Cum se spala pilota?

Cum se spala pilota? | Autor: grenouille

Link direct la acest mesaj

Salutare!
Am o pilota cumparata de ceva timp si mi-a intrat in cap ca s-a murdarit. Stie cineva cum se poate spala? nu am avut curajul sa o spal la masina.
Ca orice femeie desteapta, am zis ca tin minte ce scrie pe eticheta pilotei cand am cumparat-o si am taiat eticheta . acuma cine isi bate capu'?

Mulumesc

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu am spalat-o normal la 30 de grade cum spal toate lucrurile(si asta de vreo cateva ori). Iti recomand un detergent lichid daca ai pentru ca cel praf tinde sa nu se dizolve tot si raman urme albe. Sa o intinzi imediat ce este gata ca sa nu ramana sifonata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu am lasat-o la imnuiat in cada (ca nu imi intra in masina), apoi am spalat-o..limpezit-o si am lasat-o sa se scurga bine si apoi am intins-o
succes

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

nici mie nu imi intra in masina. eu vreau sa o duc la spalatorie.

Bau!
Cum ignor user-ul musafir?
http://community.webshots.com/user/carolaeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

fetelor da nu se fac ghemuri,ghemuri ?
Eu am avut pernute pe care dupa cateva spalari la masina,facundu-se ghemuri,le-am aruncat.
Nu patiti asa si la pilota?
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Cred ca depinde de pilota. A mea nu a patit nimic, dar stiu fenomenul ca l-am patit la o perna decorativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Eu bag pilotele la masina la 30 grade. Si pilota de silicon si pe cea normala. Si nu au patit nimic pana acum.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nici mie nu imi intra in masina de spalat, iar de mana e foarte greu, asa ca data viitoare o duc la spalatorie/curatatorie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

nu se fac cocoloase prin ea, daca are cusaturi dese (la mai putin de 10 cm una de alta)

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nici a mea nu intra in masina de spalat. Am pus-o la inmuiat in cada, am clatit-o si am lasat-o la scurs (tot in cada). Nu s-a stricat deloc (nu s-au format cocoloase) si s-a uscat foarte repede (avand in vedere caldurile de afara, s-a uscat cam in 4 ore)

Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

de obicei pilotele au cusaturi pe ici colo, sa impiedice strangerea melanei sau cu ce o fi ea umpluta. la pernute am patit si eu, insa dupa ce le-am scos din masina, am tras de ele si le-am scurturat bine pana si-au revenit.
succes in treburile casnice. si eu ma pregatesc sa spal 2 pilote ca nu am reusit..am asteptat vara sa se usuce mai repede.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput