Dupa ce am tratat o ciupercuta 10 zile cu macmiror ovule, acuma mi-e teama ca va reveni iar daca nu fac ceva cu flora vaginala. Exista ovule sau creme care refac flora? Cum se numesc? Cu multumiri,
Pt refacerea florei vaginale sunt capsule pe baza de Lactobacillus gaserri.Acesta se gaseste in aceste capsule dar daca nu le gasesti la farmacie, mananca iaurt natural,(de obicei scrie daca contine acest bacil foarte eficient pt flora vaginala). E pe baza de bacil acidofilus.Intreaba la farmacie despre bacilul acidofilus si farmacista ar trebui sa stie ce sa iti recomande.Nu stiu daca la noi in Ro exista ,dar aici in Germania se gaseste sub alte denumiri ca Vagiflor sau Doderlein Med.Sper ca ti-am putut fi de folos.
iti recomand si eu ceva,nu mai stiu pe unde am citit,dar am aplicat,rau zic ca nu are ce sa-ti faca.
local foloseste iaurt natural,adica moaie un ob in iaurt si introdu-l acolo si stai asa un timp si apoi scoate-l.si mai repeta chestia asta.e ca si cum ai folosi niste ovule.
Lactobacili acidofilus activi se gasesc intr-un produs numit Ac-zymes, este un supliment alimentar pentru digestie, sub forma de capsule, dar cred ca poate fi folosit si in acest caz, local.Daca te afli in Bucuresti poti face usor rost de el. Costa 410.000 - 530000 lei un tub cu 100 capsule. Daca vrei scrie-mi pe amandroiu@yahoo.fr si iti spun cum sa-l iei la pretul mic, fara alte cheltuieli.
Sanatate
Chiar zilele trecute era pe realitatea dr.Daniel Popescu dir.pol.cu plata nr.3 si zicea ca flora vaginala se reface foarte greu dupa o suferinta sau un trat.uneori dureaza si luni de zile si trebuie facuta sub stricta supr. med.si nu aplicate trat. dupa ureche.Fiecare org. in parte reactioneaza altfel la tratament si nu e un trat. general pentru fiecare in parte.Asa ca ginecologul e cel care iti prescrie tratamentul si ce trebuie sa faci.
andreeat