Mamici de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Oana C spune:
Aaaaaaa, mie mi s-au umflat miinile si picioarele din luna a 4a. Nici nu mai pot purta inelele de atunci. Iar gleznele, sint la ordinea zilei cu umflatul.
Mai nou, cind vreau sa ma asez pe vine ma dor genunchii fff tare
. Poate ca dupa ce vine bebelusa sa incep niste exercitii si mai multe suplimente de calciu. O sa vb cu dr mea despre asta, pt ca e cumplit; nici macar in fund nu ma pot aseza pe jos, pt ca trebuie sa imi indoi genunchii
.
Oana C si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
caterina71 spune:
Am o intrebare la voi: testul pentru Streptoscocul B este necesar in cazul in care nasc prin cezariana? Eu nu l-am avut de facut pana acum, dar inteleg ca abia de acu incolo ar trebui sa-l fac.
Pupici,
Cati si Alexia 34+
gabirus spune:
Am vorbit si eu mai inainte cu Ioana!
Sunt bine amandoi, l-a vazut putin si pe micutzul Andrei si desigur ca este frumos
e topita. E inca putin ametita Ioana noastra, dar este bine, nu are de ce sa nu se reface repede de tot si sa mearga rapid acasa cu flacaul cel grasutz.
Si noi am fost azi la doctorel. Crestem corespunzator, avem 2,5 kg aproximativ. Si eu sunt anemica si intr-adevar, mai ales cand e cald afara, mi se cam taie rasuflarea ... Asa ca, Anis, precum a zis si Katink nu strica sa iti faci o hemograma de check-out asa. Eu in ultima luna abia m-am mentinut pe linia de plutire cu tot cu suplimentul de fier ... se pare ca bebitzul papa tot de la mami.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE
Denisam spune:
Irina imi pare rau ca nu mai vien radu, dar lasa ca se rezolva repede.
LA multi ani pt bebe ANdrei, sa fie sanatos is voiiso si mancacios si mami sa se refaca rapid.
Va pup pe toate
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
andre_ea spune:
Ce ma bucura vestile bune!!!!!!! Bravo Ioana! Inca o data felicitari!
Multumesc ca mi-ati adus aminte sa-mi iau fierul! In ultima vreme sunt taaaaare zapacita, dar cred ca v-am mai spus.
Ma bag si eu la pariuri: cred ca Aidan s-a nascut. Altfel cred ca am fi auzit de Adriana, nu rezista ea fara net.
Andy si
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
simona79 spune:
Felicitari Ioana!!!!!!!!!!!!!! sa fiti sanatosi, sa te refaci foarte repede, sa ai un bebe sanatos si papacios si sa ai mult laptic pt bebe!
Va doresc tot binele din lume! Sa va bucurati de minunea mica!

Anis, foarte frumoasa camera bebelinei, se vede ca e de fetita, super si culorile! 
Orca si camera voastra e frumoasa! Fericitelor!
Despre oboseala, ce sa mai zic si eu ca vad ca au tot raspuns fetele. Sunt asa de adormita ca as sta numai in pat si as motai ca batraneii! ![]()
Cred ca ni se intampla asta si de la caldura, si de la somnul incomod dar mai ales de la somn! Am remarcat ca daca trebuie odata sa ma scol devreme, si am treaba, nu ma mai simt asa! (sunt total de acord cu Irina, cred ca si mersul la servici si faptul ca aveam o activitate acolo ne tinea mai treze!)
Iar despre caldura, subiect arhicunoscut! Pana acum dormeam si vara invelita cu pilota, iar acum nici macar un cearsaf nu mai suport pe mine! 

Va pupic pe toate!
Mai intru si eu mai tarziu ca acum mi-e cam somn (cred ca de la ploicica asta!)
Simona
si
Mario 35+
irinabungau spune:
Orca, este super faina camera pentru bebe drag!!!! Imi place foarte mult, cred ca de-abea astepti s-o umpli cu bebe si cu dragoste!!!!
Gabi, deci si-a vazut Ioana puiutzul??? De-abea astept sa-mi vad ginerele!!!!
Oana, pe pariu ca a nascut Adriana!!!! Daca a nascut azi cel tarziu, pe joi vine acasa la ea si ne scrie!!!! Nu mai am rabdare sa stiu daca Aidan a venit pe lume!!!!
Ce-o face Emaimee?????
Cin, n-ai gasit nici o gashca de pustani cu net on bloc???? Hai rezolva problemutza, ca ne este dor de tine!!!!
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Albinutzza spune:
Si io zic ca a nascut Adriana, iar ne-a pus pe jar![]()
Cin, chiar nu ai rezolvat nemek?! O retea acolo, macar provizoriu
Albinutzza
37+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
loreema24 spune:
Buna !
Scuze ca va deranjez fetelor.
Am de vanzare un carut in stare f buna . Daca intereseaza pe cineva www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2159" target="_blank">aicigasiti detalii.
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Monicutz spune:
AC, Andreea - ma bucur ca ai nascut asa de repejor si mai usor ca data trecuta. Va doresc tot binele din lume si sa fiti fericiti toti 4, sa va intelegeti minunat!
Va pup,
, 38s (mai precis 37s+3)