Flirteaza pe chat?
Raspunsuri - Pagina 6
yank spune:
quote:
Originally posted by Letaquote:
Originally posted by yank
[quote]Originally posted by Leta
Melisanda, nu inteleg ce nu intelegi.
Este fdoarte simplu: ASA CEVA ESTE INACCEPTABIL! Intre discutia pe messenger si intilnire nu este decit un foarte-foarte mic pas.
tu cit de repede faci pasul asta mic?
Ha! Ha! Ha! Te simti funny punind o asemenea intrebare?
Pai faci afirmatii de astea de "valoare".Eu cred ca e mult mai mult decit un pas daca ai capul pe umeri.De asta am intrebat:D
niccostea spune:
Eu as iesi in oras cu o prietena cand as avea chef de iesit iar el ar avea chef de stat pe chat. Eventual as veni de acolo complet entuziasmata si as repeta asta ori de cate ori el ar considera chatul mai important deca mine, fara sa-i reprosez asta... La un moment dat fie va ramane cu chatul lui (si atunci nu te merita, asa ca mai bine!), fie va intelege ce si unde greseste si va incerca sa rezolve situatia.
Daca tot e vorba de rupt pisica in doua, atunci rupe-o macar in directia asta... ca de mancare poate sa-si cumpere din oras!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
yank spune:
Eu zic sa ne chatuim amandoi,sa ii faci in ciuda.Vezi ce reactie are,cui pe cui se scoate doar
cait spune:
Eu cred k e destul de periculos flirtul pe chat pt o relatie..de la vorba la fapta uneori poate fi un mic pas..
mmag spune:
Eu nu prea inteleg sentimentul care se creaza vorbind pe chat cu o persoana de sex opus, insa trebuie sa va spun ca am fost realmente socata cand o familie de prieteni s-a destramat din cauza "flirtului pe chat".
Aveau doi copii minunati, o casa, bani si prieteni. Sotia era o tipa super faina, frumoasa,chiar sexi, desteapta, harnica; il tinea la patru ace si din cate am inteles, se potriveau perfect si din p.d.v.sexual.
Tipul si-a luat calculator si a inceput sa stea seara mai tarziu pe net. Asta a durat cam un an, dupa care a inceput sa intarzie acasa, si chiar sa-si lase familia singura de sarbatori. In scurt timp, sotia a aflat ca o insela cu o tipa pe care a cunoscut-o pe chat.
Cand am aflat, mi-au trebuit cam doua saptamani sa-mi revin din shoc.
Au divortat, ea a ramas cu 2 copii iar el umbla ca un pierde-vara. Dintr-un barbat bine,familist si tata responsabil s-a transformat intr-un smecher de cartier - sau poate asta a fost din totdeauna?!
Traieste in continuare cu tipa aceea, fara sa se fi recasatorit, ii face zile negre fostei sotii, iar copiii, nu pot sa va explic in cuvinte cat de afectati sunt.
Merita meditat mai profund la acest subiect, pentru ca FLIRTUL PE CHAT, tot FLIRT ramane. In plus, fantezia poate prinde aripi mai mult decat atunci cand esti alaturi de persoana iubita. Pe net totul este posibil si lucruri pe care nu le-ai putea discuta fara sa rosesti stand fata in fata cu persoana respectiva, pe chat devin foarte usor de abordat. Apoi, cand pragul de intimitate a fost depasit, cat mai este pana la fapte?!
ankalaura spune:
Eu nu inteleg uneori de ce trebuie tot persoana inselata (in asteptari), tradata, sa faca eforturi de a-l aduce pe celalalt pe calea buna.
Adica sotu' isi face de cap pe net, si nevasta tre' sa isi cumpere laptop ca sa ii dea un DING pe messenger "Amore, nu cumva ti-e fomica? Hai sa iti incalzesc mancarica, si apoi te poti intoarce la iubitzica de pe chat".
Bai nene, Eu i-as tranti o caldare cu apa rece in cap, i-as pune bagajul la usa si as vedea ce face! S-ar putea sa nu apuci sa ii termini bagajul si el sa se trezeasca. Eu asa cred.
Daca pentru el familia conteaza, va alege familia. Daca a ajuns deja sa ii fie indiferent, poti tu sa faci prada in lenjerie sexi cat vrei, ca el tot la chat se intoarce.
Nu ma refer la nici una din situatiile reale prezentate pana aici. Vorbesc in general de principiu.
Pentru ca una e sa stai pe chat sau messenger cu amici, sa vorbesti despre vreme, meciul de aseara sau ce muzica mai asculti, si alta este sa ai discutii sexuale. Aluzii, ba mai rau, sa iti mai dai si intalniri.
Raman la parerea mea ca NU EXISTA SCUZA.
Si este la fel de valabil si pentru femei, mai ales pentru cele care se angajeaza in asemenea discutii cu barbati casatoriti si stiu asta!
Nu este nici pentru o femeie (fie ea si singura) o scuza ca discuta cu un barbat casatorit; el ii poate spune ca nu se iontelege cu sotia, ca e in prag de divort, poate sa minta cum vrea. Iar in partea cealalta, femeia sa sufere.
Nu nene, ori e laie ori balaie. Nu vad cale de mijloc.
Daca am fi fiecare dintre noi ceva mai verticali, lucrurile ar fi mai simple.
Am mai spus-o si o repet: fiecare trebuie sa lupte pentru propria familie, dar nu sa se umileasca. Pentru NIMENI nu are dreptul sa isi bata joc de viata nimanui! PUNCT!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
cl spune:
Asta imi aduce aminte de o poveste similara, a unei mamici de aici, de pe DC. Care a gasit si solutia . Dana Rosuuuuuuuuuuuu, unde esti? Incerc sa va gasesc povestea si sa va dau link-ul.
Claudia
cl spune:
Gata, am gasit!
Spor la citit si multa bafta!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3637&whichpage=2&SearchTerms=dana%2Crosu
Claudia
Maria28 spune:
Anklaura ..m-ai facut sa rad cu caldarea cu apa ,dar cam asa ar merita sotiorii astia ,eu nu trebuie sa trec prin asa ceva ca al meu a recunoscut ca a gresit si promisiunea si acum si-o tine !Asta e iubire adevarata ,cand un om gaseste tot ce vrea in casa si caminul lui ,nu alaturi sau prin vecini!
Claudia ,apropo ...am fost de am citit sfaturile Danei Rosu ,super tipa si tarasenia a fost de nota 20 ,numai ca intr-un cuplu trebuie sa -ti lipseasca maturitatea sa ajungi acolo .Chestii din astea cu farse si ispite faceam cand aveam 18-20 de ani ,acum recunosc un barbat mincinos de la o posta
Faza cu ori eu ori chat-ul mi se pare cea mai the best.Ai dai de ales ,ce mare chestie ..va alege ce-l face fericit la urma urmei !
Maria
cl spune:
Maria, viata are si nuante de gri, nu e numai in alb sau negru. Nu prea poti impune cu forta. Daca spui ori eu chat-ul, poti pierde. Sau te poate minti. Solutia o pot gasi numai cei implicati. Cat despre maturitatea unui cuplu, ce pot sa-ti spun? Oricat de matura este sau pare o casnicie, uneori mai tropaie hormonii. Alteori lipseste ceva. Iar alteori, dupa douazeci si ceva de ani de casnicie, casnicie ce pare perfecta, sotia descopera ca sotiorul mai este cu una, cu care mai are si copii. Niciodata nu se stie, nu?
Claudia