Flirteaza pe chat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisanda spune:

Va multumesc pentru raspunsuri si ajutor... Prin voi mi-am dat seama ca - de fapt - exagerez aiurea... El nu sta ore in sir pe chat, nu ma neglijeaza din cauza chatului si de obicei intra pe chat cand trebuie sa ma astepte pe mine sa vin de la servici si nu are altceva mai bun de facut...
Exagerez si Marius a avut perfecta dreptate: sunt posesiva, si daca el nu-mi da motive, le inventez eu... Mi-a facut incredibil de mult bine faptul ca mi-ati raspuns, ca mi-ati pus intrebari, ca mi-ati povestit situatii intalnite de voi...
Bineinteles ca nu voi accepta sa uite de mine din cauza celorlalte... dar deocamdata nu e cazul, si e suficient de inteligent, ma iubeste suficient de mult ca sa nu faca asta...
Va multumesc inca o data! la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Melisanda ,intra pe acelasi site ,chat ,fa-ti un cont,cu descriere diferita de cum esti in realitate si abordeaza-l ..vezi ce are in cap si ce discutii ar purta cu tine fara sa stie nici macar o secunda ca poti fi tu cea cu care vorbeste .Asa cred ca ai afla tot ce il framanta si ce il face sa intre pe acel chat ,sex sau prietenii sincere !Mult succes !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Si eu trec printr-o situatie asemanatoare si am avut cateva situatii in care am zis gata, nu mai suport, dar iata-ne tot impreuna, iar el tot cu aceleasi obiceiuri.
Nu m-a deranjat deloc la inceput, am vazut in asta un flirt nevinovat pana cand intr-o seara vine acasa pe la 4 dimineata si-l intreb unde a stat si-mi zice ca la el acasa ( noi aveam 2 case dar dormeam impreuna la mine), buuuun. A doua zi directia archives->yahoo si ghichiti ce imi vad mie ochii? Se vazuse cu o tipa care statea prin apropiere... fac scandal, promite ca nu mai face, il rog ca macar daca se mai vede cu cineva sa imi spuna si mie cand si unde.
La o perioada de timp imi zice, stii m-am intalnit "ca din intamplare" cu o tipa cu care vorbeam eu pe net. Mai sa fie!! Ma duc din nou la archives>> ym (noroc ca nu le stergea) si vad ca de fapt el ii spusese vezi ca in ziua X la ora Y ma duc in locul Z daca vrei sa vii...ma supar din nou, amenint cu despartirea... in final ne impacam si-mi promite DIN NOU ca daca se mai vede cu cineva ma anunta INAINTE si nu dupa. Si fiindca eu ii stergeam toate numele din lista cand ma suparam mi-a taiat si accesul schimband parola.
Si nu se potoleste... vin intr-o zi de la piata, el la baie, calc deschis si o tipa ii scrisese ceva, fara vreo suspiciune anume dau pe archive sa vad ce vorbisera in ziua aia si DIN NOU citesc ca se intalnisera cu o seara inainte...nu va mai spun ce a urmat ca n-are rost.. ideea e ca el continua sa se converseze pe chat cu diverse femei, si e si curios sa le vada in real... ieri cel putin a avut bunul simt si m-a anuntat ca se vede cu una si i=am zis OK stai cat vrei, sper ca macar asa nu se mai ascunde de mine.
El nu face nimic altceva decat sa vorbeasca cu ele, am incredere in el, dar nu-mi place sa fiu mintita. Cel putin am din nou parola, dar asta nu e mare lucru daca vrea sa-si stearga urmele poate cu un singur click.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

tanya,tocmai am citit cele scrise de tine si ....m-am minunat!am vazut si poza din albumul tau si as vrea sa iti spun ca esti o fata frumoasa si am sa iti explic si de ce iti fac acest compliment: cred ca ai putea avea un barbat care sa fie total multumit cu tine, cu prezenta ta.ce scrii tu de patenerul tau mi se pare tare aiurea si asta pt ca una este sa comunici....asa de ....bla-bla pe net si alta e sa te duci sa le si vezi.nu te-ai intrebat daca el tot asa o tine cum se va sfarsi? poate pana la urma ii va cadea una cu tronc,poate ca il va lua valul si se va implica intr-o relatie cu vreo ....virtuala.iar apoi tu vei fi ea care i-ai acceptat viciul si care a ramas si ´´pe langa´´.nu stiu cum vezi tu,dar eu cred ca si altii vad ca si mine, si anume ca nu e tocmai normal un asemenea comportament,iar apoi sa mai fie curios sa le si vada??? pai, de aici pana la inselat e doar un mic,mic pas!ce ar spune el daca si tu ai proceda la fel??? daca ai sta si tu pe chat si daca si tu ai fi apoi curioasa sa vezi cu ce tip ai discutat???nu vreau sa dau nici un sfat,dar am citit cele scrise de tine si am vazut poza ta si m-am gandit sa iti scriu ce am gandit in urma celor citite.esti o fata frumoasa si daca si caracterul tau e la fel de frumos,crede-ma ca sunt barbati care isi doresc langa ei o femei a lor si pe care nu o impart cu chatul sau mai mult cu...curiozitatea de a si vedea cu cine au chatuit! asta chiarmi se pare un pic prea departe....nu e vorba de gelozie, e vorba de respect fata de tine si fata de iubirea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Leta

Melisanda, nu inteleg ce nu intelegi.
Este fdoarte simplu: ASA CEVA ESTE INACCEPTABIL! Intre discutia pe messenger si intilnire nu este decit un foarte-foarte mic pas.

