Bebelusi de sept-oct 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI! BEBEILOR SARBATORITI ASTAZI fie ca implinesc inca o lunisoara fie ca se numesc Paulica, Petrica, Pavelica sau Petronel(a), sa fie sanatosi si frumosi si norocosi!!!LA MULTI ANI FINUTULUI MEU!!! care implineste un anisor! Il pupa nasica si vine sambata sa-i taie motu'
Ellen pai noi te asteptam aici in parc... si da, chiar lumea pe strada ma intreaba unde am fost in momentul conceptiei... ca maimuta mi-e leita taica-sau Las' ca e bine, asa e totul clar din start
Mai voi mergeti la intalneala de pe 10 iulie? Ca vad ca tot vorbesc fetele... insa e tare departe de noi, daca era prin herastrau era super...
Noi azi ne-am indragostit in parc de un baietel de vreo 3 ani care facea baloane... si cine mai venea era urgent gonit de respectivul individ , fiindca era ocupat sa-i arate fiica-mii cum si unde zboara balonasele, iar ea vorbea cu el si radea de mama focului... Si mare tragedie cand s-au despartit
Va pupacesc si sa incercam sa acceptam caile Domnului... eu oricat incerc sa ma inveselesc de ieri nu pot... oare asa greu e sa fii credincios si sa accepti lucruri de neinteles?!!!!
Pupici tuturor!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

In alta ordine de idei.... fetelor ce mai faceti voi ca sa manince copii vostri?
eu sunt disperata, de citeva zile nu maninca aproape nimic.
Ea nu are treaba, vorbeste e vioaie, asta dupa o zi de infern cu febra si plinsete.. Dar de mincat, nimic aproape...
Cred ca o sa aiba si mai putin ca luna trecuta....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Andora, hai ca mi-ai placut la faza cu semanatul cu Tati. Si a mea bebelina seamana cu Tati, doat la nas si la par seamana cu mine, in rest e leita Tati, pana si degetele le au la fel.

As veni eu numai ca tre sa strabat tot Bucurestiul ca sa ajung in Drumul Taberei, si imi este cam greu cu asta mica.

Despre ce intalnire pe 10 Iulie e vorba?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

In alta ordine de idei.... fetelor ce mai faceti voi ca sa manince copii vostri?
eu sunt disperata, de citeva zile nu maninca aproape nimic.
Ea nu are treaba, vorbeste e vioaie, asta dupa o zi de infern cu febra si plinsete.. Dar de mincat, nimic aproape...
Cred ca o sa aiba si mai putin ca luna trecuta....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Lilia, zau ca nici eu nu mai stiu ce sa-i mai fac la Stefan...
Am pus pe seama rosului in gat...da acu e cam trecut...
Dar, bietul de el, e plin de mucisori, iara-si ne-am racit, si eu, si el, si tati, nu stiu de ce...se pare ca avem sistemul imunitar foarte scazut, musai sa ne imunizam toti 3...astept luna septembrie, sa faca si Stefan un an si apoi o sa facem o cura de tinctura de propolis.In alta ordine de idei...ca m-am lungit...ei bine, Stefan mananca numai iaurt cu miez de paine, el care niciodata nu manca chiar unul intreg, acu infuleca de zor.Alceva nu vrea.Iaurtul il dau pe la ora 19 deci de dimineatza si pana la iaurt doar cateva lingurite de gust din fructe respectiv legume....

Eu tot stau si ma uit la el, sa vad daca nu a slabit, am vrut sa-l cantaresc da nu am avut pe cine ca mi sa ridicat de pe cantar si a luat-o la sanatoasa in 4 labutze

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

am citit si eu povestea trista a micutului Andrei, Dumnezeu sa-l aiba in paza!Si pe parintii acestia sa-i ajute sa treaca cu bine peste aceasta nenorocire, si mai ales ca vor fi din nou parinti.

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca povesteati pe aici de bebelusi murdarici la masa...hihi...inseamna ca noi suntem norocosi ca ne tine o babetica 3 zile si nici atunci nu e murdara, doar ca tre schimbata...Stefan casca foarte frumos guritza si infuleca TOT daca vrea, daca nu...nu casca guritza, da din maini in semn de protesc si eu una il las in pace, il iau din scaun si la revedere!!!Mai nou, a prins ideea ca scaunul e pentru papa si daca nu-i este foame nu vrea nici de-al dracului sa isi indoaie genunchii sa-l asez frumos in funduletz in el!Nu vrea!Sta teapan in picioare si nu-i chip sa-l pun acolo.....

Si mi-am adus aminte, asa dupa ce am scris mesajul anterior ca azi a papat totusi bine legumele, frumos, si aproape tot din canitza, ce-i drept i-am mai redus si portia ca nu pot sa vad cum arunc bunatate de legume...daca mai vrea supliment papa fructe...dar deocamdata nu a fost cazul

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Daniver abia acum am citit si eu despre tragedia intamplata prietenei taleMa rog si eu, chiar daca tarziu, pentru sufletelul mic care s-a dus la cer si pentru bietii parinti care au ramas sa-l planga!Groaznic!! S-a intamplat cumva pe Bucuresti-Ploiesti, inspre Buc, Duminica seara?
fetelor planificasem sa scriu mai mult da's prea trista ca sa o mai fac!
Dumnezeu sa ne aiba in paza copilasii!

Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Anamari, felicitari pt noua isprava!!! Vorba lui Mihalea, te va uimi cu ce "viteza" va prinde curaj si va invata sa faca lucruri noi.

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Fetelor eu zica sa nu ne mai plangem atat ca nu mananca piticii, caldura e de vina, eu m-am convins!

Am uitat sa va spun ca ieri am luat si rezultatele la analize si totul este ok deci plecam linistiti la mare. Eu m-am apucat de bagaje dar mai trebuie sa fug sa ma epilez si sa-mi cumpar costum. Tocmai cand reusisem sa ma hotarasc la ceva, a sosit marfa noua asa ca ma duc mai tarziu sa vad si ce au primit (poate raman fara )

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am uitat, La Multi Ani bebeilor care mai adauga o lunisoara azi si La Multi Ani sfintilor si sfintelor de azi!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput