Miresele anului 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Buna fetelor

In sfarsit reusesc sa scriu si eu cateva randuri... Din pacate nu stiu daca vom mai putea vorbi pana pe 25 iulie pentru ca intru in concediu si acasa mie nu-mi merge site-ul... Zilele astea e agitatie mare la servici ca deh... lipsesc 2 saptamani si trebuie sa las totul in regula...
Despre nunta... ce sa va mai zic.... sunt foarte suparata ca avem putini invitati care au confirmat: 60 persoane! Asta e... Nu stiu daca ne scoatem banii de fapt... sigur nu ii vom scoate! Asa ca am inceput sa ma interesez pe la banci sa fac un imprumut ca am de dat o groaza de bani inapoi! Sunt daramata psihic ce sa mai....
Ieri am depus si actele la primarie si ne-a programat pentru sambata 16 iulie ora 8:45.

Asa ca pana pe 25 iulie cand ma voi intoarce va las in grija lui Cata!

Pupici si multa fericire fetelor!!!!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Capul sus puiutz Ce inseamna daramata psihic??? Vrei bataitza? Oricum stii doar ca nu conteaza cantitatea ci CALITATEA... Vei stii sigur ca cei care vor veni la nunta iti sunt prieteni adevarati...ceilalti...sa le fie de bine...ei pierd...
In rest...stai linistita ca totul va fii in regula...vei avea o nunta de vis...ca doar nu degeaba ne-am agitat noi pe-aici...

Pupici

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Bibyrox draga noastra, nu vrem sa te vedem suparata !!! Pai pentru ce ne-am chinuit toatele aici cu sfaturi , cu pareri, cu sustineri, cu glume ??? Ca sa avem toate cea mai frumoasa nunta PENTRU NOI !!! Si TU trebuie sa ai cea mai frumoasa nunta PENTRU TINE! Cu cei 60 de invitati distreaza-te si simte-te regina serii!! Eu am avut o colega la servici care si-a facut nunta anul trecut si care inainte de nunta a aflat ca va avea 20 de invitati in loc de 60, cati invitase... Iti inchipui ce a fost pe capul ei atunci.. Culmea e ca trasul sotiorul ei de urechiuse si i-a zis " Draga mea, tu te mariti cu invitatii sau cu mine? Ar trebuisa ajunga atata timp cat sunt eu acolo, te iubesc si ne casatorim. Nunta o sa iasa oricum ca in povesti pentru noi!!". Si stii ce afost culmea?? Toti 20 de invitati s-au distrat mai bine decat s-ar fi distrat 60!. Mireasa a trecut peste moment si cand au vazut ce bine se simtea, cum sa nu danseze toata lumea??

Nu vreau sa iti dau o polologhie de sfaturi dar TE ROG !!! Distreza-te la nunta ta !!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sunt de acord cu degeztel.Si cred ca este mai bine sa fie 20 de invitati ca astia sigur sunt prietenii adevarati.Si eu am emotii pentru surprizele care pot sa apara cu invitatii, dar prefer s nu imi stric ziua cu prostii de acest gen.
Eu cred ca este cea mai importanta zi din viata noastra si nu merita sa ne gandim la nici o tampenie de genul asta.Nu iti face mare placere sa vezi acest lucru la nunta, dar eu am sa chem 150 de oameni ca sa imi vina 80 ca oricum mai multi nu vreau.
Si le-am dat timp de gandire 4 zile inainte de nunt, ca trebuie sa inchiriez un autobus si le-am zis ca am locuri fixe.Iar meniul inainte cu 4 zile il facem si cerem cate portii avem confirmate.
Eu zic sa te relaxezi si sa vezi ca totul va iesi uperb.
Multa bafta si capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca nu conteaza in fond si la urma urmei daca iti scoti banii, ci conteaza sa ai o nunta cum tu ai visat-o intotdeauna, ca dupa acea o sa iti para rau toata viata ca nu ai facut cum ai vrut-o tu.
Sunt sigura ca ai multe vise ca orice mireasa, eu zic sa treci pe aceste probleme si sigur ca totul va iesi bine.
Este o data in viata si eu zic ca merita efortul, ca doar este nunta ta.
Capul sus si pregateste-te pentru marele evaniment.
Pacat ca ajung acasa pe 15 august ca eu cred c ne mobilizam cateva de pe aici si mergeam la nunta ca sa nu fii suparata ca nu ai invitati.
Sus capul si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Bibiroxx....ai aranjat cu videoproiectorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Si nu mai fi suparata...pt cei 60 de invitati tu vei fi PRINTESA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DANA N. noi avem nunta la anul, dar tocmai pe acelasi costum am pus ochii si noi. e superb.

veti avea niste miri dementiali.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pai pe mine si pe dana ne-ai pus? andrei, bogdan, bobita....suntem cu totii??? parintii i-ai pus???
Auzi la ea..putini...las ca vezi tu ce jucam ca dracii pana dimineata :))))

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nushulica draga ai avut dreptate,am scris 5 luni,dar am corectat atunci cand mi-ai spus tu ca am gresit,si n-am mai apucat sa-ti multumesc ca a trebuit sa plec.Asa ca fetelor sa stiti ca a vazut ea bine.
CASA DE PIATRA TUTUROR MIRESUCILOR!!!!

VA PUP!!!!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

miha_ella noi am fost in Italia si a fost superb. Am mers mult pe jos (de fapt ne-am cam rupt picioarele)dar a meritat .... Noi am fost in Florenta, am vazut o parte din Toscana, Roma, Venetia, Torino, Milano .... Pot sa-ti spun ca impresionata am fost in mod special de Florenta, Roma si mai ales VENETIA. Venetia este speciala si cu un farmec aparte ...

Mergi la inceput