Leta si un bebe
POZE DE IUNIE

want my life back

tu cit de repede faci pasul asta mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Este foarte periculos chatul!!!! Se intampla despartiri si casatorii!!! Eu personal nu am acceptat ca sotul meu sa stea pe chat, ced ca l-as manca de viu sa il prind Mai sant si webcam-uri iar cu ajutorul lor se poate face cyber-sexSustin ca este foarte periculos intr-o relatie ca unul dintre parteneri sa se chatuiasca cu persoane de sex opus!Cat priveste intalnirile......a ajuns deja prea departe!!! Nu ca nu esti tu destul de buna pt. el, este genul de om care vrea variatie...nu se multumeste cu o singura partenera..nu mai fii sigura ca sant intalniri nevinovate Cand se plictiseste poate face si altceva pe net, sa citeasca presa, sa traga filme, muzica....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Tanya,nu-ti ridica semne de interbare nevoia asta a lui de a vedea mai multe femei? tu ce esti acolo? femeia care gateste spala si-l asteapta cuminte acasa.As vrea sa vad ce ar zice daca tu ai face ce face el.Sigur nu i-ar placea.Incearca si metoda asta.
Eu una m-am saturat de barbati care considera ca ei trebuie sa traiasca in democratie iar noi sa raminem femeile de acum 100 de ani,cuminti si acceptind orice numai ca sa avem un barbat linga noi, sa nu rida lumea.
Consideri ca e bun simt cind iti spune ca se vede cu alta? Mai sa fie de bun simt!!!!! Mie imi suna a jignire. Ia incearca si scrie-le celor cu care vb. el ,vezi ele ce stiu?
Mai spui ca are casa lui,crezi ca nu poate sa se vada cu alta acolo si apoi sa vina la tine.Mai puneti problema ca circula o gramada de boli.Daca te pomenesti cu asa ceva? Ce faci atunci?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

... si ce sa faca? Sa "puna piciorul in prag" si sa-i spuna "ori eu, ori ele?"... nu cred ca o sa ajute... sau poate ca da... Numai ca el nu e caine si nici copil sa-i interzici ceva. Daca lui ii place pe chat, singura ei solutie e fie sa-si gaseasca pe altcineva (ceea ce inteleg ca nu vrea), fie sa accepte si sa astepte momentul in care el se va plictisi...
In afara de asta, repet ce am spus si in alte parti: flirt-urile, intalnirile, etc. cu o pers. de sex opus ale cuiva care are o relatie stabila nu sunt decat o ocazie in plus sa se convinga ca a ales bine si ca tot ce e mai bun pt el e acasa.
E adevarat, insa, ca nu inteleg cum de are el atat de mult timp seara... Ca la noi seara e singurul moment in care apucam sa ne vedem... Daca ar mai si iesi cu altele seara... apai probabil ca am deveni doar "colegi de pat"... Poate ar trebui sa-i gasesti niste ocupatii, sa incerci sa fii mai prezenta in viata lui?

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

NICCOSTEA-imi pare un pic ciudat modul asta de a gindi.AI intrebat ce sa faca si ai dat doua posibilitati,sa-si gaseasca pe altul sau sa accepte. Eu zic ca ar trebui sa-i ceara sa fie respectata,iar daca dinsu' nu poate pur si simplu se despart,din vina lui, nu ca ea si-a gasit pe altul.De unde ideea ca trebuie sa acceptam orice,nu inteleg.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Aveti dreptate, stiu, nu ar trebui sa accept, si credeti-ma ca am incercat tot ce se putea incerca si nu am reusit sa ma impun. Ce pot sa fac? Sa ma despart de el nu se pune problema pentru ca il iubesc prea mult. Cel mai tare ma deranjeaza in toata povestea asta faptul ca el nu vrea sa iesim nicaieri impreuna, dar cu alta ar iesi cu draga inima, s-a plictisit de mine, suntem de 7 ani si jumatate impreuna, dar ce pot sa fac? Ciudat este ca ar trebui sa fie invers, el fiind cu 19 ani mai mare decat mine, dar eu nu-mi doresc sa ma vad cu altcineva. Am incercat si varianta sa-mi pun profil pe site de dating si sa ma conversez cu altii, doar asa ca sa ma razbun, s-a ofticat ne-am certat, a zis ca nu mai intra daca nici eu nu mai intru, aiurea, la o saptamana se apuca din nou. Povestea e lunga,si ar fi multe de povestit, n-are sens sa spun mai multe, astept sa se plictiseasca de asta, cum bine spunea cineva mai sus, (desi tine deja de cativa ani buni) ori astept sa ma paraseasca, eu una n-am puterea sa o fac.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput