Copilasi poznasi de ian-feb.2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, am uitat sa precizez ca nu am stat in Eforie decat o noapte. Adica am ajuns duminica acolo, si luni la 12 am plecat in C-ta. Vreau sa iti zic ca nu mi-a placut nimic in Eforie Nord, asa ca mi-am promis ca nu o sa mai merg niciodata in aceasta statiune. Plin de tigani, nu ai unde te plimba, 3 magazine si alea pline numai de chinezarii unde vand tot tigani, caini , nu stiu am ramas cu o impresie tare urata despre Eforie Nord. Anul trecut am fost in sud si mi-a placut mai mult decat aici. P[oate pentru ca si unde am prins vremea urata ( era frig si innorat duminica si mai si ploua) , poate si de asta mi s-a parut si mai urat.
La gazda ( ma dusesem la recomnadarea unei fete care fusese anul trecut) nu mi-a placut camera. O camera mica, inghsuita intunecata , sa stai cu becul aprins ziua, linoleum pe jos, o masuta cu o fata de masa de plastic, niste fotolii de pe vremuri , nu mi-a palcut deloc, muream cand intram acolo, asa ca luni la 12 am facut bagajul si am plecat in C-ta, am mers la plaja in Mamaia, am platit taxa de intrare dar cel putin ne-am simtit bine. Nu se compara cu Eforie,e altceva.
Plus ca la Eforie ne-a cerut 400 000 la cazare ptr. camera aia, baie la comun bineinteles, in camera nu avei sifonier, nimic, iar in C-ta am gasit cu 300 , cu 350 la bloc cu aer conditionat langa Mamaia,( puteam sa stam doar noi) langa satul de vacanta. Noi am stat insa in alta parte, la niste cunostinte unde nu am mai platit nimic. S-au nimerit ca ei s aplece la munte asa ca a ramas liber. Insa nu stiam de asta cand am plecat din Bucuresti, dar s-a nimerit bine.
De mancat am mancat si in Mamaia, dar mai mult in C-ta la Tomis Mall,am mai facut si acasa cate ceva, aveam Metro aproape si mai luam de acolo.
Am mancat si in Eforie la pizza, dar nu mi-a palcut deloc. Avea o branza ranceda pe desupra de mi-a fost rau. Am inteles ca la autoservire se mananca mai bine in Eforie. Preturile la mancare in Eforie sunt mici comparativ cu Mamaia.
Cam asta despre cazare.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah ... Monica, merci mult
ma gindisem si la varianta asta, cu statul in Constanta aproape de iesirea spre Mamaia, se pare ca e o solutie mai buna.
gazda aia din Constanta ati gasit-o in gara, pe loc?
(nu prietenii, ci ap. cu aer conditionat)
mi se pare superrezonabil asa un apartament la asa un pret. cit despre gazda din Eforie ...
nu stiu de ce mi s-a pus pata sa stam in oras (ma gindesc mereu sa avem aproape doctor, farmacii, magazine mai multe).

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Anca, gazda asta cu aerul conditionat am gasit-o in Mamaia, cand am parcat masina, sunt pe marginea strazii o gramada de gazde, vezi oamnei cu cheile in mana. Sunt si in C-ta, probabil ca si in gara sunt si mai multi, nu am fost la gara. Am intrebat si eu asa de curiozitate, i-am cerut si nr. de telefon, o sa ti-l dau daca vrei sa vb. si tu cu el, sa ceri mai multe detalii. Era foarte amabil omul. Poti sa discuti cu el, daca nu sigur gasesti la fata locului ca sunt o gramada de oferte, te asalteaza .

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

super, Monica, merci de ponturi.
da-mi nr. de tel pt. orice eventualitate

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Monica, ce coincidenta cu Eforie!
Noi am stat in Neptun, la hotel. Super hotel, oameni ok. Plaja idem, curata, cu umbrele mari, noi, sezlonguri idem. E drept, te cost 100,000 pe zi sa inchiriezi o umbrela si un sezlong. Si plaja deloc aglomerata. Nici picior de vanzatori ambulanti
Duminica, inainte de plecare ne-am oprit un pic prin Eforie Nord sa o vizitez pe fina mea.Si m-am ingrozit efectiiv:
- plaja super murdara (de la pahare de plastic la sticle sparte)
- tigani f multi
- f aglomerat
- manelele urlau in toate partile
- o gramada de vanzatori ambulanti

Uff

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Chiar atit de rau e acum in Eforie Nord ?

Nu stiu daca voi mai ajunge la mare anul asta , insa mi-e dor de apa , plaja , soare ...

Stiti cumva cum va fi vremea la inceputul lui august ?

Monica , ma bucur ca ati prins o vreme atit de buna si ca i-a placut lui Albert marea .

Ioana , multumesc pt. site .

Azi dimineata am fost atit de fericita ca puiul meu a venit si mi-a dat un pupic atit de dulce ... M-am topit , zau ...Si mi-au dat si lacrimile putin .Sa va explic de ce .
Singurele persoane carora le da pupici Mihnea sunt tati si copiii , chiar si cei din poze ,iar mai nou ar vrea sa le dea si cateilor .
Astazi , inainte de a pleca la munca , tati a venit sa ne dea pupici la amindoi , iar smecherul cel mic a intins boticul cu buzele tuguiate si catre mine .Ieri dimineata ma dadea afara din dormitor ca sa ramina numai el cu sotul meu intr-un moment de intimitate .Eu am iesit si nu am inchis de tot usa , asa ca l-am vazut pe junior cum si-a pus capul pe pieptul lui tati , apoi i-a dat un .Recunosc ca am fost putin invidioasa pe sotul meu .

Ce sa-i faci , daca sta toata ziua cu mine acasa , iar pe tata il vede doar dimineata si uneori seara , daca nu adoarme , si in week-end .

Gabi si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara fetelor,

Ne-am intors si noi de la mare.A fost super frumos. Mi-a parut ingrozitor de rau cand am plecat de acolo.

Monica pacat ca nu ne-am intalnit si eu am fost tot in Constanta si am fost si in parc la PITICOT si in AQUA MAGIC.
Peste tot a fost minunat . M-a impresionat curatenia din C-ta si Mamaia.In parc ce sa mai spun ca a fost foarte frumos. Am avut parte doar de vreme buna si multa distractie. Lui Dragos prima data i-a fost frica de mare dar si-a dat repede greata si a intrat fara probleme in apa.

Nu stiu ce sa va mai povestesc de la mare - pentru ca mi-ar trebui multe pagini.Cert este ca Dragos a mancat ffff bine (la fel ca si mami- care cred ca a pus vreo 2 kg) si cred ca a pus ceva grame pe el.

Ioana te invidiez ca esti asa aproape de mare si poti merge in fiecare we.

Am pus si poze de la mare daca vreti sunte-ti bine venite sa la vedeti.

Celor care sunt in concediu le urez distractie placuta iar celor care urmeaza la fel.

Va las si merg repede la culcuta ca e tare tarziu.

Noapte buna!

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Cristina si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar eu am tot intrebat pe aici si am spus ca plec la mare, am schimbat telefoane, la cine am avut am sunat. Asta este, poate alta data... Si am fost mai mereu unii pe langa altii, cred fiind tot acolo.
Am vazut pozele, sunt superbe!!

Eu m-am intors la lucru, imi mai iau si altadata concediu ca ptr. acum m-am relaxat suficient. Parca am fost plecata o luna, asa bine m-am simtit. Cred ca imi voi mai lua in august.

Va pup!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Buna.
Ioana te rog spune-mi si mie la ce hotel ai stat in Neptun si de ce plaja super vorbesti.
Vrem si noi sa mergem cu puii in august si nu prea stim incotro sa o luam. Voi ati luat 1 camera sau un apartament?
Multam mult.
Numai de bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

si in continuare concedii placute!!!

Noi suntem bine, plimbarete si profitam la maxim de fiecare zi.

pupici tuturor!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput