Copilasi poznasi de ian-feb.2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna seara!
In primul rand multa sanatate copilasilor bolnaviori. Stiu cum e cu antibioticele pt. ca nu demult am terminat si noi o tura pt. rosu in gat si afost groaznic.
Tatiana , am vazut fotografiile si sunt super. Nu am fost la mare de 4 ani si abia astept iesirea asta! Eu am fost sportiva de performanta (inot) si eram plecata mereu de-acasa vara. Acum mi-e foarte greu sa stau asa mult intr-un loc. Nici la munte nu am fost de mult timp... Pe scurt plecam vineri noaptea spre mare!!! Mergem tot in Eforie N in gazda la bloc. Pe la ce restaurante mancati voi? Si pe mine ma intereseaza subiectul mancarica in deplasare...Robert nu e mofturos la mancare, ar manca numai ce mancam noi.
Cand am fost ultima oara la dr. mi-a spus ca Robert arata bine si la mare ii voi da 10 zile Ca pt. ca i-a aparut o pata alba pe unghiuta. Alte probleme deosebite nu are. E OK!
Micky superbe fotografiile. As vrea si eu un al doilea bb dar incetul cu incetul ma descurajez... Ar trebui sa apara cat mai curand caci altfel nu mai am curaj... si nu din cauza comportamentului bb-ilor sau greutatile sarcinii, ci din cauza vremurilor care vin si sunt tot mai nesigure si e foarte greu sa oferi tot ce vrei si tot ce trebuie mai multor copii.
Pana plecam la mare mai trag eu o raita pe forum.
Pa!
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roamonaaa, si noi mergem la mare la Eforie Nord duminica, deci poate ne vedem, ce zici?? !!!

Noi vom sta la casa, nu stiu exact sa iti zic pe unde e strada. Telefonul meu e 0720 777 757 .

Eu sunt obosita moarta, sunt in curatenie in casa, am zugravit, schimbat mocheta, spalat, calcat,daca tot nu e Albert macar sa imi fac treaba in liniste. Si ziceam ca ma odihnesc...de unde?? Asta este Ins eara asta sau maine vreau sa ila duc pe Albert sa vad cum termin cu treaba, vreau sa fac si bagajul sa fie totul gata pana vine el, ca atunci nu prea mai pot face multe lucruri.

Va doresc o zi foarte buna!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello, pai se poate...aproape era sa picam pe pagina a treia.
Monica,Ramona- sper sa nu mai intervina cine stie ce.... si sa nu reusesc sa va intalnesc nici pe voi. Ultimul ghinion s-ar traduce cam asa....am pierdut buletinul si ....permisul de conducere.....si nu stiu unde si cum....Astept si nu stiu ce astept...poate, poate ma suna careva sa mi le dea. Asta e.Asa ca la plaja nu ne vedem, dar intr-o seara cand vine Costin de la serviciu(ca sa conduca el) trebuie musai sa ne intalnim.
pa si o zi minunata!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

prichindache se simte mult mai bine! multumesc, fetelor de vorbele bune, sa stiti ca au contat mult in momentele cind mi-a fost greu. micuta mea nu prea a fost bolnava pina acum si nu suport destul de bine cind se intimpla.
Erica a fost tare draguta dimineata, cind i-am dat peritolul. dupa prima gurita, care nu era si ultima, a inceput sa bata din palme si sa zica bravo, adica gata, am terminat, lasati-ma sa dorm de-acum. si aseara, pt. ca se simtea mai bine si nici eu nu iesisem de fo trii zile din casa, ne-a repezit Vio un pic pina la Ciric la umbra. a vazut un magarus pascind si a zis fata "papa",adica a povestit ce face magarul. tare m-am simtit io mindra! poate nu-i mare lucru, dar stiti povestea cu cioara si puiul ei.
azi mergem la ortoped si ne intilnim acolo si cu pediatra. o sa ne spuna deci daca putem pleca cu giza in vacanta. nu prea vad de ce s-ar impotrivi, singura problema e ca s-a stricat vremea, dar poate se repara pina simbata.

sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Anita, ti-o fost bine cu mama, da' las' ca nici activitatea nu strica!
Gabi, ce e cu si copiii astia, cum se imbolnavesc ei in plina vara!!! Sper sa se faca si Mihnea repede sanatos! Noi de vineri ne-am luptat cu boala, dar de ieri am intrat deja in normal, sa zicem.
Vic, multumim de raspunsuri! Nu va fie cu suparare, da' pe mine ma enerveaza doctorii aia care "te cearta tare". Nu pot sa-ti explice cu binisorul? Ca doar nimeni nu le stie pe toate. Iar tu ai un sngur copil acasa, pe cind ei au vazut atitea cazuri si de-aia se pricep sa-ti spuna ce hiba are cupilu' dintr-o singura privire (sau nu).Sa vezi intii daca rezultatele analizelor vor confirma cele spuse de dr.apoi se vor rezolva si problemele. Multa sanatate vorbaretului!!!
Tatiana, am verificat daca ai poze de la mare si am vazut cu Clara se trage cu patura Ce idee buna!!
Tania, tare-i neplacut sa pierzi acte! poate totusi le gaseste cineva si le inapoiaza!
Monica, Ramona, distractie la mare!! Sa aveti vreme buna si sa va relaxati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mare veste, mare!

AZI A VENIT PE LUME DARIANNA, O FRUMUSICA DE 3,5KG SI 55CM, FETITA IOANEICO.Bine-ai venit pe lume, Darianna ! Iti dorim tot binele din lume! Iar tie, Ioana, refacere rapida!

Ramona, si mie mi-era dor de mare, n-am fost de 6 ani. In ultimii ani am facut tururi prin tara sau am mers la munte. Singurul restaurant la care am retinut numele este Imperial. Am mancat la diverse restaurante, sa simtim gusturi variate. Sunt o multime, iar cand am fost noi unele erau in amenajare, deci o sa ai de unde alege. Eu nu mi-am facut probleme cu mesele Clarei pentru ca nu-i mofturoasa, daca i foame mananca, daca nu, pot sa stau si in cap, ca oricum nu baga nimic in gura.

Tania, mersi de intrebare! Ma simt bine, drumul pana la Cluj m-a terminat, desi am facut escala la Cheia. Dar acasa e cel mai bine! Burtica creste, deja se vede ca-i burtica de gravida, nu de "grasime". Clara inca nu constientizeaza, i-am povestit ca va avea fratiori/surioare bebei, dar trebuie sa mai creasca un pic. Offf, toate vin pe capul tau! Poate se va gasi un om cinstit sa-ti restituie actele.

Elena, trasul si leganatul cu patura e distractie minunata si prin casa, nu numai la iarba verde!

Tatiana 12+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dariana- bine ai venit pe lume. Safii cuminte ,sa nu ai prea multi colici si sa fii sanatoasa.

Gabi- sper ca Mihnea sa se insanatoasesca cat mai repede si sa fie totul ok.

Intr-un final am hotarat sa mergem la mare. Dragos are azi o saptamana de cand are varicela si bubitele nu mai sunt cu puroi ci deja incep sa devina adevarate bubite. Ajungem duminica la mare , iar duminica si luni nu vom merge la plaja.

Pupici dulci tuturor.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Erica e OK! S-a risipit orice suspiciune legata de vreo afectiune la picioruse (ca de o afectiune neurologica nici nu poate fi vorba. Asta e, abia invatam sa mergem, o s-o scoatem noi la capat.

Bine-ai venit pe lume, DARIANNA! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Acum mi-a trecut prin cap ca, aici, pe forum, sintem toate ca niste ursitoare bune. Cum se naste un pui, toata lumea sare sa-i ureze ce-i mai bun in lume. Asa ca fiecare copil DC va avea o viata fericita si implinita. Sigur!

Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Darianna, sa fii sanatoasa si fericita, sa va bucurati unii de altii!!

apai, Elena, io nu ti-am zis ca Erica-i buna-bunuta?

multa sanatate la bolnaviori si vacante placute!!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Darianna bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa si sa-i bucui pe toti!
Monicaam notat numarul tau de telefon si sper ca ne vom intalni. Pentru orice eventualitate uite si numarul meu 0745567332. Noi suntem o gasca mai mare, cumnata mea cu fetita(are un an si trei luni) si sotul, socrii mei. Astept distractia. Si noi am terminat saptamana trecuta cu santierul si parca nu am intrat in ritmul normal de munca pe-acasa. Casa e vraiste cu plecarea iar Robert ma ajuta.
Tatiana multumesc de informatie.
Tania ai gasit actele? E nasol sa le pierzi pentru ca ai batai de cap si multa cheltuiala si umblatura. Noi vom trage si o fuga prin Constanta intr-o zi nu stiu in care, deci poate ne intalnim...
Fetelor multumesc de urarile pentru vacanta si sper maine inainte de plecare sa mai intru o data pe forum.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput