Bebelusi de sept-oct 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
roandre spune:
Parca vad ca in concediu o sa intru mai des pe net ca acum...nu mai termin cu "plimbarelile".
Va multumesc pt urarile adresate Alexiei pt cele 10 luni. Noi in weekend am fost plecate din Bucuresti si n-am avut cum sa intru pe net.
Mandrei mele i-am luat cadou o tricicleta-catelus de care e tare indragostita. Poze cu ea puteti vedea aici
Astazi se fac 6 ani de cand sotul "imi mananca tineretile"...hihihi.
Asa ca in seara asta avem ce sarbatori....cum ne facem noi cate o ocazie din te miri ce ca sa sarbatorim...hehehe!
Mey, m-ati facut curioase cu scaunul ala de masina din Cora. Vineri am fost pe acolo dar nu l-am vazut iar duminica nervoasa ii spuneam sotului in masina ca trebuie neaparat sa-i luam Alexiei scaun pt ca in scoica nu mai sta deloc...Tot drumul sta in picioare in scoica daca nu doarme (si la intoarce nu a dormit o secunda din cele 2 ore de mers...de m-a capiat).
Mina, tu ai luat scaunul ala? E ok? Daca e bun, maine sunt in Cora dupa el!
Iar faza cu ridicatul in picioare cu ochii carpiti de somn ne e cunoscuta si noua. Mai nou de adormit adoarme numai in pat si o tin strans in brate ca altfel se rasuceste si se ridica in picioare de orice gaseste in jur...si e culmea, uneori cu ochii inchisi sta popandau in picioare.
Aissa, daca merge faza cu paratul...atunci o parasc si eu pe Alexia ca nu mai vrea deloc sa manance. Eu cred ca e de vina si caldura...Eu incerc sa-i dau din 6 in 6 ore sa pape si nu-i e foame. E chinul de pe lume dar eu nu-i mai gatesc...nu stau ca ma "coc" si sa arunc. Eu numar zilele cat mai am pana plec in speranta ca la intoarcere mama o s-o faca pe fata mea sa pape bine, fara mofturi..sa vedeti ce probleme am si eu!
Georgiana, super pozicile...de fapt personajele din pozici!
S-a trezit maimuta si ma duc sa incerc sa-i dau sa pape legumele (a treia masa pe ziua de azi) si revin apoi sa citesc din urma ca n-am reusit inca!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
elyanne spune:
Loreema noi mergem la Cap Aurora.
Danina, Georgiana eu am cautat costum de baie pt. mine, nu pt. Elena... nici nu-i iau... e prea mica. oSa o tin intr-un maieu in primele zile si pe urma la bustul gol...
Georiana eu cautam costum de baie cu slipul panataloni scurti si sutienul fara bretele dupa gat, drept... nu stiu cum sa-ti explic.
Am gasit cu slip cum vroia (e insa cu talie joasa) dar suteinul e din ala triunghiular... Eu am vrut asa ca pe fund inca mai sunt vergeturile rosii... si nu prea as vrea sa se vada...
Mihalea sa stapaneasca sanatoasa tricicleta. Si voua la multi ani!
Georgiana vazusem pozele dar ca o zapacita ce sunt am uitata... foarte frumoase...
Maimuta mea a innebunit de tot... azi a mancat daor de doua ori... Prima la ora 10 (ca noi asa papam de ceva vreme). I-am dat piureul de legume cu carne (ca nu aveam ce altceva - branza nu era facuta, iaurt nu mai aveam) si pe urma a mai baut 50 ml de lapte. Apoi am plecat la cumparaturi. La ora 3 am incercat sa-i dau sa manance, n-a vrut sub nici o forma. Am zis ca e obosita si am pus-o sa doarma... m-am gandit ca doarme o juma de ora, cat sa nu mai fie obosita. La ora 6 nu avea nici un gand sa se trezeasca, asa ca am facut galagie, ca sa-i dau desteptarea... Si sa vezi atunci urlete pe capul ei... ca ii era foame de m-ar fi mancat pe mine... A mancat 150 g de branza cu iaurt si 100 ml de lapte. Se facuse burta ei ca pepenele... Asa ca mai papa o singura data, dupa baita...
Pai e normala?
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
loreema24 spune:
Georgiana - se gasesc si cu talie inalta dar gasesti mai greu.
ionela - drum bun ! Traiesti pe picior mare, la fel ca mineexact acelasi nr port si eu.Zi-mi si mie unde ai gasit saboti de piele nr asta??????Ca eu nu am gasit deloc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
mina spune:
salut
vorbiti de incaltari, hai sa ma vait si io. Am avut targul joi si vineri si nu avusei de lucru, mi-am loat pantofi cu toc cui de 10 si bot ascutit... m-am luat dupa sot ca cica imi fac picior frumos .. picior frumos aveam, nimic de zis, dar doreros nevoie mare, va dati seama, in picioare de la 5 dimineata la 8 seara... imi venea sa musc din masa de dureri. ... pai normal, nu am mai vazut tocuri din luna a 5 a....
Eliana, io chinui cupilu? Io???? hm hm ... te vad io cand o merge Elenutza
Pufy, ti-am raspuns pe PM.
Mihaela, e bun scaunu, l-am incercat un pic in casa, vizigotu a urlat la prima aplicare in scaun, da' cine-i da atentie? Asa e el, se imprieteneste uneori mai greu cu unele lucruri.....
Io nu sunt frate posesiva, il las cu oricine il place si ii place (bine,nu va imaginati ca-l las si cu oamenii de pe strada, ca lui i-ar place, ranjeste fasolea la oricine) dar tin musai sa se respecte regulile impuse de subsemnata ca altfel mushc. Ca si anume io nu altii remediez programu si educatia individului daca se produc deteriorari, corect, nu?
Georgiana, imi pare rau de podoaba capilara....
Va las ca scartaie popoarele migratoare p'aci prin sufragerie, cre ca tre spalate, hranite si in final culcate.
Pupici
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
mina spune:
tot eu, ca eu cand scriu, scriu, nu ma incurc
Deci stau si ma intreb asupra unei dileme: de ce oare am dat io bani pe toooot felul de jucarii cand fiul mieu e la fel de fericit balanganind o sticla de apa minerala plina pe jumate???? Care i-o mai cumpara.... sta in cur langa un cos imens de jucarii si balangane la sticla aia.... phiiiiii,ce cupil, econom nevoie mare.....
Mina si
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by mina
tot eu, ca eu cand scriu, scriu, nu ma incurc
Deci stau si ma intreb asupra unei dileme: de ce oare am dat io bani pe toooot felul de jucarii cand fiul mieu e la fel de fericit balanganind o sticla de apa minerala plina pe jumate???? Care i-o mai cumpara.... sta in cur langa un cos imens de jucarii si balangane la sticla aia.... phiiiiii,ce cupil, econom nevoie mare.....
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
iulyp spune:
Sa speram ca nu o sa mai aveti incidente d'asteaGata am terminat cu plimbareala pe ziua de azi, am dat papica si am culcat una mica bucatica de printesa dulceee.
Acu sa incep:
Danina-naspa sperietura. Eu stiu ca daca se ineaca ii bag degetul pe gat si-i scot dumicatul sau o iau de picioare si scutur la ea pana isi revine, da daca se ineaca cu varsatura... sa fii atenta sa nu stea pe spate si bine ai facut ca ai batut-o pe spatel.Sa speram ca nu o sa mai aveti incidente d'astea.
Geo-pt par eu am luat de la hofigal chelstop e sapun lichid si o lotiune dupa ce te speli pe cap. La mine a dat rez. da pe perioada scurta de timp in schimb la cumnata mea a dat super rezultate pt ca nu-i mai cade deloc. Incearca si cu ceva pastilute de la plafar cu zinc si cu tinctura de brusture.
Aissa cd vrei sa pleci in parc si-i fata nemancata i-a laptic la tine, adica un bibe cu apa plata in el cati ml de lapte vrei sa-i faci si cutia de lapte, eu asa fac. Nu-mi fac pb in leg cu temp. apei pt ca eu oricum ii fac laptele cu apa la temp camerei nu i-o mai incalzesc de cateva sapt. bune. Gluduroi din ala la ureche am si eu. Cred ca se retrage de la sine putin mai greu ce-i drept da se retrage. Un sfat nu te mai uita si tu insistent la kk fetii ca nu o sa mai termini cu grijile niciodata; si a mea a mai facut cu mucus da s-a reglat singura. Acum de exemplu face kk galben intens de zici ca am pus mustar in pampers sau il face albicios. Asta e, ce noi il facem zilnic la felNa m-a pocnit filosofia lui kkUna bucata neuron am si ala saracuuuu
Anna ti-am vazut trandafirii, sunt superbi
Lilia Toma-kk sub ghips, brrrrr, te inteleg ca esti stresata si eu as fi.
Ionella distractie maxima in vacanta
Mina am ras cu o poftaaa, parca vorbeai de fi-mea. A avut o perioada de cateva zile cd se trezea noaptea si la fel se ridica in picioare si se uita la noi prin semiintunericul din camera. La fel m-am speriat si eu. La mine pb e ca am patutul din metal si cd incepu-se ea sa prinda smecheria cu ridicatul in picioare tot cadea pe spate si se lovea la cap in gratiile alea si eu nu o las sa stea in picioare ca inca sunt stresata de atunci sa nu se mai loveasca la cap.
Elyanne merci pt site da n-am reusit sa aflu nimic de pe el. Nenedent e set cu periuta si pasta de dinti care se poate inghiti sau doar periuta?
Am vrut sa va mai intreb ceva legat de bb da am uitat. Asta-i neuronu meu tra la la si nu ma mandresc cu el tra la la.
M-am intins ca o pomana tiganeasca la scris
AURASI NICOLETA
iulyp spune:
Bei fetele am uitat sa ma laud. Am si io insigna cu DC de la Ramona. Uraaa multumim Ramona. N-aveti decat sa radeti de mine da eu tare mandra mai sunt de noua mea achizitie.
Mihaela triciclete din alea in C-ta abia mai gasesti ca se vand ca painea calda. Sa ai grija la gropi si la bebe sa stea cuminte in trici ca altfel o aduni de pe jos. Iti spun din chestii vazute si auzite de la mamici care au si ele , pardon bebicii au da mamicile spunCreca de oboseala nu mai sunt coerenta.
Geo nu-ti mai face pb pt sunculita de pe burtica si scoate-o draga la soare de-o bronzeaza ca nu esti singura. Eu port costumul de baie dinainte sa raman gravida care e fix, fix pe mine, pot sa zic ca un pic cam mic da nu-mi fac pb. Ideea e ca eu nu ajung sa-mi iau costum de baie pt ca m-am saturat de intrat cu bb agatator prin magazine si comentarii si priviri dezaprobatoare de genul:lasa copilul acasa si apoi colinda magazinele mai cocoana nu vezi ca nu sta cuminte?Si oricum nu-s singura cu suncile la soare pe plaja.
AURASI NICOLETA
iulyp spune:
Am uitat sa urez noapte buna tuturor, la mamici si la bebici.
Am uitat sa urez si viata fericita alaturi de pers iubita celor care-si sarbatoresc un anume eveniment important in viata, cununia sau nunta ca n-am retinut care.Creca nunta ca se vorbea de rochite pe burticute. Mai da ce frumos mai era pe atunci...
Gata am plecat la culcare ca am stresat poporul destul
si noapte buna si somn linistit.
AURASI NICOLETA
georgiana.david spune:
iulyp multumesc de sfat, solutie chelstop mi-am luat si o folosesc de 3 saptamani dar nimic. Am inceput sa iau si revalid iar azi mi-am cumparat si acum sunt data cu o solutie de la Gerovital din petrol, ulei de ricin, vitamina A si E . Iti dai seama miros, macar de-ar functiona. Oare raman cheala? Nu radeti de mine ca sunt disperata.
elyanne si eu sutien tot fara bretele vreau ca ma enerveaza rau sa ma bronzez cu urme
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72