Nunta in Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
KRISS FELICITARI
costumul de mire eu l-am luat de la alb si negru de pe stefan cel mare cu tot cu camasa si lavaliera e 10mil si in piatra nu sunt mai ieftine va zic sigur asa ca n-are rost sa bati drumul degeaba
adela cu tortul stai linistita ca si eu am vrut martipan si pana la urma o sa fie frisca da e mult mai bun si nu-mi pare rau deloc
ma bucur ca ai prins liber la starea civila sper sa am si eu norocul asta
nushulica spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Dragele mele Nushulica si Lorym,
Vreau sa va spun ca am vazut pozele cu tiara si setul cu cercei si colier si am incremenit.... AM SI EU LA FEL!
Le-am cumparat din Patra acum vreo 2 luni.
Si mai vreau sa va anunt ca eu ma casatoresc pe 9 iulie, am programarea Starea Civila la ora 17:15 si Cununia Religioasa la Barboi, la ora 18:00.
Voi?
As vrea si eu sa stiu daca ne intersectam.
Va pup!!!
nu ne intersectam sigur eu am nunta in septembrie pe 24 la ciric si cununia religioasa tot la barboi la ora 5
dar vreau neaparat sa vad pozele tale sa vad cum iti sademai ales ca urmezi acu imediat
ok?
adorabilu spune:
Darria, eu ma duc la Piatra la Dinasty...plec cu speranta ca acolo sa fie preturile mai acceptabile....dar nu prea cred...adela...cine iti canta la nunta de nu iti place?...sper sa nu iti cant eu....unde si cand ai nunta?:P
adorabilu spune:
nushulica, la noi pregatirile sunt oarecum intr-un stadiu acceptabil: restaurant avem. nasi avem, dupa haine mergem pe 14 la Piatra, verighetele:P...cu totul alta poveste...oricum pot sa dau un sfat viitorilor miri care vor sa isi ia verighete cu model...sa se gandeasca de doua ori ca noi am vazut la cineva care sunt casatoriti de doi ani si nu au munci grele...si totusi....modelul s-a dus...si dupa multe discutii in contradictoriu...am ajuns la concluzia ca mai bine verighete simple si plate, nu bombate...cel putin la concluzia asta am ajuns noi. Nu va apucati sa va luati verighete simple, sa nu va placa si apoi sa ma batjocoriti pe aici
adorabilu spune:
Darria!!!!!!!!!!
Nu e "je" miresica....eu sunt miresicul:P adorabilu = dragos
miresica e Simonica...de fapt puteti vedea pozele ca sa va convingeti si singuri:)
Darria spune:
quote:
Originally posted by adorabilu
Darria!!!!!!!!!!
Nu e "je" miresica....eu sunt miresicul:P adorabilu = dragos
miresica e Simonica...de fapt puteti vedea pozele ca sa va convingeti si singuri:)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pintiliidragosmihai/my_photos
Bine, bine, dar oricum intri pe DC pentru amandoi
Spor la pregatiri.
De Dinasty stiam, credeam ca voi stiti altceva .... nici eu nu cred ca pot fi preturi diferite. Noi oricum ne ducem in Piatra la sf. lui lunii si vroiam sa stiu ce alte oferte mai sunt.
Editat: am uitat sa intreb ceva. De ce ai intrebat pe cat este nunta la Orizont?
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Darria spune:
Buna dimineata
Iarasi vin cu "cersitul" pe la voi
Cine imi spune care sunt preturile in Iasi pentru: DJ, filmare si foto? Saptamana aceasta decidem cu cine colaboram pt. tambalau si nu am nici cea mai mica idee despre preturile practicate in Iasi. Iar daca stiti pe cineva e si mai bine.
Deocamdata suntem la faza de cautat oferte(pe net).
si o zi frumoasa
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
adorabilu spune:
Neatza!
Darria, am intrebat pentru ca am un prieten care are si el nunta la orizont:)))...el are pe 24 octombrie...cat despre preturi....totul costa in ziua de azi
mmc_nd spune:
Daria,
Eu din cate am auzit pana acum - 160 EUR pentru filmat si 5-6 milioane pentru DJ. Am si variante mai ieftine, dar stii cum e, si pretul spune ceva. La fotograf e vreo 20-30 000 bucata 10x15, sper ca nu spun prostii.
Sper ca te-am mai lamurit! :)
mmc