Miresele anului 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
ratusca1977 spune:
Degetzel esti chiar norocoasa, cate persoane au fost? Noi speram sa achitam datoriile, nici nu ne imaginam ca ne mai raman si bani.
http://compage.totalnet.ro/edy/
Corina24 spune:
Degetel cate persoane ai avut la nunta si cat a fost meniul.
Si noi speram sa nu iesim in minus,macar restaurantul si foarmatia.
Va pupic
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Flafi - numele schimbat apare doar pe certificatul de casatorie - la rubrica specifica - numele dupa casatorie. Mie mi-au perforat buletinul pe data de expirare si mi-au spus ca in 15 zile sa-l schimb. De abia dupa ce iti schimbi buletinul se considera ca ai noul nume, ca in baza Buletinului iti dovedesti identitatea, si totodata iti schimbi celelalte acte. Mie la serviciu, ca sa imi treaca noul nume si statut mi-au cerut buletinul si certificatul de casatorie.
Apropo de pasaport - la iesirea din tara singurul act prin care iti dovedesti identitatea este pasaportul, pe teritoriul altui stat nici un alt act nu este valabil, doar permisul international. Apropo n-ai timp fizic pentru a scoate noul buletin, ca sa-ti scoti un nou pasaport, asa ca nici ei nu sunt absurzi.
Caz concret - eu am plecat in strainatate, in sapta-luna de miere dupa vreo patru zile de la nunta si m-am intors dupa 8, nimeni nu m-a intrebat nicaieri nimic. Asa ca stai linistita, eu de abia acum mi-am schimbat buletinul....restu` de acte mai incolo...
Pupici
Bibyrox - depinde de ce intelegi tu prin ati scoate banii?? Eu de exemplu mi-am propus sa-mi acopar restaurantul (39 Euro/tacimul fara bauturi,tort,fructe si dj 100E. Media de familie a fost de 5 milioane. Am primit lei, euro si dolari. Cu leii primiti am achitat restaurantul, ne-au mai ramas 2000 de dolari si 1700 de euro, din care trebuia sa-i mai dau vreo 25 de milioane lu` socru meu pentru ce cumparaturi facuse - fructe,alune, sucuri, campari si vodka, dar nu ia mai vrut. Restul ce am luat noi, cu euro sau lei nici nu i-am calculat vreodata.
Pupici
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Miresicilor (care ati avut deja nunta) pe unde sunteti dragelor??? Ia lamuriti-ne si pe noi aici: cum a mers tacamul la voi? Adica cam cat a dat lumea??? Deja am inceput sa ma stresez ca nu-mi scot banii...
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Buna miresici....eu m-am intors din "luna"...sunt deja la serviciudar am fff mult de lucru dupa concediu....si mai este si nebunia cu leul greu....
Citesc aici legat de banii ramasi....mai fetelor voi ati fost norocoase(ma refer la Degetzel si la Roxygeo)...la noi lucrurile nu au stat chiar asa...dar suntem fericiti ca ne-am achitat restaurantul, dj, orchestra, cameraman, fotograful, ne-am mai achitat o datorie de 1.000 eur....si ne-a mai ramas pt luna de miere si pt cadoul nasilor (ca nu am mai avut bani sa le luam cadoul inainte de nunta). Noi am avut 140 invitati..dar au venit 130 ...restaurantul ne-a costat 177 milioane. Masa a mers media cam 5 mil pentru pentru persoanele din Bucuresti in schimb cei din provincie..slabut... ce sa zic am gasit si 1 mil in plic...asta este au dat si ei cat au putut...noi sa fim sanatosi...dar am ramas cu creditele la banci...credeam ca macar unul din ele o sa-l achitam dupa nunta...asta este..si mai este si creditul la casa....of, of...dar o data te mariti, nu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos
Degetzel spune:
Eu am avut 94 de invitati + noi 2 = 96 de persoane in total. Restaurantul l-am platit pentru 100 de persoane. In general lumea a stiut ca meniu cu tot cu bauturi, fructe, tort...a fost "in jur de" 1.500.000 (i-am spus unei verisoare si m-am trezit ca stie toata familia.). Drept pentru care nimeni nu a dat mai putin de 2.000.000 pe persoane ( ca sa acopere meniul si sa ne mai ramana ceva). Au fost care au dat si mai mult (parinti, nasi, prieteni foarte buni...). Repet: la nunta nu a venit decat familia mea si a lui Adi si prieteni pe care ii cunosteam foarte bine (din liceu, facultate, colegi de servici).
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
anangel_lexi spune:
Ubi al meu cand a vazut cat ma stresez mi-a propus ieri (evident in gluma) sa trecem pretul meniului in invitatie!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
before-after spune:
Hi girls!
Am terminat si noi cu febra nuntii. Am niste poze dementiale, dar nu am avut timp sa le pun pe yahoo. A iesit super totul: petrecerea, toata lumea multumita, noi fericiti, parca a fost un vis totul.
Si cu banii am iesit OK.
Cand am vazut DVD-urile mi s-a facut pielea de gaina. A fost niste faze super!!!!!
Degetzel spune:
Eu am avut 94 de invitati + noi 2 = 96 de persoane in total. Restaurantul l-am platit pentru 100 de persoane. In general lumea a stiut ca meniu cu tot cu bauturi, fructe, tort...a fost "in jur de" 1.500.000 (i-am spus unei verisoare si m-am trezit ca stie toata familia.). Drept pentru care nimeni nu a dat mai putin de 2.000.000 pe persoane ( ca sa acopere meniul si sa ne mai ramana ceva). Au fost care au dat si mai mult (parinti, nasi, prieteni foarte buni...). Repet: la nunta nu a venit decat familia mea si a lui Adi si prieteni pe care ii cunosteam foarte bine (din liceu, facultate, colegi de servici).
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by before-after
Hi girls!
Am terminat si noi cu febra nuntii. Am niste poze dementiale, dar nu am avut timp sa le pun pe yahoo. A iesit super totul: petrecerea, toata lumea multumita, noi fericiti, parca a fost un vis totul.
Si cu banii am iesit OK.
Cand am vazut DVD-urile mi s-a facut pielea de gaina. A fost niste faze super!!!!!
Felicitari si Casa de piatra!!!
Abia astept sa vad si eu pozele alea "dementiale" Te asteptam si cu povestea nuntii...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
anangel_lexi spune:
Ce faceti, fetelor, pe unde umblati? Nu mai dati chiar nici un semn de viata?
Eu am niste emotii...sambata ma duc sa dau comanda si avansul la rochie, duminica stabilim ora la biserica! Abia astept!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi