Mamici/tatici din Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Ce Dumnezeu voi nu mai munciti? Citesc de cateva ore de am uitat ce si cui trebuie sa raspund o fi berea aia cu alcool pe care am baut-o?
Amutza, felicitari pentru comoara. Sa fie sanatoasa si cuminte!
Doris, super faine pozele! Acu ii trimit link-ul Giuliei cu ce trebuie listat.
Albi, vad ca nimeni nu te-a lamurit cum sta treaba cu usturoiul ... da las' ca te lamureste Doris la urmatoarea intalnire
Simina, ma bucur ca puiutul tau e bine!
Se pare ca intalnirele noastre dau roade si aici ma gandesc bineinteles la . Se pare ca fiecare sot dupa o iesire a consoartei, vrea sa se asigura ca a fost la o intalnire cu fetele si verifica terenul. Ma inscriu deci si eu in clubul satisfacutelor de vineri seara
Noi sambata am fost la Albina, e naspa de tot, am inghitit la praf cat pentru o saptamana iar apa e super jegoasa si rece.
Mai fetelor, eu nu pot sa vad pozele, cand intru in album, se blocheaza calculatorul. Imi vine sa mor, nu alta!
Mai vorbim!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Fetele, eu acum plec de la birou si merg la salon, acolo nu am net.
Diseara pe la 21 ne auzim, sa nu mai scrieti atata...
Va pup!
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
Giova spune:
imediat am pauza de masa, fug in piata 700 si pe urma la gelaterie.
dar nu stiu daca pot veni in 8 iulie. Inca nu stiu sigur, dar vrem sa facem concediu din 3-4.
Vin la urmatoarea, nu-i bai.
ANA ce sa zica sotul, s-a bucurat pt. mine, dar ar fi vrut sa iasa si el la o berica. Numai ca, aici are un prieten si duce lipsa de asa ceva.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Giova.. gelateria e pe straduta de langa palatul baroc (ala care se renoveaza)da nu pe straduta cu Chicco pe aia din partea cealalta...sper ca nu te-am bagat in ceata....
Ana...Deian se simte binisor adica nu a mai facut febra nici ieri si nici asta noapte...in schimb nu mi-a dormit decat de pe la 3...iar la 8 dimineata l-am trezit sa mergem la injectie si la control...Inca mai avem rosu in gat...naspa..am sperat ca am scapat...Acuma recupereaza cu somnul...
A, Amutza este intr-adevar Amalia...vezi ca nu esti cu capul in nori!
Doris hai nu tre' sa mergi singura...vin si eu in 8 la o cupa cu de toate....
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
danitin spune:
Eu sunt mamica necajita. Lori a facut, ca din senin, sambata seara, febra 38 cu 7. Nu are diaree, nu varsa, nu tuseste, nu stranuta, nu da semne ca ar durea-o gatul si nu face pisu mai des decat de obicei. Duminica dupa-amaiaza am fost cu ea la doctor si mi-a zis ca are putin rosu in gat dar nu cat sa justifice febra. Ne-a prescris Biseptol si Paracetamol. Pe de alta parte si-a dat cu parerea ca ar putea fi o usoara insolatie, pentru ca samabata s-a jucat, la amaza, o ora in curte. Dar era umbra ... Nu stiu ce sa ma mai fac, abia a trecut o saptamana de cand am venit cu ea de la spital si inca mai santem pe regim antidiareic. Pe de alta parte, buni care are grija de ea a racit si de la medicamente a facut urticarie, e nervoasa si obosita iar eu am de lucru cat nu pot duce... iar al meu sot, chiar mai mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Danitin...la intalniore eu inca credeam ca Deian a facut febra de la vaccin...dar dr. a zis ca are rosu in gat....si el e la fel, nu tuseste nu stranuta...dar are o febra...pardon avea ca se pare ca am scapat de ea dar cu njectii de ampicilina tot we...au! au !...
Nu conteaza ca era umbra ...caldura era tot aia...si eu adult fac f.usor insolatie si febra de la ea imediat...ma simt super naspa...Eu nu il las pe Deian fara nimic in cap chiar daca sta la umbra...ca daca seamana cu mine..m-am ars...
Hai uite de la mine mamica trecuta prin febra mare trei zile cu copilul o si multi
de incurajare....o sa treca toate...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
alexa00 spune:
Salutari,
Ana68de ajuns acasa am ajuns bine.Dar ai mei vecini au facut dezinsectie in tot blocul fara sa anunte.Si iti dai seama ca goangele alea negre si oribile si -au dat intalnire in sufrageria mea(ca , de la mine nu era otrava...)Asa ca sambata am dat fuga la cumparat raid.
N-ar fi rau fetelor sa ne intalnim 2 ori pe luna.
O zi buna,
Alexa
Mirona spune:
Doris ... nu ma ignora!!! raspunde-mi la intrebari! Vezi ca io fac urat si nu te pui cu nebuna.
Ai rezolvat-o pe aia cu stelele ei galbene? In ce curte ziceai ca ai pus bazinu lu Ines?
Ma bucur ca v-am zapacit pe astea fara net acasa ... hi hi hi si sa vedeti ce-o zice si Doris cand o vedea cat o sa mai scriem, nu-i asa fetelor?
Haideti ... INAINTE!!!!
Miro
My ticker
Mary_25 spune:
,
Mi-am facut treaba si acum pot sta de vorba cu voi!
Am vorbit cu Brigi si m-a rugat sa-i listez mesajele voastre ca sa nu mai fie pe dinafara la urmatoarea intalnire. Eu va citesc in fiecare zi si tot pe dinafara am fost!
Dar ma bucur ca acum pot sa asociez numele cu figura. Data viitoare propun sa ne mutam intre noi ca se fac bisericute si o sa ajungem ca bucurestencele! N-am crezut ca in urma unor discutii pe net se pot lega asemenea prietenii
! Ce mai sunteti super gagici si ma bucur ca m-ati primit in grupul vostru
. Nu mai stiu exact cine m-a cules si pe mine, de aceea va multumesc la toate
!
Danitim: Imi pare rau pentru fetita. Sa speram ca nu-i nimic grav si va trece cat mai repede!
Miro: Asa mama, scrie nu te lasa ca si eu am stat aprox. 2 ore sa recuperez . Dar nu-mi pun eu net si acasa si atunci sa vedeti voi!
Giuliatm: Prezent la intalnire + una bucata cumnata, Brigite
Apropo: Unde-i lista cu nr. de tel?
Ana68: Multumesc de sfat. Asa o stau cocotata toata ziua. De la 1.07.05 cred ca voi lucra doar 4 ore, pardon 2 ore ca 2 le petrec cu voi. Atunci o sa am mult timp liber si ne putem vedea oricand!
Oana: Ce faceti, tu si printesa? La pizza te inteleg ca nu ai vrut sa vii (cura de slabire), dar o inghetata nu poti refuza! Ce zici te-am ispitit ?
,
Mary 28+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Fetele, acum am venit de la doctor. Kupilu e bine, a crescut un kg in nici o luna, are 2,5 kg. Deci la nastere clar va avea peste 3,5 kg. Doctorelu a fost tare simpatic.
Singura problema e in continuare hemoglobina mea. Trebuie sa dublez cantitatea de supliment de fier ca abia ce m-am mentinut pe linia de plutire.
Giova, veste buna: mi-a zis ca nu face epiziotomie decat daca chiar trebuie. Ce bine, ce bine! Daca nu e foarte mare bebele putem sa scapam de taiat!
Giulia, parca ma intrebai de Photoshop: nu-s chiar asa meseriasha, dar ma descurc. Intreaba, ca poate stiu sa te ajut.
Si caperele cred ca sunt din Selgros parca ...
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE