Bebelusi de sept-oct 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Danina, multa sanatate Dienutei si multi de la noi. Sa se faca repede bine. Dar ce ti-a zis ca are?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ellen multumim din nefericire nu am inteles si mi-a fost rusine sa intreb insa prietena mea mi-a tradus ca ar avea ceva la bronhii sper sa ii treaca pana sambata cand revenim la control.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Patanie de nazdravan: in explorarile lui s-a dezechilibrat in timp ce se tinea doar cu o mana de masuta de cafea din sufragerie si, in cadere (urma sa dea cu pampers-ul de podea, ceea ce s-a obisnuit deja...) ei bine in cadere s-a agatat cumva de masuta si cu mana libera si a dat cu gurita de marginea masutei. Masuta e de lemn. Bineinteles ca m-am repezit sa-l prind cand am vazut ce se balangane putin intr-o mana, desi nu e prima oara, si de fiecare data se redresa usor singur. A plans cateva clipe si gata. Cert e ca a stat toata ziua cu buza de sus umflata, zici ca era dupa un meci de box si era asa uratzel si totusi haios cand zambea pt ca ramanea buza aia mare si violacee pe interior... Tati al nostru zice ca nu pot sa-l leg si ca probabil va mai face nazbatii de-astea. Sper sa nu fie mai grav de atat...
Am lipsit motivat! De vineri seara am tinut-o tot in vizite si excursii, si bb s-a simtit bine, desi a papat si mai putin decat acasa. Ce a fost misto era ca dupa atatea plimbareli am avut cateva nopti la rand, muuuulta liniste... si ce bine e... Acuma trebuie sa citesc din urma si revin.

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)

Mergi la inceput

Mina, Ellen, m-am prapadit de ras la faza cu ridicatul in picioare noaptea. Al meu nu apuca sa se ridice in picioare, incepe si scanceste din pozitia culcat, si scanceste tot mai tare pana urla si e deja treaz si pe cand se ridica in picioare deja ii curc lacrimile siroaie! Asa ca io sar de la primul scancet, il iau in brate si in 1-2 minute s-a linistit si doarme adanc din nou. Poate e o prostie, nu stiu cand/cum il voi dezvata, dar am incercat sa-l las si de fiecare data am obtinut urlete cumplite, un copil treaz si suparat si 1 ora de chin dup-aia cu adormitul...

Danina scumpo, imi pare rau pt faza cu vomatul, e chiar nasol sa treci prin asta. Bine ca s-a rezolvat fara urmari. Din fericire, la varsta asta, pericolul innecarii cu alimente/secretii nu mai e asa mare, reflexul de voma e mai puternic decat la bebelusi.

Mihaela, scuze pt urarile intarziate, dar sa fiti fericiti si sa va bucurati de copii frumosi si cuminti!!! Si sa se bucure Alexia de tricicleta! Sta bine in ea? Adica nu are tendinta sa pice in lateral?

Mergi la inceput

Georgiana, si mie imi cade parul. Auzisem de pastile de urzica sau de drojdie de bere cum ca ar fi bune. Si sunt naturale. Cica se gasesc la plafar. Inca nu mi-am luat, dar m-am tuns f.scurt acum cateva luni si parca nu imi mai cade asa. Sau poate nu-l mai vad eu, ca e scurt :-)) Si mai vroiam sa intreb, cum e cu pijamalele la varsta asta? Eu ii dau doar body cu maneca lunga si pantaloni cu botosel, din bumbac. Doarme dezvelit, de regula.

Nature, am citit cantitatile pe care le mananca Ilinca. Mai bine nu le citeam... Doamne, ce diferenta intre poftele copiilor... Cat despre bona voastra... suna bine ce zici tu acolo. Da, 5 mil lei nu e putin dar as da si eu atat sa stea 10 ore/zi. Din pacate eu locuiesc in Tg.Mures si nici nu stiu unde sa incep sa caut, din septembrie imi trebuie obligatoriu!

Fetele imi dati vreo idee???

Daca faza cu 35% se concretizeaza e naspa, nu-ti mai vine sa faci copii. Sa zicem ca nu alaptezi. Sa zicem. Sa zicem ca te duci la serviciu pt ca 1 salar (sotul) la 1-2 copii+2 adulti+cheltuielile curente nu ajung. Cine naiba iti mai creste copii atunci? Ca noi vroiam sa ne apucam de proiectat bb nr.2, dar incepe sa ma puna pe ganduri perspectiva...

Irina piticuta, despre refacerea florei intestinale va pot recomanda Ecoflorina, este natural, pe baza de fermenti lactici vii, se da la enterocolite. Eu i-am dat in asociere cu antibioticele la un rosu in gat cu complicatii nasoale, pt ca am facut 3 tratamente cu antibiotice in descurs de o luna si erau varza intestinele lui. E dulce si il lua usor. Nu se compenseaza, am platit vreo 400mii pe 10 fiole...

Mergi la inceput

Acum am citit de necazul cu copilasul...
Offf... nedreapta soarta, bietul copilas... cand ma gandesc ca la fiecare drum mai lung cu bb in masina imi fac cruce sa ajungem cu bine ca nebuni sunt pe sosea gramada... Dumnezeu sa le dea putere parintilor. Cumplit, nu stiu ce ii mai poate alina in clipa asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

daniver31 oare de ce Dumnezeu lasa sa se intample asemenea nenorociri??? De cand am citit nu mai sunt buna de nimic, ma rog pentru sufletul micutului si pentru parinti sa aiba putere sa treaca peste un asemenea necaz. Asa cum spunea si Naty eu nu cred ca as rezista. Si cand te gandesti ca noi plecam joi la mare, a inceput sa-mi fie frica de masina

Naty stai linistita ca fetita din poze nu-i pe gustul meu si nici Dami nu prea o place, mereu cand o vede da cu picioarele in ea iar ea se prapadeste de ras

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

dianarus78 nu mai vazut in poze cum sunt tunsa? Mai scurt de atat parca nu m-as tunde

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

daniver-e groaznic ce li s-a intamplat.nici nu-mi pot imagina cum de e posibil asa ceva...

roandre-asa cu piscina deci. eu de abia astept sa fie Lia bine- probabil pe la sfarsitul saptamanii sa-i duc si eu la piscina.Ca ar fi pacat sa nu o folosim-e gratis.

dianarus78-pana se-nsoara ii trece. bine ca nu s-a lovit la cap-intelgi ce vreau sa spun.Pe noi ne-a sfatuit cumnata sa renuntam la masuta de cafea cand invata Lia sa mearga....

Acum marea noastra realizare:Lia sta in fund. cred ca suntem ultimii care anuntam marea realizare.M-am chinuit o luna s-o invat sa-si tina echilibru...si acum, in cateva zile, de cand s-a simtit mai bine, a reusit singura. ba chiar a reusit sa se taraie pe fundulet...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Anamari, felicitari...si nu-ti face probleme ca e ultima la capitolul stat in fundulet. Stai sa vezi de acum ce repede va incepe sa faca progrese de nici n-o sa-ti vina sa crezi!

In tricicleta Alexia sta foarte bine, chiar daca se lasa pe parti nu se rastoarna si e super incantata cand incep melodiile alea sa cante. Inca n-am scos-o afara cu ea pt ca am avut de umblat si am mers cu carutul...are dezavantaj ca nu poate dormi in ea...sau poate nu stiu eu!

Danina, sanatate multa Dienutzei si astept sa spui ca totul e bine!

Dianarus, ufff...numai de cazaturi au parte bebelusii astia. Bine ca nu s-a lovit rau! Pupici sa-i treaca! Iar cu legatul...nu stiu nici daca asta ar fi o solutie pt ei la cat sunt de isteti...hihihi

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput