la Bianca cat ma tine gura,chair uneori imi revars nervii pe ea,desi fata n-are nici o legatura cu asta...De tembela ce sunt
Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica
sinzi_ana spune:
Cornelia stai linistita ca si eu mai scap cate o palmuta pe pulpita (nu pe fund ca cica nu e bine pt rinichi, in fine dai o palmuta usoara, mai mult ideea de pedeapsa decat durere propriu zis)...dar uneori nu merge cu nimic altceva...dupa 3 min imi pare rau si imi spun ca nu vreau sa mai fac asa...dar...io isterica!!!
Aseara am venit f tarziu de afara, DAvid a mancat cu pofta si a vomat tot...era casa plina, asa ca am frecat pana pe la vreo 2 noaptea si tot era miros!!!
Loreen, si io am cautat de mi-au sarit capacele haine pt botez..eram ca un butoi...
Pana la urma mi-am luat pantaloni si o camasa super lalaie...
Tania, cu 2 copii crezi ca reusesti sa te mobilizezi la 8.30??? haha...io cu unu pana la 11 nu ajung pe plaja!!!!
Asa ca mergem seara...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
Fiquelle spune:
Loreen, de ce nu incerci sa iti faci ceva la o croitoreasa? Uite, eu am o croitoreasa de care sunt foarte multumita, nu ia nici mult si imi face lucruri frumoase(de exemplu rochia aceea albastra, decoltata, din poze, de la nunta unor prieteni, e facuta de ea...adica stie meserie doamna aceasta.) Eu imi fac mai mereu rochii si alte chestii, caci nici eu nu imi gasesc pe corpul meu, asa ca mai bine merg la o croitoreasa, si imi face pe liniile mele- marimile standard nu ma incadreaza proportional peste tot
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
Oana spune:
Loreen, ai zis ca esti din Hadareni, Mures. Este cumva vorba despre acel Hadareni unde a avut loc conflictul acela cu romii din 1993 atat de mult mediatizat? Ca aseara au spus la televizor ca cica romii au obtinut pana la urma despagubiri de la Curtea europeana a drepturilor omului....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
haha21 spune:
fetelor din constanta si imprejurimi...ziceti-mi si mie unde este sediul Rds din Constanta...si cum ajung acolo daca vin dinspre Bucuresti..apoi ce am de vazut prin orasul vostru..ce merita vazut...? cum ajung la aqua park? samd...
va stau la dispozitie daca veniti la felix sau ardeal...cat cunosc din el :)
va pup,
jone spune:
bdana multi ani inainte de casnicie.si multa intelegere si tandrete intre voi.
trebuia sa lasi si tu curatenia si sa iesiti in oras.
smotru' asta ne mananca noua viatza.
loreen dute la modulele de langa piatza grivitei si ai sa gasesti acolo un magazin care iti da sacoul o marime si fusta de alta marime.eu ptr botez mi-am luat un costum, fusta pana la genunchi si sacou cu maneca scurta de culoare roz lila super faina.plus o camasa cu niste flori mari din matase.
ce imi place mie e ca daca vrei mai scurt/mai lung ti le ajusteaza.
tania - lasa supararea si hai sa ne bucuram ca e vara.
vroiam sa va intreb daca ai vostrii copii cand ati inceput sa ii puneti sa stea pe poponeatza se leganau inainte inapoi?ca alexandra asha face si nu stiu ce sa ii fac.
va pupam
jo si alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
cand vreti sa va amuzati intrati aici:poze
Oana spune:
Ha ha 21, Sediul RDS este pe str. Rascoalei 1907 nr. 8 in Piata Unirii chiar in centrul orasului, daca ajungi in centru oricine iti poate spune, este o statie de troleu in apropiere, o strada f. ingusta. De vizitat sunt multe, depinde ce ai vrea, Delfinariu, Planetariu, Acvariu, Cazinoul, ....etc. ... Tomis Mall...poate mai adauga fetele ca nu mai stiu acum, iar Aqua Magic este chiar la intrarea in Mamaia de unde se ia telegondola in apropiere de hotelul Perla.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
sinzi_ana spune:
Tatiana, as vrea sa ajung si am sa incerc...Dar duminica plec in Londra si nu stiu daca voi avea timp...
Daca nu reusesc poate ne intalnim in parc la sf saptamanii viitoare sa o mai vad si eu pe dulceata ta de fetita!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
dadi_t spune:
Va poftesc la subiect nou: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52725
Constanta la apel(41)
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!